Orrvägen 13, Täby

Friliggande villa, 6 rok, 172m2 Pris: 8 450 000 kr

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Varmt välkomna till Orrvägen 13 Vill ni bo i charmiga Norskogen i en modern och smakfullt renoverad enplansvilla är detta huset för er. Huset är under 2013 totalrenoverat och uppmäter idag ca 172 kvm. Bostaden bjuder på halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en matplats som rymmer många sittande gäster. Tre sovrum samt helkaklat badrum och bra med förvaringsutrymmen. Till huset finns även ett uthyrningsrum med egen ingång, kök samt wc/dusch. På baksidan av huset finns en stor uteplats och på framsidan finns en trevlig inglasad altan. Näsbypark är ett av Täbys attraktiva bostadsområden för alla åldrar. Området genomsyras av en lugn atmosfär och präglas av villabebyggelse. Här finns allt som man kan önska, bra förskolor, skolor samt lekparker. Precis nedanför finns Norskogsbadet som man kan nyttja under årets varma månader och på vintern finns pulkabacke. Närhet till såväl vatten med vackra promenadstråk och småbåtshamn som natur. Vid Näsbypark centrum finns matbutik, vårdcentral, bank, klädbutiker och café. Vill man åka kommunalt finns Roslagsbanan från centrum samt bussar från Centralvägen. Hjärtligt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall, med spegelklädda skjutdörrsgarderober. På golvet ligger klinker med golvvärme och väggarna är vita. Sovrum: Trevligt rum som idag används som bibliotek och gästrum. Vitmålade väggar. Tvättstuga: Med tvättmaskin och torktumlare från Miele samt bra förvaringsmöjligheter. Vita väggar och klinker på golvet. Gäst-wc: Vitt kakel på väggarna och sjösten på golvet. Här finns inbyggd spegel, wc-stol och handfat. Hall: Möblerbar hall med spotlights och garderobslösning med spegeldörrar från Mirro. Vita väggar. Kök/ Matplats: Trevligt kök från Vedum med vita luckor och bra förvaringsmöjligheter. Bänkskiva i sten och stänkskydd av stavkakel. Maskinpark från Miele bestående av kyl, frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, micro, fläktkåpa samt ugn med ång-funktion. Stor matplats med plats för många sittande gäster. Vita väggar. Dessutom finns ett fungerande rotisserie inbyggt i kortväggen vid matplatsen (ej inkopplad) . Vardagsrum: Stort vardagsrum med braskamin. Vita väggar. Här finns även utgång till baksidan av huset. Sovrum: Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng och med skjutdörrsgarderobssystem från Mirro. Målade väggar. Sovrum: Används idag som målarrum. Här får säng och lösa garderober plats om så önskas. Vita väggar. Badrum: Vitt kakel och sjösten på golvet. Här finns badkar, kommod, spegel och handukstork från Svedberg. Uthyrningsdel: Med egen ingång och plats för både dubbelsäng och soffa. Här finns även klädkammare med förvaringsmöjlighet från golv till tak. Fullt utrustat kök med induktionshäll på spisen samt kyl/frys från Miele. Badrum som är helkaklat med vikbar duschdörr, kommod och spegel från Vedum samt wc-stol. Samma parkett som i övriga huset och vitmålade väggar.

Tomt

Tomtarea 633 m² (friköpt). Det finns en friggebod om 12 kvm och ett förråd med ingång från baksidan.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1958

Hela huset totalrenoverades 2013. All el är utbytt, nytt avloppsrör ut till gatan. Relinat under plattan. Badrum, gäst-WC och uthyrningsdel har elektrisk komfortvärme. Övriga huset har vattenburen golvvärme som värms via luft/vatten-växlare. Luft/luftväxlare i vardagsrummet och i uthyrningsdelen.

Uppvärmning

luft/vatten-växlare samt en luft/luft- växlare i vardagsrummet och en i uthyrningsdelen.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Avtalsservitut Villa Planbestämmelser: Byggnadsplan (1957-03-02)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 28 Jan

  Anmäl till visning

  Fastighetsbeteckning

  Näsbypark 5:30

  Adress

  Orrvägen 13 - Täby

  Kommun

  Täby

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1958

  Boarea

  172m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Tomtarea

  633m2

  Rum

  6 rok

  Område

  Näsby Park

  Utgångspris

  8 450 000 kr

  49 128 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Emelie Andersson Sthyr

  Fastighetsmäklare

  076-014 29 57

  emelie.andersson-sthyr@lansfast.se Läs mer om Emelie

  Visning

  Kom på visning!

  Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  2018-01-28 00:00:00 2018-01-28 00:00:00 40 Bostadsvisning Orrvägen 13, Täby 59,4348971778547, 59,4348971778547 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Orrvägen 13, Täby

  Friliggande villa, 6 rok, 172m2 Pris: 8 450 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  29 866 kr/år

  Uppvärmning:

  23 036 kr

  Vatten/avlopp:

  4 267 kr

  Renhållning:

  2 064 kr

  Sotning:

  499 kr

  Personer i hushållet: 3

  Uppvärmning inklusive hushållsström.

  Pantbrev:

  8 st om totalt 2 388 000 kr

  Taxeringsvärde:

  3 429 000 kr varav mark 1 979 000 kr

  Värdeår:

  1958

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  30.64

  Byggnad

  Tomtarea:

  633m2

  Grund:

  Betongplatta

  Fasad:

  Målad träfasad med målad aluminiumprofil

  Uppvärmningssystem:

  luft/vatten-växlare samt en luft/luft- växlare i vardagsrummet och en i uthyrningsdelen.

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola