Villagatan 17, Sjöbo

Friliggande villa, 6 rok, 101m2 Pris: 1 150 000 kr

Villa med möjligheter på populära Sjöbo backarna

En perfekt bostad för den som vill sätta sin egna prägel och skapa sitt egna drömhus. Med sina stora ytor och rum ger denna bostad stora möjligheter till att skapa en öppen planlösning. Samtidigt får man lite mer privata områden på övre plan. Bra förvaringsmöjligheter i källare och friliggande garage. Mysig uppväxt tomt som med lite kärlek kan bli en egen oas. Gångavstånd till skolor, dagis centrum och bra kommunikationer.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan: Vi välkomnas av en hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor där vi även hittar trapporna som leder till ovanvåning och källare. Till vänster i hallen har vi badrum utrustat med wc, vask, badkar och tvättmaskin. Vidare från hallen kommer vi till köket som har gott om förvaring och plats för ett mindre matbord. Köket är utrustat med spis, fläkt och kylskåp. Härifrån kommer vi vidare till två stora fina rum som ligger i anslutning till varandra och ett av rummen leder vidare till ytterligare en stor hall som man kan använda till finingång. Tillbaka från köket kommer vi till det tredje och sista rummet på entréplan. Ovanvåning: Vi kommer till ett ljust och stort allrum som går att använda till tv-rum. Det finns två sovrum på gaveln som är perfekta barnrum. Källare: Pannrum med kompipanna - elpatron och varmvattenberedare.

Tomt

Tomtarea 880 m² (friköpt). Tomten: Insynsskyddad trädgårdstomt med fruktträd och häck.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1937

Uppvärmning

Kombipanna - Tidigare pellets, nu direktverkande el.

Uteplats/Balkong

Terrass som ligger i anslutning till byggnaden.

Bilplats

Bilplats 1: Garage. Bilplats 2: Uppfart

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Stadsplan (1927-02-18) , Tomtindelning (1931-08-14) Planbestämmelser:Tomtindelning (1931-08-14) Stadsplan (1927-02-18)

Övrigt

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, fråga mäklaren.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Hajen 6

Adress

Villagatan 17 - Sjöbo

Kommun

Sjöbo

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1937

Boarea

101m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

880m2

Rum

6 rok varav 4 sovrum

Område

Sjöbo

Eller högstbjudande

1 150 000 kr

11 386 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Malin Thelander

Mäklarassistent

Läs mer om Malin Maila mig

Visning

Kom på visning!

2017-11-19 00:00:00 2017-11-19 00:00:00 40 Bostadsvisning Villagatan 17, Sjöbo 55,6281016606756, 55,6281016606756 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Villagatan 17, Sjöbo

Friliggande villa, 6 rok, 101m2 Pris: 1 150 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

1 st om totalt 929 500 kr

Taxeringsvärde:

644 000 kr varav mark 273 000 kr

Värdeår:

1937

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

0

Byggnad

Tomtarea:

880m2

Stomme:

Murverk

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Puts

Takbeklädnad:

Takpannor

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Kombipanna - Tidigare pellets, nu direktverkande el.

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Övrigt:

Kombipanna - Tidigare pellets, nu direktverkande el.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola