Trappebergsvägen 16b, Järfälla

Friliggande villa, 6 rok, 134m2 + 20m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Detta är ett hus för den kräsna familjen där allt känns lyxigt, genomtänkt och där allt redan är färdigt. Huset stod klart 2009 och har sedan dess fått en ännu lyxigare känsla. Härligt sällskapskök med gott om plats för förvaring och gott om bänkytor. Vardagsrum med kamin och med utgång till baksidan och den härliga altanen. Stor trädgård, perfekt för barn med spring i benen. Garage samt egen stenlagd uppfart. Beläget i barnvänliga stäket där naturen och Mälarens vatten med badplats aldrig är längre än ett stenkast bort. Nära till skolor och handel.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall Öppen och välkomnande hall med klinkergolv samt vita väggar. Gott om plats för såväl avhängning som förvaring. Golvvärme Badrum Plastmatta samt våtrumstapet. Badkar, wc, spegelskåp, samt handfat med kommod. Vädringsfönster mot framsidan. Tvättstuga I husets tvättstuga finner ni gott om bänkytor och plats för förvaring. Tvättmaskin och torktumlare, tvättho samt husets frånluftsvärmepump. Plastmatta samt våtrumstapeter. Grovingång från sidan av huset. Kök Ett riktigt snyggt sällskapskök med vita skåpsluckor, ekbänkskiva samt kakel ovan bänkskivan. Matplats som utan problem rymmer 6-8 personer Köket bjuder på det mesta i utrusningsväg: - Fullstor kyl och frys - Köksfläkt - Häll - Diskmaskin - Inbyggnadsugn - Inbyggnadsmikro Vardagsrum Ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Utgång till den stora baksidan med trätrall och sol från eftermiddag till solnedgång. Husets kamin ger ett härligt värmetillskott och höjer myskänslan. Parkettgolv samt vita väggar. Sovrum Nedervåningens stora sovrum har plats för både dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg. OVANVÅNING Allrum På ovanvåningen möts ni av ett ljust allrum med öppet till nock. Från allrummets fönster har ni en fin utsikt. Sovrum Öppen mellan sovrum och allrum och för den som önskar sig mer avgränsat, så kan man med enkelhet bygga igen mellan sovrum och allrum. Plats för dubbelsäng. Fönster mot gaveln. Gott om förvaring i kattvindarna. Badrum Snyggt badrum med kakel och klinker. Duschhörna med glasvägg samt takdusch. Vägghängd WC, takfönster samt dubbla handfat. Infällda spottar samt golvvärme. Sovrum x2 Direkt till höger från trappen finner ni två sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum. Det ena har dessutom ett mysigt litet krypin i form av en koja. Plats för säng och arbetshörna.

Tomt

Tomtarea 501 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2009

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump - vattenburen värme

Bilplats

Garage samt stenlagt uppfart.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Avtalsservitut Kraftledning(2 st); Avtalsservitut Villa Planbestämmelser: Stadsplan (1982-07-20) , Ytvattenskydd (2008-11-25)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 04 Feb 11:30 - 12:30

  Mån 05 Feb 17:30 - 18:15

  Anmäl till visning

  Fastighetsbeteckning

  Trappeberg 1:143

  Adress

  Trappebergsvägen 16b - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2009

  Boarea

  134m2

  Enligt Mätningar

  Biarea

  20m2

  Tomtarea

  501m2

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Stäket

  Ansvarig mäklare

  Daniel Eliasson

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0701-627 387

  daniel.eliasson@lansfast.se Läs mer om Daniel

  Extra kontaktperson

  Ender Karaman

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0736-473 596

  ender.karaman@lansfast.se Läs mer om Ender

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning! För tidigare visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  2018-02-04 11:30:00 2018-02-04 12:30:00 40 Bostadsvisning Trappebergsvägen 16b, Järfälla 59,4692460792587, 59,4692460792587 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Öppen visning! Anmäl dig till visningen för bättre service.

  2018-02-05 17:30:00 2018-02-05 18:15:00 40 Bostadsvisning Trappebergsvägen 16b, Järfälla 59,4692460792587, 59,4692460792587 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Trappebergsvägen 16b, Järfälla

  Friliggande villa, 6 rok, 134m2 + 20m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Pantbrev:

  4 st om totalt 3 400 000 kr

  Taxeringsvärde:

  3 390 000 kr varav mark 1 485 000 kr

  Värdeår:

  2009

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  32.16

  Byggnad

  Tomtarea:

  501m2

  Grund:

  Krypgrund med avfuktare

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glas isolerfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump - vattenburen värme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola