Vikstavägen 20, Skogstorp

Friliggande villa, 4 rok, 117m2 + 115m2 Pris: 2 995 000 kr - Budgivning pågår

Optimalt planerad familjevilla i attrakiva Skogstorp!

Varmt välkommen till denna välskötta familjevilla på återvändsgata i attraktiva Skogstorp. Här erbjuds 117+115 välplanerad kvadrat i genomgående renoverat och bra skick. Entréplan med tre sovrum, helkaklat duschrum samt kök och vardagsrum i härlig öppen planlösning. Väl tilltagna ytor bidrar till den rätta känslan! Modernt kök med generös matplats och dubbeldörrar ut till bostadens inglasade uterum. Härligt trädäck med stort spabad för hela familjen! Källarplan med nyrenoverad wc, stor och modern gillestuga och ett perfekt tonårsrum. För bilen finns både garage och carport. En bostad som inte lämnar något övrigt att önska! Belägen i familjevänliga Skogstorp på lugn gata i ett omtyckt område. På bekvämt avstånd ligger Skogstorpsskolan och flertalet förskolor. Här erbjuds även närhet till matvarubutik, vackra Rosenforsparken, frisör, pizzeria och gym samt goda kommunikationer till Eskilstuna centrum med hela dess utbud. En bostad som med dess optimala läge även erbjuder närhet till vatten med badplats och eventuell båtplats. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande entréhall som präglas av rymd, ytor och ljus. Här finns plats för avhängning direkt till höger och goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Ljusa, välskötta väggar och fint parkettgolv. Från hallen öppnas det upp mot bostadens stora kök och vardagsrum.

Gästwc

Mindre gästwc i retrokänsla som lämnar spår från husets orginalår. Mörka och mönstrade färger bryter av på ett snyggt sätt.

Kök

Rymligt Tibrokök som totalrenoverades 2009 i moderna och smakfulla färger. Fullt utrustat med vitvaror i rostfritt alternativt intregrerat. Ett kök med det lilla extra såsom bänkskiva i granit, modern fläktkåpa med separat fläkt på taket, belysta vitrinskåp och diskmaskin i midjehöjd för bättre komfort. Ett kök som präglas av genomtänkta och snygga materialval! Från köket nås bostadens inglasade uterum via vackra dubbeldörrar. Köket öppnar upp mot en generös matplats med plats för hela familjen. En mycket social planlösning som bjuder in till umgänge!

Vardagsrum

I anslutning till köket och matplatsen finns även vardagsrummet. Ett generöst och väl tilltaget rum med stort ljusinsläpp via generöst fönsterparti. Välskötta och fina ytskikt i form av parkettgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 1

Generöst föräldrasovrum med härlig rymd och ljus. Fint trägolv och tapetserade väggar. Här finns gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel och även en egen utgång till bostadens altan. Goda förvaringsmöjligheter i garderober.

Sovrum 2

Perfekt tonårsrum med fint trägolv och tapetserade väggar. En viss del av rummet har praktiskt delats av till en lyxig walk-in-closet med genomtänkt hyllsystem.

Sovrum 3

Trivsamt sovrum som idag används som kontor/bibliotek. Även här återfinns det fina trägolvet och tapetserade väggar. Perfekt barnrum eller hemmakontor!

Wc- och duschrum

Lyxigt wc- och duschrum från 2005 med ljusa färger på väggar och golv. Gott om förvaring i kommod och matchande skåpsförvaring. Snyggt handfat och inkaklad dusch ger känslan av det lilla extra!

Källarplan - gillestuga/tvrum

Renoverat och modernt allrum/tvrum/gillestuga i källarplan. Mysigt och genomtänkt renovering med snygga väggar och mörkt trägolv med Nivellsystem (ej fläkt). I gillestugan erbjuds en mysig öppen spis med spiskasett från Keddy för höstens kyliga kvällar!

Källarplan - sovrum 4

Trivsamt sovrum som lämpar sig perfekt för tonåringen eller för gäster. Avskilt läge i huset med genomgående renoverade ytskikt.

Källarplan - wc

Snyggt wcrum i moderna och tidlösa färger. Renoverat 2013 och utrustat med wcstol och praktisk kommod med tvättfat.

Källarplan - övriga utrymmen

Generös källarvåning som även erbjuder en nymålad tvättstuga, bastu samt dusch. Här finns även gott om förvaringsutrymmen i klädkammare, matkällare och dubbla förråd. I källarplanet finns även ett större rum som idag används som gym/kontor. Ett rum som har obegränsat med möjligheter. Från detta rum nås bostadens garage.

Tomt

Tomtarea 782 m² (friköpt). Trivsam trädgårdstomt med perfekt läge angränsande mot skogsdunge. Via en kort promenad via skogsdungen nås närmaste busshållsplats.

Övriga byggnader

Lekstuga och förrådsbyggnad.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1976

1998 Dränering utförd på två gavlar av huset 1999 Uppbyggnad av carport 2003 Installation av bergvärme 2005 Våtutrymme på entreplan renoverat 2007 Installation av spa och inglasning uterum 2007 Dränerades ytterligare en gavel. 2009 Renovering av kök 2012 Omläggning av papp på garagetak 2013 Toalett i källarplan renoverat och renovering av gillestuga 2016 Ny värmepump installerad

Uppvärmning

Vattenburet system via bergvärme

TV & Internet

Egen parabol. Dekoder ingår ej.Fast lina, fiber.

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Inglasat uterum med plats för stort middagssällskap. Uteplats 2: Trädäck med spabad och plats för solstolar.

Bilplats

Bilplats 1: Garage. Bilplats 2: Carport. Bilplats 3: Parkering med plats för flertalet bilar.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 11:00 - 11:30

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Husby-Rekarne 3:368

Adress

Vikstavägen 20 - Skogstorp

Kommun

Eskilstuna

Typ

1 plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1976

Boarea

117m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

115m2

Tomtarea

782m2

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Skogstorp

Utgångspris

2 995 000 kr

25 598 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

2 900 000 kr

24 786 kr/m2

B2 17/11 kl: 16:41 - 2 900 000 kr

B1 17/11 kl: 16:36 - 2 850 000 kr

Visa alla bud

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - föranmäl dig gärna!

2017-11-19 11:00:00 2017-11-19 11:30:00 40 Bostadsvisning Vikstavägen 20, Skogstorp 59,3197326158712, 59,3197326158712 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Vikstavägen 20, Skogstorp

Friliggande villa, 4 rok, 117m2 + 115m2 Pris: 2 995 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

34 172 kr/år

Hushållsel:

24 716 kr

Vatten/avlopp:

6 674 kr

Renhållning:

2 782 kr

Under kategorin hushållsström ingår även uppvärmning.

Pantbrev:

2 st om totalt 856 000 kr

Taxeringsvärde:

1 465 000 kr varav mark 362 000 kr

Värdeår:

1976

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.11

Byggnad

Tomtarea:

782m2

Grund:

Källare/betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel och träpanel

Fönster:

2-glas + 3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk frånluftsventilation

Uppvärmningssystem:

Vattenburet system via bergvärme

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola