Mälby Park, Tomt 2, Torshälla

Friliggande villa, 5 rok, 124m2 Pris: 3 555 000 kr

Tilltalande enplansvilla om 124 kvm med perfekt planlösning!

VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING/INFORMATIONSTRÄFF 11/11 kl. 13.30! I samarbete med Mälarvillan kan vi stolt presentera ett nytt projekt och bostadsområde i naturnära och barnvänliga Mälby. Här ges nu möjlighet att bo modernt och bekvämt i ett nybyggt hem oavsett ålder eller generation. Ett boende för hela familjen med genomtänkta val, välplanerad utformning och en känsla av vackra detaljer. Tilltalande enplansvilla om 124 kvm med perfekt planlösning. Välplanerad villa som lämpar sig utmärkt för den som vill ha lite större ytor. Stort, härligt kök med bra materialval med öppen planlösning till vardagsrummet. Väl tilltaget vardagsrum med en rymd utöver det vanliga tack vare ryggåstaket. Ett boende med tre sovrum och allrum - perfekt umgängesyta för barnen eller tonåringarna. Rymlig tvättstuga, entréhall med praktiskt klinkersgolv och två helkaklade badrum. Genomgående ekparkett med golvvärme. Ett hem att trivas i! Här erbjuds ni närheten till Mälarbadens bad och båtliv, golfbana eller varför inte ett besök på restaurangen som erbjuder god mat och dryck i en helt underbar miljö. I närheten finns även tre mindre badplatser där du kan tillbringa en solig dag. I området kommer det byggas 7 fristående villor om 124 kvm (5 rum och kök) samt 4 kedjehus om 110 kvm (4 rum och kök). Husmodellerna som presenteras är med planlösningar som upplevs rymliga och mycket välplanerade, vissa med utsikt över ängar och vacker ekskog. Karaktären på husen kommer vackert smälta in i miljön, färgsättningen går i ljust och grått med röda tak och spröjsen på fönstren går hand i hand med den lantliga idyllen. Husen byggs inomhus i Surahammar. De är välisolerade och har låg energiförbrukning, vilket ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Invändigt erbjuds olika val från kända leverantörer såsom Svedbergs och Siemens där ni sätter er personliga prägel. Den kan vara modern, lantlig eller klassisk. Ett boende utöver det vanliga - varmt välkommen med din intresseanmälan! Kontakta ansvariga fastighetsmäklare för mer info (Ellinor Mersin, 076-760 86 00 och Annica 070-999 31 21)! Här kan du läsa mer om projektet: http://www.malarvillan.se/lediga-tomter/malbypark/

Tomt

Tomtarea 964 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017/2018

Uppvärmning

Frånluftvärmepump med återvinning

TV & Internet

Tv via fiber. Bredband via fiber.

Bilplats

Friliggande villa med carport och bakomliggande förråd som tillval.

Övrigt

Se gärna filmen om detta naturnära boende: https://www.youtube.com/watch?v=zIj5aUtypyQ&t=4s Anslutningskostnader som tillkommer är el, media, V/A och väg, ca 220-236 000 kr..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Mälby Park, Tomt 2 - Torshälla

Kommun

Eskilstuna

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2017/2018

Boarea

124m2

Tomtarea

1 065m2

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Mälby

Pris

3 555 000 kr

28 669 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Mälby Park, Tomt 2, Torshälla

Friliggande villa, 5 rok, 124m2 Pris: 3 555 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Skattesats:

34.03

Byggnad

Tomtarea:

1 065m2

Grund:

Gjuten platta

Stomme:

Trä, 220+45

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Liggande träpanel

Takbeklädnad:

Tegel

Plåtarbete:

Lackerad plåt

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk

Uppvärmningssystem:

Frånluftvärmepump med återvinning

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola