Tranviksvägen 69, Ljusterö

Parhus, 4 rok, 118m2 + 10m2 Pris: 1 700 000 kr

Sjönära! Billigt!

Ljust och fint parhus på attraktiva Ljusterö. Stor altan och lättskött trädgårdstomt. Det finns även en balkong med utgång från det största sovrummet. Paruset består av två plan där entréplanet har ett kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Det övre planet består av husets tre sovrum samt ett badrum/bastu och rymlig klädkammare. Naturnära och barnvänligt område med närhet till havet. Välkommen hit för att trivas och njuta!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen till detta charmiga parhus om fyra rum och kök. Här finns stora uteplatser på vardera sida om huset som ger sol från morgon till kväll. ENTRÈ/HALL Välkomnande hall med plats för avhängning av kläder. En trävägg avskiljer hallen från köket. Hallen och kök har enhetligt ljust klinkergolv. Ljust målade väggar. KÖK Ljust kök med ljusa skåpluckor och praktiskt kakel mellan över- och underskåp. Fullstor kyl & frys, spis med ugn, fläkt samt rostfri diskmaskin. I köket finns plats för matbord för 6-8 personer. TVÄTTSTUGA Via köket når man husets tvättstuga. Här finns ho och tvättmaskin. Klinkergolv och ljusa väggar. I tvättstugan finns även husets värmepump placerad. VARDAGSRUM Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Här finns utgång till en stor altan. BADRUM Helkaklat badrum med badkar och ljust golv. Golvet matchar den ljusa bården som finns i badrummet. Wc, handfat samt överskåp. ÖVRE PLAN På övervåningen finns en stor och rymlig hall som sammanbinder de tre sovrummen, den stora klädkammaren samt badrummet. Här finns även en lucka med stege till förrådsvind. BADRUM Helkaklat badrum med dusch och bastu. Wc, handfat samt spegel. SOVRUM 1 Till höger finns ett av sovrummen. Här finns gott om förvaring i form av garderober. Ljust golv och ljusa väggar SOVRUM 2/MASTER BEDROOM Stort, rymligt sovrum med utgång till balkong. Här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Ljust golv och ljusa väggar. SOVRUM 3 Bra sovrum med ljust golv och ljusa väggar.

Tomt

Tomtarea 372 m² (friköpt). Tomten: hörntomt, trädgårdstomt.

Övriga byggnader

Förråd som tillhör fastigheten.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1991

Uppvärmning

Vattenburen värme, frånluftsvärmepump med återvinning

TV & Internet

TV-antenn. ADSL.

Uteplats/Balkong

Skyddad altan och balkong i syd-väst. Uteplats vid entrén

Bilplats

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheterna.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Österåker Stensvik GA:4 Officialservitut Gångväg Officialservitut Väg

Övrigt

Österåkers kommun består av stora delar hav och skärgård. Här finns också flera fina insjöar. Den 93 mil långa strandlinjen erbjuder många fina friluftsbad att välja på. Sex badplatser sköts av kommunen. I både ytter- och innerskärgården finns många vackra pärlor. För dig som har egen båt finns ett flertal natur- och gästhamnar. Och har du inte egen båt kan du hyra en! I skärgården är det fritt att fiska med spö från stränder där allemansrätten gäller, eller från egen båt. För fiske i kommunens insjöar gäller speciella bestämmelser för varje sjö och vattendrag, beroende på fiskerätten. Fiskekort kan köpas på flera ställen. I Österåker finns naturen alltid runt knuten. Här finns inte bara skärgård, utan också skogar, betesmarker och parker. Hacksta friluftsområde, Näsudden, Domaruddens och Trehörningens naturreservat är exempel på trevliga områden att motionera eller bara ströva omkring i. Du kan också följa Roslagsleden från Danderyd till Grisslehamn eller Blå leden från Vaxholm via Rydbo och Åkersberga till Domarudden i Österåker. För dig som gillar att spela golf finns flera utmaningar i kommunen. Gillar du att paddla kan du följa vikingarnas spår genom Åkers kanal och Långhundraleden från Trälhavet till Helgösjön. Långhundraleden var forntidens segelled till Uppsala och längs leden finns bland annat ruinerna av Tunaborgen, som det skrevs om redan i slutet på 1200-talet, samt Gottsunda fornborg med en hisnande utsikt över den gamla segelleden. Andra sevärdheter är kommunens kyrkor och slott, bruksmiljön i Wira Bruk, Siaröfortet på Kyrkogårdsön i Furusundsleden, Finnhamn och Husarö med flera. Flera större kulturevenemang arrangeras i Österåker. Wiraspelen och Ljusterö Operafestival är de största som lockar tusentals besökare från när och fjärran. Wiraspelen är ett musikskådespel som spelas vid amfiteatern i Wira Bruk. Här deltar amatörskådespelare, dansare, sångare och musiker från Österåker tillsammans med professionella skådespelare. Det finns tre turistbyråer i Österåker. De ligger i Åkersberga (sommaröppet), Ljusterö (öppet året om) och på Ingmarsö (sommaröppet). Roslagen.se är en gemensam turistsajt för roslagskommunerna Österåker, Norrtälje, Vaxholm och Öregrund. Här kan du läsa mer om Österåker, hitta sevärdheter och aktiviteter och boka boende bland annat.

Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Fastighetsbeteckning

    Stensvik 1:121

    Adress

    Tranviksvägen 69 - Ljusterö

    Kommun

    Österåker

    Typ

    2-plans parhus

    Boendeform

    Parhus

    Byggår

    1991

    Boarea

    118m2

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Biarea

    10m2

    Tomtarea

    372m2

    Rum

    4 rok varav 3 sovrum

    Område

    Ljusterö

    Utgångspris

    1 700 000 kr

    14 407 kr/m2

    Ansvarig mäklare

    Kalle Ahlberk

    Reg. Fastighetsmäklare

    070-241 33 78

    kalle.ahlberk@lansfast.se Läs mer om Kalle

    Visning

    Är du intresserad?

    Tranviksvägen 69, Ljusterö

    Parhus, 4 rok, 118m2 + 10m2 Pris: 1 700 000 kr

    Värdekollen

    Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

    Bostadsökaren

    Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

    Fri värdering

    Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

    Bilder

    Visa alla bilder

    Planritning

    Planlösning ep

    Planlösning öp

    Fakta & Dokument

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    32 000 kr/år

    Uppvärmning:

    24 000 kr

    Renhållning:

    2 000 kr

    Samfällighet:

    6 000 kr

    Personer i hushållet: 3

    I uppvärmningskostanden ingår hushållsel.

    Pantbrev:

    3 st om totalt 1 275 000 kr

    Taxeringsvärde:

    975 000 kr varav mark 233 000 kr

    Värdeår:

    1991

    Typ:

    220, Småhusenhet, bebyggd

    Skattesats:

    30.4

    Byggnad

    Tomtarea:

    372m2

    Grund:

    Krypgrund

    Stomme:

    Trä

    Bjälklag:

    Trä

    Fasad:

    Träpanel

    Takbeklädnad:

    Betongpannor

    Plåtarbete:

    Lackerad-plåt

    Fönster:

    3-glasfönster

    Ventilation:

    Mekanisk

    Uppvärmningssystem:

    Vattenburen värme, frånluftsvärmepump med återvinning

    Vatten/avlopp:

    Samfälld vatten, samfälld avlopp.

    Energideklaration

    Energikonsumtion:

    0 kWh/m2 år

    Status:

    Beställd

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

    Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor

    Karta

    Matbutik

    Restaurang

    Vårdcentral

    Transportmedel

    Skola