Silverviksgatan 9, Malmö

3 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Silvervik 25

  Adress

  Silverviksgatan 9 - Malmö

  Kommun

  Malmö

  Typ

  1 ½ plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1978

  Boarea

  126m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  71m2

  Tomtarea

  632m2

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Fosie

  Utgångspris

  3 495 000 kr

  27 738 kr/m2

  Välskött gavelradhus på barnvänligt område med ett stort dubbelgarage

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välplanerat gavelradhus 126+71 kvm på barnvänligt område med plats för den stora familjen. 4 bra rum och flera sovrum som kan göras till flera samt 71 kvm som idag används som gillestuga, ett syrum och tvättstuga. Mycket bra skick med nyrenoverade och helkaklade badrum, stort dubbelgarage och härligt uppväxt trädgård med växthus och köksträdgård. Stora stensatta ytor och gräs både på fram och baksida gör huset lättskött och enkelt att bo i. Fjärrvärme med låg drift ekonomiskt boende. Välkommen till ditt nästa boende.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hallen är välkomnande och leder dig in i vardagsrum och kök. Det är bra avhängningsmöjligheter och förvaring. Det ligger terrakottafärgad laminat på golvet och väggarna är ljusa.

  Kök

  Köket i vinkel har generösa ytor med plats för ett större matbord. Nyare köksluckor och rejält med arbetsytor. Ljusa arbetsbänkar med infälld diskho i rostfritt. Det finns maskiner såsom spis med ugn och diskmaskin. Hel kyl och frys med rostfri front. Det ligger ljus laminat på golvet och väggarna är klädda i panel. Stora fönster mot framsidan av huset. Del av rummet kan göras om till sovrum.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är ljust och luftigt med en serie av fönster samt en utgång till trädgården. Det är plats för både sällskapsdel och ett större matbord. Det ligger en ljus ekparkett på golvet och väggarna har en ljusgul tapet med bård upp vid taket.

  Klädkammare

  Klädkammare med bra förvaring och möjligheter att ställa undan grejer.

  Hygienutrymme

  Lilla toaletten på entréplan är helkaklad och nyrenoverad 2014. Det sitter ett vitt kakel med en snygg dekor ljus nyans. Vi har en toalett och ett elegant badrumsskåp i ljust trä med infällt handfat samt ett spegelskåp med mer förvaring.

  Hall Övre Plan

  Hallen på övre plan är perfekt som arbetshörna eller relax. Ljusa golv och färgad tapet på väggarna samt ett generöst fönster.

  Sovrum 1

  Sovrum 1 har plats för en säng och arbetsbord. Ljust golv och färgad tapet. Fönster i vinkeln av rummet.

  Sovrum 2

  Sovrum 2 har plats för en större dubbelsäng och mindre arbetsbord. Ljusa golv och väggar samt fönster som ger bra ljus. Bra förvaring längs ena väggen.

  Sovrum 3

  Sovrum 3 har plats för en dubbelsäng och arbetsbord. Det ligger ett ljust plastgolv och väggarna är ljusa med en fondvägg i vitt och svart. Klädkammare i direkt anslutning.

  Badrum Övre Plan

  Badrummet på övre plan är helkaklat och nyrenoverat 2014. Det ligger svart klinker på golvet och väggarna är klädda med ljust kakel. En grå blomstermönstrad dekor ger liv i rummet. Det finns ett skönt badkar att slappna av i och en duschhörna med glasdörrar. Mitt i rummet sitter ett vitt badrumsskåp med handfat och bra förvaring samt en spegel ovanför. Handdukstork i kromat stål samt ett frostat fönster som erbjuder mycket ljus.

  Gillestuga

  Allrum på nedre plan har plats för större sällskapsdel eller biograf. Ljus tapet på väggen och en heltäckningsmatta på golvet. Bra rum son kan delas av eller göras om till sovrum.

  Arbetsrum Nedre Plan

  Hallen på nedre plan är den perfekta arbetshörnan med ljusa väggar och bra utrymme.

  Extrarum Nedre Plan

  Förrådet på nedre plan används som hobbyrum och det är mycket gott om plats i rummet. 2 ingångar med flexibla lösningar såsom sovrum, hobbyrum eller annat.

  Tomt

  Supetrtrevlig trädgård med på stensatt ytor och gräsammat samt en uppvuxen köksträdgård för de med gröna fingar. Ca 682 kvm

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Växthus på baksidan av huset samt ett förråd om ca 10 kvm ihop med garaget.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1978

  Gjorda renoveringar Rensat i ventilationskanalerna - 2017 Helkaklade badrum - 2014 Ny fjärrstyrd garageport - 2014 Källaren vidgjord inkl spolning av avlopp och dagvatten - 2014 Nya köksluckor - 2012 Nya Markiser på fram och baksida - 2008 Nya fönster på övre plan - 2006 Ny fjärrvärmeväxlare - 2005 Nytt papptak på garaget - 2005

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Stensatta uteplatser både på fram och baksida av huset med fina markiser för soliga dagar. Det är plats för större sällskapsbord eller matbord.

  Bilplats

  Dubbelgarage med fjärrstyrda portar och bra utrymme. Dessutom plats för ytterligare 2 bilar på uppfarten

  Servitut, planbestämmelser m m

  Avtalsservitut Ledning Planbestämmelser: Stadsplan (1978-02-21) , Tomtindelning (1978-10-31)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  5 457 kr

  Elkostnad:

  6 597 kr

  Uppvärmning:

  11 429 kr

  Vatten/avlopp:

  3 407 kr

  Renhållning:

  1 280 kr

  Pantbrev:

  5 st om totalt 1 200 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 935 000 kr varav mark 731 000 kr

  Värdeår:

  1978

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1978

  Tomtarea:

  632m2

  Grund:

  Betong

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel och trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Lackad plåt

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Gjorda renoveringar Rensat i ventilationskanalerna - 2017 Helkaklade badrum - 2014 Ny fjärrstyrd garageport - 2014 Källaren vidgjord inkl spolning av avlopp och dagvatten - 2014 Nya köksluckor - 2012 Nya Markiser på fram och baksida - 2008 Nya fönster på övre plan - 2006 Ny fjärrvärmeväxlare - 2005 Nytt papptak på garaget - 2005

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor