Stora Lundbyvägen 13, Norra Sorunda

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Lundby 1:263

  Adress

  Stora Lundbyvägen 13 - Norra Sorunda

  Kommun

  Nynäshamn

  Typ

  2 plans parhus

  Boendeform

  Kedjehus

  Byggår

  1990

  Boarea

  106m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  10m2

  Tomtarea

  335m2 - Friköpt

  Rum

  3,5 rok varav 2 sovrum

  Område

  Sorunda

  Utgångspris

  2 195 000 kr

  20 708 kr/m2

  Snart till salu! Underbart parhus med fridfull och naturskön omgivning!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Snart ges en unik chans att förvärva detta trivsamma parhus i norra Sorunda. Här erbjuds ett ett välplanerat boende med fridfull och rogivande omgivning med underbar natur som granne. Huset som sådant består av två plan där entréplan erbjuder två rejäla sovrum, rymligt förråd som idag används som extra sovrum och badrum/tvättstuga, medan övre plan i sin tur erbjuder fantastiska sällskapsytor i form av kök och vardagsrum med halvöppen planlösning samt badrum. På husets baksida finns även den trevliga altanen i sydläge där man kan ladda D-vitamin depåerna under sommarens soliga dagar. Huset är nyligen försett med fiberanslutning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  Ansvarig mäklare

  Marcus Hellman

  Reg. Fastighetsmäklare

  0723-414 616

  marcus.hellman@lansfast.se Läs mer om Marcus

  Extra kontaktperson

  Albin Niklasson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0723-414 515

  albin.niklasson@lansfast.se Läs mer om Albin

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 335 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1990

  Servitut, planbestämmelser m m

  Nynäshamn Lundby GA:8, Nynäshamn Österby GA:2 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1983-12-30)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  5 st om totalt 1 356 500 kr

  Taxeringsvärde:

  1 075 000 kr varav mark 339 000 kr

  Värdeår:

  1990

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1990

  Tomtarea:

  335m2

  Vatten/avlopp:

  Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  123 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor