Lupinvägen 20, Billeberga

Friliggande villa, 5 rok, 154m2 + 30m2 Pris: 1 995 000 kr

Mycket fin familjevilla på bästa läge på återvändsgatan fritt på baksidan. Stora och härliga rum, flexibel planlösning, fler sovrum kan lätt göras. Härligt kök med stort uterum i anslutning, underbart poolområde utanför. Garage.

Rumsbeskrivning

Entrè

Ljus och välkomnande hall med klinkergolv i entrén. Vidare in ett vackert parkettgolv som är genomgående även i hallen som leder in i övriga delen av husets bottenvåning. Trappa upp till ovanvåningen är vid entrén.

Allrum

Rymligt allrum i vinkel med plats för stora TV soffan såväl som ett matrumsmöblemang i vinkel delen. Inrett i en smakfull ljus ton på väggarna och med ett vackert parkettgolv.

Kök

Stilfullt kök med massiva ekluckor (engelsk ek) och en svart/vitt rutigt golv, stor plats för köksbord. Hel kyl och frys, diskmaskin -17, spis med häll och varmluftsugn, fläkt och microugn. Från köket kommer man urt till det stora, härliga uterummet med klinkergolv och skjutpartier, härlig fri utsikt från baksidan.

Badrum

Snyggt och fräscht badrum från 2012 med trevlig inredning, våtrumsmatta och våtrumstapet, badkar, toalett och handfat, här finns också en handdukstork.

Sovrum

Det stora sovrummet ytskikt gå i en stilren beige ton och en randig fondvägg och ett vackert parkettgolv.

Sovrum

Sovrum med vitmålade väggar och ett laminatgolv.

Tvättutrymme

Rymlig tvättsuga med bra förvaringsmöjligheter, tvättmaskin och torktumlare, vask och bra med skåp. Värmepannan finns här, utgång till gavelsidan och garaget. Plastmatta på golvet.

Ovanvåning

Allrum på ovanvåningen med takfönster, laminatgolv, plats för TV hörnan, vitmålad vägg.

Badrum

Badrum med dusch, tolalett och handfat, våtrumsmatta och våtrumstapet.

Sovrum

Stort sovrum med laminatgolv, garderober, går att avdela till 2 sovrum.

Sovrum

Stort sovrum med vitmålad vägg och laminatgolv. Klädkammare.

Tomt

Tomtarea 659 m² (friköpt). Trivsam trädgård med gränsande grönområde på tomtens baksida. Nära till lekplats.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1977

Uppvärmning

Direktverkande el samt luft/luft värmepump.

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Stort inglasat uterum med skjutbara fönsterpartier, gjuten platta med klinkergolv. Uteplats 2: Trädäck vid uterum med en härlig pool.

Bilplats

Bilplats 1: Stort garage. Bilplats 2: Uppfart.

Övrigt

Välkommen till Billeberga! Billeberga är ett trivsamt litet stationssamhälle med cirka 1450 invånare. Tillsammans med Teckomatorp ligger det längst söderut i kommunen. Från Billeberga är det 9 km till Svalöv, 12 km till Landskrona, 32 km till Lund och 35 km till Helsingborg. Billeberga har pågatågstrafik på sträckningen Malmö-Helsingborg. Det är med andra ord lätt att ta sig kors och tvärs genom landskapet. Den kommunala service som finns i Billeberga är skola, barnomsorg och bibliotek. Billeshögsskolan har renoverats och byggts till under 2003. Skolan har cirka 200 elever. Här går också elever från Tågarp. Historik Namnet som i äldre dialekt uttalas billebära är en sammansättning av bill "terrängkil" och berg. Liksom Svalöv är Billeberga en typisk jordbruksbygd med långa traditioner i området. Historiskt sett har området spelat en stor roll vid dansk-svenska uppgörelser. Strax utanför Billeberga har ett monument rests som ett minne över det sista stora slaget den 14 juli 1677. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 11:00 - 11:30

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Billeberga 10:134

Adress

Lupinvägen 20 - Billeberga

Kommun

Svalöv

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1977

Boarea

154m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

30m2

Tomtarea

659m2

Rum

5 rok varav 4 sovrum

Område

Billeberga

Som utgångs pris

1 995 000 kr

12 955 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Kom på visning!

Varmt välkommen med din anmälan!

2017-11-19 11:00:00 2017-11-19 11:30:00 40 Bostadsvisning Lupinvägen 20, Billeberga 55,8799275782158, 55,8799275782158 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Lupinvägen 20, Billeberga

Friliggande villa, 5 rok, 154m2 + 30m2 Pris: 1 995 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

32 824 kr/år

Försäkring:

4 524 kr

Uppvärmning:

18 000 kr

Vatten/avlopp:

7 500 kr

Renhållning:

2 800 kr

Kostnad för hushållselen ligger under posten för uppvärmningen.

Pantbrev:

11 st om totalt 1 402 500 kr

Taxeringsvärde:

1 149 000 kr varav mark 284 000 kr

Värdeår:

1977

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

32.94

Byggnad

Tomtarea:

659m2

Grund:

Krypgrund

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Tegel och trä

Takbeklädnad:

Bentongpannor

Plåtarbete:

Plåt

Fönster:

3-glas och 2-glas

Uppvärmningssystem:

Direktverkande el samt luft/luft värmepump.

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Övrigt:

Jordfelsbrytare finns.

Energideklaration

Energiklass:

D

Energikonsumtion:

72 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola