Ekebyholmshöjden 30, Rimbo

Friliggande villa, 5 rok, 178m2 Pris: 3 595 000 kr

Nybyggd 1-plansvilla belägen endast ca 5 min utanför Rimbo och ca 45 min från Stockholm!

Här erbjuds du en nyproducerad 1-plansvilla i en lugn miljö nära naturen, men ändå bara några kilometer till Rimbo centrum där all service finns. Tänk dig att bara kunna flytta in direkt och njuta av ett nytt hus alla bekvämligheter såsom superenergifönster, nya vitvaror, braskamin, låg energiförbrukning, nymålad och LED-belyst fasad mm. Här kan familjen umgås istället för att renovera. Huset är väldigt bra planerat och erbjuder dig först och främst en stor hall i entrén där det finns möjlighet att sätta upp en stor garderobsvägg om så önskas. Till höger finns en rymlig tvättstuga och rakt fram till vänster finner du ett av de två badrummen och ett allrum som även kan användas som lekrum alt sovrum. Stort kök med fantastiska arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Dessutom tre st rymliga sovrum. I Rimbo finns bl.a. matbutik, apotek, bank, systembolag och restauranger. Nära till Ekebyholmsskolan som har både grundskola och gymnasium. Ekens förskola ligger också nära området. Det finns även många förskolor i Rimbo samt grundskolor. För den idrottsintresserade finns både handboll, fotboll, ishockey, bandy, Friskis & Svettis etc. i Rimbo. Det finns också flera närliggande badplatser. Det är bra kommunikationsmöjligheter med buss från Rimbo Station till Stockholm, Norrtälje, Arlanda och Uppsala. Busshållplats finns ca 200 meter från fastigheten. Med bil tar det ca 40-45 minuter till Stockholm. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL

Mycket rymlig hall där du har möjlighet att installera en stor garderobsvägg. Marmorskivor på golvet och målade väggar i vitt.

TVÄTTSTUGA

Till höger i hallen finns tvättstugan. Här finns tvättmaskin, bänkytor och två st garderober. Förberett för torktumlare. Klinkergolv och målade väggar i vitt.

BADRUM 1

Badrum med helkaklade väggar i vitt och marmorskivor på golvet. Här finns handfat, vägghängd toalett, fönster från golv till tak, dusch och infällda spotlights (LED) i taket.

ALLRUM

Allrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Fungerar utmärkt som t.ex. lekrum då det ligger i direkt anslutning till kök och vardagsrum. Men kan givetvis även användas som tv-rum eller sovrum.

KÖK

Riktigt stort och bra planerat kök med högblanka luckor, oljade träbänkskivor, helkaklat stänkskydd och ljust genomgående fönster. Här finns gott om arbetsytor och skåpförvaring. Köket ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Matplats för 6-8 personer. Köksutrustning: kyl, frys, spishäll med ugn, fläkt, inbyggd micro och diskmaskin. Ekparkettgolv målade väggar i vitt.

VARDAGSRUM

Stort och ljust vardagsrum med flera fönster och två altandörrar. Öppen planlösning mot köket och värmande braskamin. Ekparkettgolv och målade väggar i vitt.

SOVRUM 1

Det här sovrummet är det största av de tre sovrummen. Här finns utgång till altanen och i anslutning till detta sovrum finns ett badrum Ekparkettgolv och målade väggar i vitt.

BADRUM 2

Badrum med helkaklade väggar i vitt och marmorskivor på golvet. Ingång från sovrum 1. Här finns handfat med kommod, vägghängd toalett, väggskåp, dusch och badkar. Infällda spotlights (LED) i taket.

SOVRUM 2

Sovrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt.

SOVRUM 3

Sovrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt.

Tomt

Tomtarea 1 774 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump (vattenburen golvvärme)

TV & Internet

Det finns fiber framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgift tillkommer.

Uteplats/Balkong

Stor altan i sydvästligt läge.

Bilplats

Carport i anslutning till huset.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Norrtälje Libbersmora GA:1 Planbestämmelser:Detaljplan (2010-10-21)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Rimbo-Karby 1:53

Adress

Ekebyholmshöjden 30 - Rimbo

Kommun

Norrtälje

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2017

Boarea

178m2

Areauppgifter enligt säljaren

Tomtarea

1 774m2

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Rimbo - Ekebyholms Allé

Utgångspris

3 595 000 kr

20 197 kr/m2

Ansvarig mäklare

Fredrik Jöngren

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Fredrik Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Ekebyholmshöjden 30, Rimbo

Friliggande villa, 5 rok, 178m2 Pris: 3 595 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

28 400 kr/år

Försäkring:

5 000 kr

Uppvärmning:

12 000 kr

Vatten/avlopp:

8 000 kr

Renhållning:

1 900 kr

Samfällighet:

500 kr

Vägavg/snö:

500 kr

Sotning:

500 kr

Driftskostnaden är baserad på schablonbelopp eftersom ingen har bott i huset. I beräknad uppvärmningskostnad ingår även hushållsel. Vägavgift (500 kr) och samfällighetsavgift (500 kr) är inte fastställd men beräknas ligga på detta belopp.

Taxeringsvärde:

346 000 kr varav mark 346 000 kr

Typ:

210, Småhusenhet, tomtmark

Skattesats:

32.9

Byggnad

Tomtarea:

1 774m2

Grund:

Betongplatta på mark

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Trä

Takbeklädnad:

Papp

Plåtarbete:

Plåt

Fönster:

3-glasfönster isoler

Ventilation:

Mekanisk frånluftsventilation

Uppvärmningssystem:

Frånluftsvärmepump (vattenburen golvvärme)

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Status:

Ej utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola