Frejavägen 8, Gnesta

Friliggande villa, 6 rok, 177m2 + 10m2 Pris: 2 650 000 kr

Familjevilla på populär adress med uthyrningsdel

På Gnestas höjd intill Frejaskolan med gångavstånd till regional- och pendeltåg finns den här rymliga och välplanerade villan med uthyrningsdel och mysig trädgårdstomt. Här bor ni intill skolan, men också nära Dansutskolan, dagis, ishall, gym och badhus, mataffärer mm inom kort avstånd. Villan är väldisponerad och på nedre plan finns entré/hall med gäst-wc och badrum, tvättstuga, kök med matplats, vardagsrum med stora härliga fönsterpartier mot trädgården och två sovrum. På övre plan finns ett öppet, stort och härligt sällskapsrum/vardagsrum/matsalsplats, mindre kök, badrum samt två sovrum samt förvaring. Välkomna till Frejavägen 8!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan Hall: Välkommen in! Från hallen nås gäst-wc och en klädkammare. Lite längre in finns gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Gäst-wc: Gästtoalett med ljusgrått golv och vita väggar. Wc och handfat. Kök: Kök med matplats. Praktiskt kök med separat plats för matbord med plats för 6–8 sittplatser. Köket har ljust laminatgolv och målade väggar. Här finns vita skåpsluckor, vitt väggkakel och klassisk diskbänk i kombination med bänkskiva och avlastningsyta i trä. Den maskinella utrustningen består av: - Spis - Spisfläkt - Diskmaskin - Kylskåp - Frys Vardagsrum: Ett trevligt sällskapsrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården och utgång till stenlagd uteplats. Vita väggar och stavparkett av ek på golvet. Sovrum 1: Rum med mörkare laminatgolv och målade väggar i en ljus ton samt fondvägg i en grön kulör. Förvaring i två platsbyggda garderober. Sovrum 2: Det andra sovrummet på entréplan har även detta mörka laminat och golvet och väggarna är gråa. Förvaring i fyra platsbyggda garderober. Utgång till trädgården. Badrum: Rymligt badrum med duschhörna. Här finns handfat med spegelskåp ovanför samt wc. Badkar får plats. Ljus våtrumstapet och ljus våtrumsmatta på golv. Tvättstuga: Praktisk tvättstuga med tvättmaskin, avlastningsyta samt upphängningsmöjligheter. Varmvattenberedare. Ljusa väggar och grått golv. Kontor/datarum: Längst in i huset finns ett rum som angränsar till trappan till övre plan. Här finns ett ljust laminatgolv och väggarna är vita. Dörr till trappan/den andra entrén. Övervåning: Till övervåningen finns en separat ingång som kan användas om man vill dela av och hyra ut övre plan eller ha som generationsboende. Vardagsrum: En trappa upp finns ett ljust och rymligt sällskapsrum med vita väggar och stavparkett av ek på golvet. Ljusinsläpp från tre väderstreck. Enligt originalritningar när övre plan uppfördes finns ritningar på att vardagsrummet skulle utrustats med en kamin. Därav finns en liten lucka i golvet som är igenbyggd för tillfället men det är förberett för att kamin ska kunna installeras där (tilluft samt el). Inre hall: En inre hal leder vidare till kök, badrum och de två sovrummen. I hallen finns två förråd eller utrymmen för klädförvaring. Kök: Mindre kök med skåpsluckor i trä, vitt väggkakel och ljus laminatbänkskiva. Vita väggar och plastmatta på golvet. Den maskinella utrustningen består av: - Kombinerad kyl/frys - Spis - Spisfläkt Badrum: Badrum med ljusblå våtrumstapet och våtrumsmatta. Här finns duschkabin, wc, handfat med kommod samt tillhörande skåp intill samt tvättmaskin. Sovrum 3: Rum med gula väggar och plastmatta på golvet. Förvaring finns i två platsbyggda garderober. Sovrum 4: Rum med gröna väggar och plastmatta på golvet. Förvaring i tre platsbyggda garderober. Här finns en altandörr (från början fanns en tanke om att bygga en altan över garagetaket).

Tomt

Tomtarea 1 101 m² (friköpt). " En trädgård som har alla väderstrecks möjligheter av växter, buskar och träd. Många av dessa har funnits med sen det byggdes men också planterat senare. Här finns väldoftande Gotlandsrosor, smultronjasmine buskar, syrener, kaprifoler.... det finns bigaråträd, päronträd, plommonträd, två olika äppelträd, körsbärsträd, fläderblomsbuskar, japanskt körsbärsträd.... björnbärsbuskar, svarta och röda vinbär, krusbärsbuskar, jordgubbsplantor och även ramslök från Gotland..... Det finns tulpaner, Pioner, lavendel, blåklockor, gullvivor i många olika färger, olika sorts liljor, fräken, spireor i olika storlekar och färg, silver blad, rudbeckia, kikärtor, stockrosor och mycket annat " - Säljarens egna ord om trädgården.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1969

1987 är byggår för övervåningen.

Uppvärmning

Direktverkande el

TV & Internet

Det finns Canal Digital parabol om man vill köra via satellit, tv antenn på taket som klarar digital sändning, och man kan beställa IP TV från flera leverantörer via Telia Öppenfiber. Fiber.

Uteplats/Balkong

Stenlaggd och takad uteplats intill husets baksida mot trädgården.

Bilplats

Oisolerat garage finns samt två stycken uppställningsplatser för bil på uppfarten.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tis 23 Jan 18:00 - 18:30

  Anmäl till visning

  Fastighetsbeteckning

  Gnesta 70:6

  Adress

  Frejavägen 8 - Gnesta

  Kommun

  Gnesta

  Typ

  1 ½ plan med vind

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1969

  Boarea

  177m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  10m2

  Tomtarea

  1 101m2

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Centralt

  Ansvarig mäklare

  Linnéa Norén

  Fastighetsmäklare

  070-914 19 65

  linnea.noren@lansfast.se Läs mer om Linnéa

  Visning

  Kom på visning!

  Tidsbokad visning - Kontakta mäklaren för att anmäla dig 070-914 19 65

  2018-01-23 18:00:00 2018-01-23 18:30:00 40 Bostadsvisning Frejavägen 8, Gnesta 59,0446889317224, 59,0446889317224 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Frejavägen 8, Gnesta

  Friliggande villa, 6 rok, 177m2 + 10m2 Pris: 2 650 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  12 st om totalt 1 395 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 755 000 kr varav mark 500 000 kr

  Värdeår:

  1977

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  34.48

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 101m2

  Grund:

  Krypgrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel och träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  107 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola