Blåbärsvägen 22, Vallentuna

Friliggande villa, 6 rok, 124m2 + 112m2 Pris: 4 595 000 kr

Gedigen familjevilla med naturtomt!

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Gedigen och välplanerad familjevilla om 124+112 kvm. Nuvarande ägare har vårdat huset väl och har haft huset sen det var nytt. I entréplanet finns en rymlig hall, fyra sovrum, trevligt kök, badrum samt vardagsrum i vinkel. I källarplanet finns en mysig gillestuga med öppen spis, dusch/wc, tvättstuga, groventré samt en stort hobbyrum med gott om plats för pingisbord eller annat intresse. Trälagd altan med utgång från vardagsrum. På framsidan finns mindre gräsytor, buskar och träd. På baksidan är det naturtomt som angränsar mot grönområde. Baksidan vetter åt väster. Carport med förråd samt asfalterad uppfart. Bergvärme installerat för låga driftkostnader. Här bor man i ett välskött och smidigt tegelhus, i ett lugnt och trevligt område med närhet till naturen och både förskola och skola i närområdet. Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL Rymligt och luftig hall med avhängingsmöjligheter direkt till höger, två garderober, parkettgolv. Nedgång till källarplan. Längre in i hallen finns en praktisk KLÄDKAMMARE. SOVRUM 1 Används idag som tv-rum. Parkettgolv, fönster i öster, två garderober. SOVRUM 2 Fönster i norr, parkettgolv, linnéskåp, garderob. SOVRUM 3 Större med gott om plats för dubbelsäng. Stort fönster i norr samt tre små fönster ovanför sängen i väster. Parkettgolv och tre garderober. SOVRUM 4 Fönster i söder, två garderober, parkettgolv. BADRUM Äldre ytskikt med plastmatta på golvet och kaklade väggar. Här finns en stor kommod och gott om förvaringsutrymme. Duschhörna med skjutbara duschväggar, wc-stol, garderob samt stort fönster. KÖK Ljust och trevligt kök med ljusa luckor -10 och bänkskiva i ek. Dubbla hoar med engreppsblandare, kaklat ovan bänk. Spis med häll -04, fläkt, kyl -08, frys -08, diskmaskin -16. Gott om ljusinsläpp med tre stora fönster i öster. Plats för större matbord för 6-8 sittande invid fönster. Parkettgolv. VARDAGSRUM Ombonat och rymligt vardagsrum i vinkel med gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Ljusinsläpp från två väderstreck och ingång från både kök och hall. Här finns även utgång till den trälagda altanen. Nedre plan HALL/GILLESTUGA Rymlig hall som sitter ihop med den stora gillestugan. Här är det stora fönster samt finns här en murad spis för mysiga hemmakvällar. TVÄTTSTUGA Plastmatta på golvet, grovvask, tvättmaskin, stora fönster. FÖRRÅD Elpanna Nibe EVC-240 samt bergvärmepump IVT. GROVENTRÈ Praktiskt utrymme med plastmatta på golvet och bra förvaring med tre garderober. WC/DUSCH Plastmatta, handfat, wc-stol samt duschkabin. MATKÄLLARE HOBBYRUM Trevligt och stort utrymme med många möjligheter. Pingisrum, tonårsrum eller annan hobbyverksamhet. Plastmatta på golvet.

Tomt

Stor och insynsskyddad tomt om 1 008 m² (friköpt). På framsidan finns mindre gräsytor, buskar och träd. På baksidan är det naturtomt som angränsar mot grönområde. Baksidan vetter åt väster.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1980

Uppvärmning

Vattenburet system med bergvärme samt murad spis

TV & Internet

Fiber finns indraget i fastigheten.

Uteplats/Balkong

Trälagd altan med syd/västläge.

Bilplats

Carport med plats för en bil, förrådsdel i anslutning. Asfalterad uppfart med plats för en bil framför carport.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Ormsta 1:731

Adress

Blåbärsvägen 22 - Vallentuna

Kommun

Vallentuna

Typ

1 plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1980

Boarea

124m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

112m2

Tomtarea

1 008m2

Rum

6 rok varav 4 sovrum

Område

Ormsta

Eller högstbjudande

4 595 000 kr

37 056 kr/m2

Ansvarig mäklare

Stefan Petrén

Fastighetsmäklare

Läs mer om Stefan Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Blåbärsvägen 22, Vallentuna

Friliggande villa, 6 rok, 124m2 + 112m2 Pris: 4 595 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

35 228 kr/år

Försäkring:

5 500 kr

Hushållsel:

7 028 kr

Uppvärmning:

16 400 kr

Vatten/avlopp:

4 500 kr

Renhållning:

1 800 kr

Personer i hushållet: 2

Nuvarande ägare har haft en årsförbrukning avseende hushållel och uppvärmning på 18 022 KWh avseende senaste året.

Pantbrev:

5 st om totalt 518 000 kr

Taxeringsvärde:

2 649 000 kr varav mark 1 127 000 kr

Värdeår:

1980

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

32.16

Byggnad

Tomtarea:

1 008m2

Grund:

Betongsula/platta med grundmurväggar av lättbetong

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Betong

Fasad:

Mexitegel

Takbeklädnad:

Valmat tak med betongpannor oc

Plåtarbete:

Plåt

Fönster:

3-glas isoler

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Vattenburet system med bergvärme samt murad spis

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

D

Energikonsumtion:

66 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola