Koltrastvägen 5, Täby

5 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Näsbypark 6:22

  Adress

  Koltrastvägen 5 - Täby

  Kommun

  Täby

  Typ

  2-plans gavelradhus med källare

  Boendeform

  Radhus

  Byggår

  1961

  Boarea

  107m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  53m2

  Tomtarea

  460m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Näsby Park

  Utgångspris

  5 795 000 kr

  54 159 kr/m2

  Gavelradhus i Näsby Park nära Roslagsbanan i perfekt läge mot sydväst!

  Nu är gavelradhuset äntligen till salu på Koltrastvägen. I absolut bästa läge med sol hela dagen och utan insyn befinner du dig centralt nära Näsby Parks centrum & Roslagsbanan endast en 5 minuters promenad bort bort. Men du har även nära till bad, både såväl havsbad som i utomhuspool vid Norskogsbadet. Huset är försedd med centraldammsugare och tomten är i längans absolut bästa läge med inhägnat tomtläge med sol hela dagen! Näsby Park är ett av Täbys attraktiva bostadsområden. Området genomsyrar en lugn atmosfär och präglas av villabebyggelse. Här finns allt som man kan önska, bra förskolor, skolor samt lekparker. Närhet till såväl vatten med vackra promenadstråk och småbåtshamn som natur. Vid Näsby park centrum finns matbutik, vårdcentral, bank och café. Vill man åka kommunalt finns Roslagsbanan från centrum samt bussar från Centralvägen. 1998 - Dränering, uppgrävning av grunden och isolerat med isodrän 2013 - Isolerglas installerat 2014 - Tak omlagt

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Rima Senkal

  Fastighetsmäklare/Ekonom

  073-594 22 28

  rima.senkal@lansfast.se Läs mer om Rima

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréplan

  Hall Välkomnande hall med vita väggar och genomgående ljust golv med golvvärme vid entrén. Här finner du plats för både ytterkläder och skor. Lite längre in finns även en klädkammare till höger. Kök Från hallen till vänster kommer man in till en matplats för ca 4-6 personer. Golvet från hallen fortsätter in i köket ihop med de ljusa väggarna. Köksluckor i trä. Kyl, frys och diskmaskin i vitt fint skick. Över bänkskivan är det kaklat i ljus sjösten och spishällen är i bra skick. Vissa delar av köket har vitrinskåp och samtliga luckor har beslag i rostfritt. Gäst-WC Till höger från hallen finner vi en gäst-WC. Vitt kakel, blå fondvägg i mosaik och klinker i svart/grått med golvvärme. Badrumsmöblerna är utmärkt skick med vita skåp och lådor. Spotlights i tak och spegel över kommod. Vardagsrum Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgruppen och middagsbordet. Härifrån når du ut till tomten i absolut bästa gavelläge mot allmänning helt utan insyn.

  Övre plan

  Sovrum På övre plan är det tre sovrum som gäller varav det ena på ett kreativt sätt kan bli till ett fjärde. Här får man in en stor säng i respektive rum. Till varje rum hör förvaring och då har ett av dessa en egen klädkammare med en lite syhörna/arbetshörna. Badrum Helkaklat badrum i liknande stil som entréplanets gäst-WC med vitt kakel och fondvägg i den blåa mosaiken. Badkar, WC, golvvärme och kommod med handfat i vitt.

  Källarplan

  En trappa ner kommer man till källarplanet. Här finner vi tvättstugan med den nödvändiga utrustningen såsom tvättmaskin och torktumlare. Bra med arbetsutrymme för hobbyverksamhet och för att tvätta naturligtvis. Intill tvättstugan är det ett rejält allrum. Här får vi in en del ljusinsläpp och denna del av huset går att nyttja som sovrum, arbetsrum, eller varför inte som ett perfekt TV-rum för att inte störa familjen som sover på översta plan?

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1961

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-61/5045.1 Last: Avtalsservitut: Villa Mm, 01-IM4-60/831.1 Last: Avtalsservitut: Värmecentral Mm, 01-IM4-60/824A.1 Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-61/5045A.1 Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-61/5045B.1 Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-61/5045C.1 Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-61/5045D.1 Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-61/5045E.1 Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-61/5045F.1 Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-61/5045G.1 Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-61/5045H.1 Planbestämmelser: Byggnadsplan (1961-05-06)

  Övrigt

  Kommunikationer Roslagsbanan från Näsby Park centrum tar dig till centrala Stockholm. Buss 617 tar dig till Hägernäs, Viggbyholm, Roslags-Näsby och Täby Centrum Buss 618 tar dig till Mörby Centrum/Danderyds sjukhus (tunnelbanan) I området finns bland annat följande förskolor och grundskolor Nytorpsskolan, årskurs 1-9 Näsbyparksskolan, förskola till årskurs 9 Internationella Engelska skolan, årskurs 4-9 Näsbyhöjdens förskola Slottets förskola Näsbygårds förskola Näsbylunds förskola

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  15 st om totalt 2 942 600 kr

  Taxeringsvärde:

  3 234 000 kr varav mark 2 072 000 kr

  Värdeår:

  1961

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1961

  Tomtarea:

  460m2

  Grund:

  Källare/Betongplatta

  Stomme:

  Betong/Lättbetong

  Fasad:

  Tegel och puts

  Takbeklädnad:

  Papp

  Fönster:

  2 glas kopplade i fönsterbågar samt isolerrutor

  Ventilation:

  Självdragsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energikonsumtion:

  120 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor