Östra Gillbergavägen 31, Gräddö

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Rådmansö-Tomta 1:13

  Adress

  Östra Gillbergavägen 31 - Gräddö

  Kommun

  Norrtälje

  Typ

  1 plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1958

  Boarea

  73m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  73m2

  Tomtarea

  7 990m2

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Utgångspris

  2 495 000 kr

  34 178 kr/m2

  Stor tomt om 7 990 kvm med avstyckningsmöjligheter samt ny avloppsanläggning från 2016!

  Välkommen till Östra Gillbergavägen 31 och denna stora fastighet om hela 7 990 kvm. På tomten finns bl.a en stor förrådsbyggnad och en gäststuga. Tomten består av en stor grusad infart med plats för flertalet bilar, gräsytor, trädgårdsodlingar, fruktträd och även en del naturtomt. Det bör finnas goda möjligheter att stycka av tomten om så önskas, men detta måste köparen själv kontrollera förutsättningarna för. Huset erbjuder dig ett kök med stor matplats, badrum, vardagsrum, två sovrum och ett allrum (alternativt kan allrummet också användas som sovrum). Från vardagsrummet finns utgång till altan i söderläge med viss utsikt mot sjön Tillsmaren. De senaste åren har det utförts renoveringar såsom t.ex. målning av väggar och nya golv samt nytt kök (detta gjordes 2016-2017). Med bil tar det ca 55 minuter in till Stockholm och knappt 20 minuter in till Norrtälje stad. Busshållplats finns ca 1 300 meter från huset och med buss 631 tar du dig in till Norrtälje på ca 35 minuter. Närmsta livsmedelsbutik ligger i Gräddö, ca 9 minuter med bil från huset. Här finns även båthamn, pizzeria, caféer och pub (sommartid). I närheten ligger Kapellskärs hamn varifrån båtar till Åland trafikeras dagligen. Det finns många badplatser runt om på Rådmansö och närliggande områden. För den som har båt så finns det även goda möjligheter att hitta en båtplats att hyra. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med goda förvaringsmöjligheter i form av fyra platsbyggda garderober med överskåp. Vitmålade väggar, vitt tak och laminatgolv.

  Badrum

  Helkaklat badrum med vita väggar och ett svart klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod och ett badkar.

  Sovrum 1

  Sovrum med plats för en dubbelsäng. Sovrummet har vitmålade väggar, vitt tak och laminatgolv och en mindre klädkammare.

  Vardagsrum

  Ett rymligt vardagsrum med vitt tak, vita väggar och laminatgolv. Fönsterpartier i två väderstreck ger ett bra ljusinsläpp i hela vardagsrummet. Från vardagsrummet har du utgång till en altan i härligt söderläge med glimt över Tillsmaren.

  Kök

  Kök med matplats för ca 4-6 personer. Köket har vita skåpluckor, praktiskt stora lådor i underskåpen samt vägghängda skåp. Ljus bänkskiva i trä med infälld diskbänk och vitt kakel ovan bänk. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl- och frysskåp. Laminatgolv och vitmålade väggar.

  Sovrum 2 (källarplan)

  Sovrum i källarplan med plats för en dubbelsäng. Sovrummet har målade väggar i vitt, ett ljust laminatgolv och träpanel i tak.

  Allrum / sovrum 3 (källarplan)

  Ett rymligt allrum i källarplan med vitmålade väggar, grå heltäckningsmatta och träpanel i tak. Kan även användas som sovrum.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  På tomten finns det även en gäststuga med två rum, wc och egen köksdel. Köket är utrustat med ugn, spis, kylskåp. Till gäststugan finns ett eget avlopp som också är nytt från 2016 (tillstånd finns). Avloppledningar framdraget med ej inkopplat. Vatten finns ej framdraget. På tomten finns en större förrådsbyggnad (oisolerat, el finns ej).

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1958

  - Nytt tak på gäststugan 2017 - Nytt tak på den stora förrådsbyggnaden 2017 - Målat ytskikt, nya golv samt nytt kök 2016-2017 - Badrum gäststuga 2017

  Uppvärmning

  Vedpanna (vattenburet system) och luft/luft-värmepump

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  8 400 kr

  Uppvärmning:

  18 300 kr

  Vatten/avlopp:

  1 550 kr

  Renhållning:

  1 235 kr

  Sotning:

  1 245 kr

  I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel. Ingen har bott i huset senaste året och det har varit uppvärmt till ca 20 grader.

  Pantbrev:

  6 st om totalt 1 900 000 kr

  Taxeringsvärde:

  463 000 kr varav mark 463 000 kr

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Byggår:

  1958

  Tomtarea:

  7 990m2

  Grund:

  Källare

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  1+1 kopplade

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Vedpanna (vattenburet system) och luft/luft-värmepump

  Vatten/avlopp:

  Egen borrad brunn. Enskilt avlopp - slamavskiljare med infiltration (tillstånd finns och anläggningen färdigställdes 2016).

  Renoveringar:

  - Nytt tak på gäststugan 2017 - Nytt tak på den stora förrådsbyggnaden 2017 - Målat ytskikt, nya golv samt nytt kök 2016-2017 - Badrum gäststuga 2017

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor