Fritiofs Väg 15, Upplands Väsby

Radhus, 5 rok, 99m2 Pris: 3 250 000 kr

Radhus i mysig del av Odenslunda med stor och plan trädgårdstomt i gott solläge!

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Radhus i mysig del av Odenslunda med stor och plan trädgårdstomt i gott solläge! Bostaden är i gott skick med sitt fina kök och badrum från 2007 och parkettgolv på hela det nedre planet. Bostaden disponerar idag fyra stycken sovrum då ett sovrum extra har skapats på bottenvåningen. På ingångsplanet finns en gäst-toalett och på det övre planet finns ett duschrum med kakel och klinker. Med utgång från vardagsrummet nås bostadens baksida som har en altan till hälften under tak och till hälften öppen med markis. Huset har inte kontrollmätts efter ut- och ombyggnation och är troligtvis större än taxeringsuppgifterna visar. Utanför altanen finns en stor plan trädgårdstomt till större delen täckt av gräsmatta. Även på framsidan finns en snickrad altan intill ingången. Garage och plats för ytterligare en bil på uppfarten. Varmt välkommen på visning för dig som är i behov av ett kvadratsmart hem med fyra sovrum i ett barnvänligt område nära till det mesta!

Rumsbeskrivning

Entréhall & Gäst-WC

Hall som fått en bra rymd tack vare utbyggnation mot framsidan. Öppen in mot vardagsrummet och på väg in dit finns även en undangömd plats för avhängning, dels vid hatthylla med även i en klädkammare. Vid hatthyllan finns även ingång till bottenvåningens gäst-WC. På golvet i hallen ligger ekparkett och väggarna är tapetserade och avbrutna med bröstpanel i vitt. Gäst-WC är utrustad med WC-stol, handfat och spegelskåp.

Kök & matplats

Till höger in från hallen ligger bostadens kök. Ett modernt och välinrett kök med träfärgade luckor, gråspräcklig bänkskiva och ett ljusare kakel på ovanför arbetsytorna. Köket är utrustat med ett kombinerat kyl/frys-skåp i rostfritt, ugn, glaskeramikhäll och en integrerad diskmaskin. På golvet ligger ekparkett och väggarna är i övrigt vita. Vidare från köket finns matplatsen som är ett eget rum intill köket med utrymme för bord och stolar vid fönstret. Äldre fint parkettgolv och tapetserade väggar med bröstpanel.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger på bottenvåningen och har ett härligt ljusinsläpp med fin utsikt över den egna uteplatsen på baksidan. På golvet ligger ett ekparkettgolv och väggarna är tapetserade. Från vardagsrummet nås just uteplatsen genom altandörr.

Sovrummen

I bostaden finns det sammanlagt fyra stycken sovrum. Tre på det övre planet och ett intill hallen på det nedre planet. De tre sovrummen på det övre planet är inredda med plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Det större av rummen på det övre planet har även tre stycken garderober integrerade. Sovrummet på bottenvåningen har golv av ekparkett och vita väggar.

Duschrum

På det övre planet finns bostadens duschrum. Detta är klätt med kaklade väggar och klinker på golvet. Det är utrustat med duschvägg, handduksvärmare, spegelskåp, handfat med kommod, WC-stol och vädringsfönster.

Tomt

Tomtarea 299 m² (friköpt). Framsidans markyta består av en platsbyggd altan, en mindre gräsmatta med blomster och en uppfart för en bil. På baksidan finns en större altan som delvis är under tak och delvis öppen med markis. Stor trädgårdstomt på plan yta utanför altanen med ett litet lekhus en bit ut.

Övriga byggnader

Lekstuga finns på baksidans gräsmatta.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1962

70-tal: Hall är inbyggd/tillbyggd samt att tidigare förråd är ombyggt till sovrum. 2007: Badrum renoverat. 2007: Kök renoverat. 2007: Fönster på det övre planets sovrum utbytta till 3-glas isoler. 2009: Tak omlagt med ny papp. Övrigt: Pga av vattenskada som orsakades av läckande rör hos grannen är delar av golvkonstruktionen i hall sovrum 1, förråd och vardagsrum renoverad (ett försäkringsärende).

Uppvärmning

Centralvärme med bergvärme

TV & Internet

Tv-anslutning och internet genom fiber.

Uteplats/Balkong

Altanen på framsidan vetter i nordvästlig riktning och här når dagens sista solstrålar. Baksidan vetter i sydost med sol större delen av dagen.

Bilplats

Bilplats 1: P-plats med plats för 1 bil. Bilplats 2: Garage med plats för 1 bil. Gäst-parkering finns på andra sidan gatan.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Avtalsservitut Ledning Mm Avtalsservitut Ledning Mm(37 st); Avtalsservitut Värmecentral Mm Planbestämmelser:Byggnadsplan (1964-01-24)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 26 Nov 13:00 - 13:45

Mån 27 Nov 17:30 - 18:00

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Odenslunda 1:334

Adress

Fritiofs Väg 15 - Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Typ

2 plan

Boendeform

Radhus

Byggår

1962

Boarea

99m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

299m2

Rum

5 rok varav 4 sovrum

Område

Odenslunda

Utgångspris

3 250 000 kr

32 828 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

2017-11-26 13:00:00 2017-11-26 13:45:00 40 Bostadsvisning Fritiofs Väg 15, Upplands Väsby 59,5149670783319, 59,5149670783319 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Öppen visning men anmäl er gärna!

2017-11-27 17:30:00 2017-11-27 18:00:00 40 Bostadsvisning Fritiofs Väg 15, Upplands Väsby 59,5149670783319, 59,5149670783319 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Fritiofs Väg 15, Upplands Väsby

Radhus, 5 rok, 99m2 Pris: 3 250 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

36 627 kr/år

Försäkring:

4 569 kr

Hushållsel:

5 380 kr

Vatten/avlopp:

3 263 kr

Renhållning:

1 815 kr

Samfällighet:

21 600 kr

Personer i hushållet: 2

Kostnaden under Samfälligheten är en månadskostnad på 1800kr/mån som täcker uppvärmning och varmvatten. En gång per år görs en avräkning för varje delägande fastighet för att stämma av den faktiska förbrukningen.

Pantbrev:

6 st om totalt 756 000 kr

Taxeringsvärde:

1 589 000 kr varav mark 950 000 kr

Värdeår:

1962

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

32.64

Byggnad

Tomtarea:

299m2

Grund:

Betongplatta på mark

Stomme:

Lättbetong (blåbetong)

Fasad:

Tegel samt träpanel

Takbeklädnad:

Låglutande tak med papp

Fönster:

1+1 kopplade i bågar samt 3-glas isolerfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Centralvärme med bergvärme

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

E

Energikonsumtion:

130 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola