Ängabäcksvägen 75, Svalöv

Friliggande villa, 4 rok, 114m2 Pris: 1 250 000 kr

Mycket välplanerat enplanshus på lugnt och trevligt område. 2-3 sovrum med bra sällskapsytor, luft/vatten uppvärmning. Garage o förråd, sista huset av "kedjan" och är friliggande.

Rumsbeskrivning

Hall/entré

Välkommen in i detta välplanerade enplanshus, liten hall med plats för ytterkläder och skor! Vidare från entrén kommer man in i hallen som leder till husets övriga rum, här finns en stor klädkammare med plats för mycket kläder och diverse. I hallen ligger ett laminatgolv.

Sovrum

Till höger från hallen finns ett rejält sovrum med plastmatta och en garderob.

Badrum

Badrum med badkar, toalett och handfat, våtrumsmatta och våtrumstapet.

Sovrum

Sovrum med plastmatta.

Allrum och matrum

Allrum och matrum i vinkel, vackert parkettgolv. Dessa rum kan med fördel delas av till ytterligare ett sovrum och sätta dörr från hallen. Här finns plats för stora soffan och rejält matrumsmöblemang även om man gör ett sovrum.

Toalett

Från hallen finns även en liten toalett med handfat.

Kök

Köket har äldre inredning med grönmålade luckor, plats för matbord och 4 stolar, kyl, spis med fläkt, frysbox finns i garaget. Laminat på golvet och dörr in till matrummet.

Tvättutrymme

Tvättstuga/groventre med plastmatta och tvättmaskin. I anslutning finns pannrum med luft/vatten pannan och en liten klädkammare/förråd.

Tomt

Tomtarea 646 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt.

Övriga byggnader

Förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1964

2008 nya 3-glasfönster 2009 nytt tak

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump

Uteplats/Balkong

Mysig altan med trädäck på baksidan som nås från allrummet.

Bilplats

Bilplats 1: Garage. Bilplats 2: Uppfart med plats för 1-2 bilar.

Övrigt

Eftersom säljaren är ett dödsbo säljes fastigheten med en friskrivning mot dolda fel. Kontakta mäklaren om ni har några frågor! Areauppgifter enligt taxeringsinformationen är 104kvm boarea & 9 kvm biarea. Mätning får gärna göras. Välkommen till Svalöv! Centralorten Svalöv har ungefär 4800 invånare. Svalöv ligger centralt i Skåne med 18 km till Landskrona, 41 km till Helsingborg och 44 km till Malmö. Svalöv är en lummig och leende småstadsidyll, där det är lätt att känna sig hemma. Boendet är varierat med en viss tyngdpunkt på villabebyggelse. Strax norr om orten vid Svalövssjön har ett nytt villaområde vuxit fram. Det finns en lång tradition kring växtförädling i Svalöv. Lantmännen SW Seed (tidigare Svalöf Weibull AB) är ett internationellt känt växtförädlingsföretag med huvudkontor i Svalöv. Det övriga näringslivet kring centralorten är ganska varierat, alltifrån mekaniska verkstäder, till detaljhandel och ett stort antal enmansföretag med kontor i hemmen. I centrum finns vårdcentral, apotek, bank, post och huvudbibliotek. Skolor I Svalöv finns Heleneborgsskolan, som är en F-6 skola. Vi har Linåkerskolan, som är en gemensam högstadieskola för kommunens alla elever. I Svalöv finns också Svalöfs gymnasium och Fridhems folkhögskola. Kommunikationer Det går utmärkt att med allmänna kommunikationer ta sig till och från Svalöv. Dagliga förbindelser med buss till Teckomatorp, Röstånga, Kågeröd, Tågarp, Billeberga och Landskrona, samt norrut till Helsingborg. Linje 230 trafikerar sträckan Teckomatorp-Helsingborg via Svalöv, Kågeröd, Billesholm och Bjuv. I Teckomatorp finns direkt anslutning med pågatågen till Malmö/Helsingborg..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 12:15 - 12:45

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Felestad 5:48

Adress

Ängabäcksvägen 75 - Svalöv

Kommun

Svalöv

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1964

Boarea

114m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen är 104kvm boarea & 9kvm biarea. Mätning får gärna göras.

Tomtarea

646m2

Rum

4 rok varav 2 sovrum

Område

Svalöv

Som utgångspris

1 250 000 kr

10 965 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Kom på visning!

Välkommen att boka dig på visning!

2017-11-19 12:15:00 2017-11-19 12:45:00 40 Bostadsvisning Ängabäcksvägen 75, Svalöv 55,9094900136369, 55,9094900136369 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Ängabäcksvägen 75, Svalöv

Friliggande villa, 4 rok, 114m2 Pris: 1 250 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

21 998 kr/år

Försäkring:

3 438 kr

Uppvärmning:

11 141 kr

Vatten/avlopp:

5 248 kr

Renhållning:

2 171 kr

Pantbrev:

1 st om totalt 150 000 kr

Taxeringsvärde:

700 000 kr varav mark 236 000 kr

Värdeår:

1964

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

32.94

Byggnad

Tomtarea:

646m2

Grund:

Krypgrund

Stomme:

Murverk

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Tegel

Takbeklädnad:

Takpannor

Plåtarbete:

Plåt

Fönster:

3-glas, 2-glas

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Luft/vatten värmepump

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

E

Energikonsumtion:

89 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola