Järnvägsgatan 27, Skurup

Friliggande villa, 5 rok, 140m2 Pris: 2 895 000 kr

Gedigen stenvilla i 2 plan mitt i centrala Skurup

Ett modernt boende fördelat på två plan med hög standard och kvalité uppfört 2010. En helt friliggande villa på utmärkt centralt läge med direkt närhet till pågatåg samt gångavstånd till centrum, butiker och serviceutbud. Närhet även till skola, dagis och grönområden. Lättskött trädgård med fina gräsytor och insynsskyddad uteplats i söderläge. Ett energisnålt och komfortabelt boende med vattenburen golvvärme via frånluftvärmepump. Bostaden omfattar 140 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 2 plan med 5 rum och kök. Därtill två helkaklade badrum varav ett större med både dusch och hörnbadkar, praktisk tvättstuga samt intilliggande isolerat förråd med elvärme. Tv, Internet och telefoni via Telia fiber. Perfekt bostad för såväl barnfamiljen som för pendlaren med pågatåg runt knuten som når Malmö på ca 30 minuter, Ystad på mindre än 20 minuter och Köpenhamn på dryga timmen. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÉ En fantastisk rymd välkomnar i entrén till denna superfräscha bostad där stil och färgval följer en tidlös linje med genomgående naturmaterial i sten och trä och med skön golvvärme i hela bostaden. Entrén ger bra plats till skor och ytterkläder och här finns direkt trappan upp till övervåningen. På golvet grå klinkerplattor och i direkt anslutning på höger sida ligger toalett med dusch, två praktiska skjutdörrsgarderober samt den tvättstugan. BADRUM Två fräscha badrum finns i bostaden, praktiskt placerade med ett på varje våningsplan och båda med dusch. Båda är helkaklade och färgtonerna går i grått och vitt. På bottenplan finns en stor hörndusch med glasväggar och på övervåningen finns både dusch och ett härligt hörnbadkar, avdelat med glasblock. Övrig utrustning toalett, inbyggda handfat, handdukstork, extra förvaring och skön golvvärme. KÖK/MATRUM/VARDAGSRUM Från entrén nås direkt den stora öppna ytan i trivsam vinkel som utgör kök och vardagsrum. En vacker ekparkett följer enhetligt hela vägen och här är ledig plats till en stor matplats som binder samman kök och vardagsrum på ett bra sätt. De stora fönsterpartierna med glasytor ända ner till golv tillsammans med direktugången till trädäck och trädgård ger fantastiska ljusinsläpp och sätter prägel. Ett praktiskt kök med stora arbetsytor och mycket skåpsförvaring. Inredningen går i vitt och utrustningen består av kyl & frys från Siemens (frostfri frys), båda i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn, inbyggd microugn, inbyggd induktionshäll och vägghängd fläkt i kåpa. Kakeln över arbetsbänken går i svart och bryter av fint. SOVRUM Bostaden bjuder på tre sovrum, alla med bra storlek och ett av dem praktiskt placerat på bottenplan. I alla rum ljusa väggar och ekparkett på golvet. VARDAGSRUM/ALLRUM ÖVERVÅNINGEN Trappan i entrén leder idag till bostadens vardagsrum. Ett trivsamt rum öppet ner mot entrén på ena sidan och här får den stora TV-soffan plats. Möjlighet finns att placera TV-hörnan på bottenplan och istället dela av för ytterligare sovrum på övervåningen. Även här ljusa ytskikt och ekparkett på golvet. KLÄDKAMMARE Invid badrummet på övervåningen finns en härligt stor klädkammare. Denna tillsammans med extra garderob i båda sovrummen på övervåningen samt den dubbla skjutdörrsgarderoben i entrén ger bra plats för all klädförvaring. TVÄTTSTUGA Invid entrén finns tvättstugan. Ett ljust och trivsamt rum med fönster som vetter mot entrésidan. Utrustningen består av tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Siemens), värmepannan från NIBE, en praktisk grovvask, extra förvaringsskåp och med arbetsbänk för extra klädvård. Grå klinkerplattor pryder golvet här.

Tomt

Tomtarea 371 m² (friköpt).

Övriga byggnader

Isolerat fristående förråd praktiskt placerat nära uteplatsen.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2010

Anläggning av trädgård med gräsmatta, växter och trädäck.

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump NIBE

TV & Internet

Kabel-TV via fibernätetFibernät indraget i fastigheten

Uteplats/Balkong

I direkt anslutning till kök och vardagsrum finns ett rejält trädäck. En härlig uteplats i soligt söderläge. Invid trädäcket sträcker sig fina gräsytor med bra plats för lek och umgänge. Allt helt inhägnat med häckar och plank.

Bilplats

Rejäl stenlagd uppfart på entrésidan med plats till två bilar.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Skurup Dammen GA:1, Skurup Dammen S:1, Skurup Skurup S:96 Planbestämmelser:Detaljplan (1993-05-24)

Övrigt

Vita lamellgardiner i bostaden följer med vid köp liksom mörkrumsgardin i sovrum.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Dammen 11

Adress

Järnvägsgatan 27 - Skurup

Kommun

Skurup

Typ

2 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2010

Boarea

140m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

371m2

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

CENTRALT i SKURUP

Tillträde

06-12-2017

Utgångspris

2 895 000 kr

20 679 kr/m2

Ansvarig mäklare

Therese Malekzadeh

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Therese Maila mig

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Järnvägsgatan 27, Skurup

Friliggande villa, 5 rok, 140m2 Pris: 2 895 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

28 400 kr/år

Uppvärmning:

21 000 kr

Vatten/avlopp:

5 000 kr

Renhållning:

2 400 kr

I kostnaden för uppvärmning ingår även all hushållsel. Tillkommer gör kostnad för försäkring om 3 500 kr per år samt för samfällighet om 2 500 kr per år. Samtliga uppgifter avs driftskostnader är lämnade av säljaren och är baserade på den egna förbrukningen.

Pantbrev:

2 st om totalt 2 000 000 kr

Taxeringsvärde:

1 828 000 kr varav mark 314 000 kr

Värdeår:

2010

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

32.43

Byggnad

Tomtarea:

371m2

Stomme:

Betong

Bjälklag:

Betong

Fasad:

Puts + trä

Takbeklädnad:

Papp

Fönster:

3-glas isoler

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump NIBE

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola