Bertilstorp 238, Brösarp

Friliggande villa, 5 rok, 100m2 + 20m2 Pris: 1 200 000 kr

Välkommen till en mysig och hemtrevlig bostad i natursköna Bertilstorp

Välkommen till en bostad med trevlig atmosfär och hemtrevlig känsla. Välplanerad och bra planlösning med härliga rum. Härlig tomt med utsikt över de fina landskapen, stort uppvärmt garage på 150 kvm och bergvärme. Ett boende att trivas i med naturen runt knuten.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna trevliga och hemtrevliga bostad. Du möts av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och bra avhägningsmöjligheter och fint ljusinsläpp ifrån stort fönster. Praktiskt i hallen finner vi också ett fint helkaklat badrum med dusch med uppmurad glasvägg, handdukstork, wc och fin badrumsinredning. Vidare tar vi oss till en större hall som sammanknyter hela bostaden på ett bra sätt, härifrån tar vi oss både till ovanvåningen, källaren och alla rummen på entréplan. Här finns många och bra garderober. Vidare till höger finns ett mysigt och rymligt matrum/vardagsrum. Här är gott om plats för större sällskap och fantastisk utsikt över de öppna vyerna. Ett rum att njuta i. Strax intill detta rum finns ett bra och praktiskt tv-rum med också fin och härlig utsikt ifrån stora fönsterpartier. Praktiskt intill tv rummet är köket som har bra arbetsytor och bra planerat med mycket köksinredning. Här finns kyl/frys, spis och städförråd att tillgå. Ifrån köket tar vi oss vidare ut till den stora hallen igen och ner till källaren. Källaren: Vi möts av en fräsch och ljus hall med betonggolv som har en bra och rymlig tvättstuga i kombination med badrum. Här har du badkar, vask, wc, tvättmaskin och även förberett till dusch. I källaren finns också en jättefin och stilfull gillestuga med charmiga tegelväggar, gediget trägolv. Nytt och fräscht. Perfekt och praktiskt så har källaren också en egen ingång att tillgå. En källare att bo i. Vidare tar vi oss upp till entréplan igen Ovanvåningen: Via hallen tar vi oss till ovanvåningen. Här möts vi av ett harmoniskt och rogivande allrum. Rummet har hög trivsel och här kan du sitta och njuta och titta över de öppna landskapen. Rummet intill är ett rymligt och väl planerat sovrum med både egen toalett med vask och många garderober. Fint och härligt ljusinsläpp ger extra rymd och trivsel.

Tomt

Tomtarea 568 m² (friköpt). Tomten: naturtomt, sluttningstomt.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1930

2016- Tak, väggar och golv isolerat i källaren och ny el i källaren 2010- Bergvärme 2009- Nya fönster 2005- ny el övre plan.

TV & Internet

Egen parabol. Dekoder ingår ej.

Bilplats

Bilplats 1: Isolerat garage och verkstad om ca 150 m² med plats för 2 bilar. Finns Luft/luft inne i garaget och förberett till spolplatta. Bilplats 2: P-plats med plats för 6 bilar.

Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Fråga gärna vad detta innbär.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Bertilstorp 2:38

  Adress

  Bertilstorp 238 - Brösarp

  Kommun

  Tomelilla

  Typ

  1 ½ plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1930

  Boarea

  100m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  20m2

  Tomtarea

  568m2

  Rum

  5 rok varav 1 sovrum

  Område

  Brösarp - Bertilstorp

  Eller högstbjudande

  1 200 000 kr

  12 000 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Vibeke Wulff

  Reg.Fastighetsmäklare

  073-77 22 221

  vibeke.wulff@lansfast.se Läs mer om Vibeke

  Extra kontaktperson

  Carola Eriksson

  Mäklarassistent

  0705-45 13 83

  carola.eriksson@lansfast.se Läs mer om Carola

  Visning

  Är du intresserad?

  Bertilstorp 238, Brösarp

  Friliggande villa, 5 rok, 100m2 + 20m2 Pris: 1 200 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  26 510 kr/år

  Försäkring:

  2 935 kr

  Uppvärmning:

  20 500 kr

  Vatten/avlopp:

  1 500 kr

  Renhållning:

  1 575 kr

  Personer i hushållet: 2

  Pantbrev:

  6 st om totalt 42 000 kr

  Taxeringsvärde:

  479 000 kr varav mark 150 000 kr

  Värdeår:

  1930

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  32.86

  Byggnad

  Tomtarea:

  568m2

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Plåt/puts

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Självdrag

  Vatten/avlopp:

  Enskilt vatten. Borrad med 40m djup. Enskilt avlopp. Säljaren bekostar och färdigställer godkänd filterbädd.

  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  43 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola