Linnévägen 14, Katrineholm

Friliggande villa, 4 rok, 122m2 + 61m2 Pris: 2 995 000 kr

Centralt

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkommen till en charmig och välskött villa från 1917 med mycket centralt läge. Insynsskyddat altandäck med inglasat uterum finns på den trevliga och lummiga trädgårdstomten. Huset värms upp ekonomiskt via bergvärme. I källaren finns ett relaxrum med dusch och bastu. På övervåningen finns 3 st sovrum och ett duschrum. Huset har 2 st vackert målade kakelugnar som båda fungerar. Köket är av märket Ballingslöv med bänkskivor i granit.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan: HALL, klinkergolv med vattenburen golvvärme, garderober, städskåp. VARDAGSRUM, slipat och vitlaserat trägolv, kakelugn, utgång via glasdörrar till ALTANDÄCK och ett inglasat UTERUM (13 kvm) med el. KÖK av märket Ballingslöv med granitskivor, klinkergolv med vattenburen golvvärme, kyl, frys med ismaskin och vatten, ugn, induktionshäll, fläktkåpa, kombiugn (ugn + mikro) i arbetshöjd. TOALETT, klinkergolv med vattenburen golvvärme, wc, handfat. Övre plan: HALL, slipat och laserat trägolv, garderober, utgång till BALKONG. SOVRUM 1, trägolv, kakelugn, garderober. SOVRUM 2, parkettgolv, garderober. SOVRUM 3, parkettgolv, garderober. DUSCHRUM, klinkergolv med elektrisk golvvärme, handdukstork, kommodtvättställ, duschhörna med glasblock, wc, bidé. Källare: HALL, klinkergolv. TVÄTTSTUGA, klinkergolv, tvättmaskin. PANNRUM/FÖRRÅD, målat betonggolv, bergvärmeanläggning från 2001. RELAXAVDELNING med BASTU, klinkergolv, dusch. Rymlig KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD.

Tomt

Tomtarea 1 092 m² (friköpt). Tomten: hörntomt, trädgårdstomt.

Övriga byggnader

Äldre FÖRRÅDSBOD.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1917

Uppvärmning

Bergvärme -01

Uteplats/Balkong

Insynsskyddat ALTANDÄCK med utgång från vardagsrummet och ett inglasat UTERUM.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Bävern 12 och Bävern 11

Adress

Linnévägen 14 - Katrineholm

Kommun

Katrineholm

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1917

Boarea

122m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

61m2

Tomtarea

1 092m2

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Katrineholm centralt

Utgångspris

2 995 000 kr

24 549 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Linnévägen 14, Katrineholm

Friliggande villa, 4 rok, 122m2 + 61m2 Pris: 2 995 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

10 st om totalt 1 046 100 kr

Taxeringsvärde:

1 115 000 kr varav mark 426 000 kr

Värdeår:

1929

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.24

Byggnad

Tomtarea:

1 092m2

Uppvärmningssystem:

Bergvärme -01

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola