Grankullahöjden 2, Färentuna

4 975 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Kungsberga 17:4

  Adress

  Grankullahöjden 2 - Färentuna

  Kommun

  Ekerö

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2006

  Boarea

  156,8m2

  Areauppgifter enligt ritning(ar)

  Tomtarea

  2 016m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Färentuna

  Utgångspris

  4 975 000 kr

  31 728 kr/m2

  Trevlig villa med stor braskamin och fönster upp till tak med utsikt över Mälaren

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Trevlig villa byggd 2006 med stor braskamin och utsikt över Mälaren. Spektakulärt vardagsrum med öppen planlösning mot kök, fönster från golv till den väl tilltagna takhöjden och sjöutsikt. Genomgående fräscha ytskikt med trägolv, helkaklade våtutrymmen med klinker och golvvärme. Rymlig delvis inglasad altan mot vattnet, rymlig tomt med carport, förråd och friggebod på husets baksida.

  Ansvarig mäklare

  Johan Lind

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-560 19 81

  johan.lind@lansfast.se Läs mer om Johan

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Trevlig hall med mörkt klinkergolv och rött målade väggar. Rymligt kapprum med gott om förvaring.

  Dusch och WC

  Vitt kaklade väggar, grått klinkers, handfat, dusch samt fönster mot trädgården på husets baksida.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum med rejäl takhöjd och stora fönsterpartier från golv till tak med utsikt mot Mälaren. Stor braskamin klädd i betong i mitten av rummet. Fina trägolv och väggar målade i vitt. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och matplatsen med öppen planlösning. Utgång till altanen på husets framsida med sjöutsikt.

  Kök

  Rymligt kök med vita köksluckor, kaklade längst med arbetsytorna i laminat. Rejäl köksö med lådor och arbetsyta i laminat. Fönster ovanför diskhon i porslin. Gasspis med spisplattor i keramik, inbyggd mikro, side by side kyl/frys med kallvatten. Rymlig matplats med sjöutsikt ut genom de stora fönsterna. Kök och matplats har vitt målade väggar och trägolv.

  Kontor

  Passage mellan kök och sovrum 1 och 2 som kan användas som kontor med målade väggar och trägolv samt två garderober.

  Sovrum 1

  Mysigt sovrum med trägolv, vitt målade väggar och fönster på husets gavelsida.

  Sovrum 2

  Trevligt sovrum med trägolv, vitt målade väggar med blå fondvägg. Cirkelformat fönster mot husets gavel samt fönster mot trädgården på husets baksida.

  Tvättstuga

  Grått klinkergolv, vitt målade väggar, tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk i massivt trä med tvättho. Vita linneskåp, värmepump samt groventré.

  Allrum

  Mysigt allrum som idag används som tv-rum med trägolv och vitt målade väggar. Stor fönster samt utgång till altanen till trädgården på husets baksida.

  Walk-in closet

  Rymlig walk-in closet med fönster, målade väggar och trägolv. Kan även användas som barnkammare.

  Sovrum 3

  Stort sovrum med målade väggar i vitt och röd fondvägg, trägolv och stora fönster med utsikt över Mälaren. Tillgång till eget badrum.

  Badrum

  Vitt kaklade väggar, klinkergolv, fönster med sjöutsikt, dubbla handfat, inkaklat badkar, dusch, vägghängd WC samt haddukstork.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2006

  Uppvärmning

  Bergvärme

  TV

  Boxer

  Bredband

  Mobilt bredband/ADSL Möjlighet till Fiber via Telia öppen fiber. Pris för indragning av fiber kostar mellan 18 900kr - 34 900kr beroende på om fastighetsägaren binder avtal på 24 månader med Telia samt när fiber skall levereras. Avstämt med Telia 2018-10-18.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Ekerö Kungsberga GA:16 Förmån: Officialservitut Väg, 0125-03/5.2 Planbestämmelser: Ytvattenskydd (2008-11-25)

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  38 557 kr/år

  Försäkring:

  6 500 kr/år

  Elkostnad:

  27 465 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 069 kr/år

  Sotning:

  523 kr/år

  Total driftkostnad:

  38 557 kr/år

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Elförbrukning beräknad på 1.50kr/kwh VA: Roslagsvatten grundavgift 650kr/år, 14-dagarstömning 770kr/år. Saltvattentablett till vatten 1000kr/år. Infiltration 3 hushåll 1649kr.

  Pantbrev:

  5 st om totalt 2 752 000 kr

  Taxeringsvärde:

  3 051 000 kr varav mark 1 013 000 kr

  Värdeår:

  2006

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2006

  Tomtarea:

  2 016m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Liggande träpanel

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Vatten/avlopp:

  Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

  Energideklaration

  Status:

  Beställd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor