Slipvägen 3, Hölö

Friliggande villa, 4 rok, 140m2 + 20m2 Pris: 3 200 000 kr

Välkommen till Slipvägen 3 med ett härligt läge i Hölö. Här bjuds på en vacker trädgård med SPA-bad, pool, växthus, berså och mycket mer. Bostaden har 140 kvm golvyta och består av en rymlig hall med gott om förvaring, rymligt familjekök, ljust och trevligt vardagsrum med eldstad, 3 välplanerade sovrum och badrum. Här bor ni med naturen in på knuten, närhet till kommunikationer, förskola och skola. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Här är målade väggar och golv av laminat. Innerhall: Stor innerhall med goda förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar. Hallen har vitmålade väggar och golv laminat. Kök: Trevligt familjekök med goda arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Köket har luckor i trä, kakel ovan arbetsbänk, arbetsbänk av laminat, väggar av tapet och golv av laminat. Maskinell utrustning: - Kyl i fullhöjd - Frys i fullhöjd - Spishäll - Ugn - Diskmaskin Badrum: Badrum med våtrumstapet på väggarna och golv av våtrumsmatta. Badrummet består av duschhörna, spegelskåp, handfat med underskåp, toalett och fönster. Maskinell utrustning: - Tvättmaskin - Torktumlare ÖVRE PLAN Vardagsrum: Trevligt och ljust vardagsrum med gott om plats för en soffgrupp och övrigt möblemang. Vardagsrummet har ljusa färger på väggarna, fondtapet, golv av laminat, fönster i 2 väderstreck samt utgång till bostadens mysiga uterum. Här finner ni även en härlig eldstad som skänker en härlig värme i utrymmena på övre plan. Sovrum 1: Bostadens första sovrum har plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang. Här är målade väggar, fondtapet, golv av laminat och fönster. Sovrum 2: Bostadens andra sovrum har plats för säng och övrigt möblemang. Här är tapetserade väggar, golv av laminat och fönster. Sovrum 3: Bostadens tredje sovrum har plats för säng och övrigt möblemang. Här är målade väggar, fondtapet, golv av laminat och fönster i 2 väderstreck,

Tomt

Tomtarea 2 687 m² (friköpt). Trevlig trädgårdstomt med vackra planteringar, buskar och fruktträd. På tomten finner ni pool, SPA-bad, 2 stycken växthus, pergola med vildvin och grillplats. Här finner ni även en köksträdgård för de odlingsintresserade.

Övriga byggnader

På tomten finns även en friggebod.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1953

1999

Uppvärmning

Luft/luftvärmepump, el-radiatorer och vedeldning

Uteplats/Balkong

Stort inglasat uterum i anslutning till vardagsrummet. Trädäckad altan vid entré.

Bilplats

Infart med plats för flertalet bilar, garage med plats för 1 bil.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Södertälje Hölö-Lida GA:2: Väg. Planbestämmelser: Detaljplan (1992-04-22) , Nybyggnadsförbud (1968-05-03)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Formningen 5

  Adress

  Slipvägen 3 - Hölö

  Kommun

  Södertälje

  Typ

  1 plan i souterräng

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1953

  Boarea

  140m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  20m2

  Tomtarea

  2 687m2

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Hölö

  Eller högstbjudande

  3 200 000 kr

  22 857 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Michael Lundholm

  Fastighetsmäklare

  073-753 53 32

  Michael.Lundholm@lansfast.se Läs mer om Michael

  Visning

  Är du intresserad?

  Slipvägen 3, Hölö

  Friliggande villa, 4 rok, 140m2 + 20m2 Pris: 3 200 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  35 740 kr/år

  Uppvärmning:

  26 640 kr

  Vatten/avlopp:

  6 580 kr

  Renhållning:

  2 520 kr

  Pantbrev:

  9 st om totalt 2 635 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 450 000 kr varav mark 597 000 kr

  Värdeår:

  1969

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  33.58

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 687m2

  Grund:

  Betong

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel

  Takbeklädnad:

  Takpannor

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Luft/luftvärmepump, el-radiatorer och vedeldning

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  F

  Energikonsumtion:

  105 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola