Storgården 22, Vallentuna

Friliggande villa, 4 rok, 132m2 Pris: 3 995 000 kr

Spännande enplansvilla med härligt läge

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Med ett lantligt läge med ändå bara c:a 30 minuters bilväg från Stockholm hittar du detta spännande och fina hus om 132 kvm. Med allting i samma plan blir det både smidigt och bekvämt men här finns också en praktiskt loft om 14 kvm golvyta. Planlösningen består av 3 sovrum varav ett med egen dusch/wc , kök, vardagsrum, tvättstuga samt dusch/wc. I det härliga vardagsrummet med högt i tak och öppet upp till nock finns dessutom en härlig braskamin. Här finns också många fönster som släpper in rikligt med dagsljus och även utgång till den stora trälagda altanen med perfekt solläge. Stor och härlig tomt med gott om lekytor och plats för många. Här bor man med ett lugnt och härligt läge med närhet till naturen och möjlighet till avkoppling. Visning är planerad i början av 2018 och inflyttning till sommaren men allt går att diskutera. Varmt välkomna att höra av er för mer info!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL Klinker på golv med golvvärme, ljusa tapetserade väggar, avhängning direkt innanför dörr samt lite längre in i hallen. VARDAGSRUM Parkettgolv med golvvärme, ljusa väggar med blommig fondtapet, braskamin från Contura -04, spotlights i tak, utgång till stor altan i söderläge, härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Här finns även ett loft som idag används som TV rum. SOVRUM 1 Parkettgolv med golvvärme, ljust tapetserade väggar, skjutdörrsgarderober med speglar, utgång till den stora altanen. Sovrummet har även ett eget badrum med följande, klinkers med värmegolv, kakel på väggarna, dusch med skjutdörrar, handdukstork, wc, tvättställ med kommod samt spegel med spotlights. TVÄTTSTUGA Klinker på golv, vitmålad vävtapet på vägg, IVT frånluftsvärmepump -04, tvättmaskin Bosch 2012, torktumlare Bosch -17, torkskåp Husqvarna, centraldammsugare samt groventré. BADRUM Klinker med golvvärme, kakel på vägg, tvättställ med kommod och spegel med spotlights, vägghängd wc, badkar, handdukstork, betongglas för ljusinsläpp samt spotlights i taket. KONTORSHÖRNA Parkettgolv med golvvärme, tapet på vägg, 2 stycken fönster i norr och östläge. I anslutning till denna finns även en klädkammare. SOVRUM 2 Parkettgolv med golvvärme, ljusa väggar, 1 stycken fönster i söder, 3 stycken garderober. SOVRUM 3 Parkettgolv med golvvärme, ljusa väggar med en grön fondvägg, 2 stycken fönster i söder och östläge. KÖK Klinker med golvvärme, vita väggar, skåpsluckor med i ek, diskbänk med 2 stycken hoar, engreppsblandare, svart bänkskiva i sten, grå mosaik ovan bänk, spotlights i tak, spishäll induktion på köksö, fläktkåpa i rostfritt Husqvarna -04, kyl och frys Husqvarna -04, inbyggd varmluftsugn Husqvarna -04, inbyggd micro Electrolux -17, diskmaskin Siemens -16, extra kran monterad för dricksvatten med filter, gott om förvaring.

Tomt

Tomtarea 1 953 m² (friköpt). Tomten är delvis kuperad men den finns plana ytor också.

Övriga byggnader

Förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2004

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme, Frånluftsvärmepump -04

Uteplats/Balkong

Längs med husets södersida finns den stora altanen som dessutom har en väderstyrd markis från 2016.

Bilplats

P-plats.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Vallentuna Össeby-Väsby GA:1, Vallentuna Össeby-Väsby GA:3, Vallentuna Össeby-Väsby GA:4 Officialservitut Vattenledning

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Össeby-Väsby 1:15

Adress

Storgården 22 - Vallentuna

Kommun

Vallentuna

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2004

Boarea

132m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

1 953m2

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Körlinge

Eller högstbjudande

3 995 000 kr

30 265 kr/m2

Ansvarig mäklare

Stefan Petrén

Fastighetsmäklare

Läs mer om Stefan Maila mig

Extra kontaktperson

Sami Uzunkaya

Fastighetsmäklare

Läs mer om Sami Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Storgården 22, Vallentuna

Friliggande villa, 4 rok, 132m2 Pris: 3 995 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

8 st om totalt 3 085 000 kr

Taxeringsvärde:

2 209 000 kr varav mark 778 000 kr

Värdeår:

2004

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

32.46

Byggnad

Tomtarea:

1 953m2

Grund:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Trä

Takbeklädnad:

Bentongpannor

Plåtarbete:

Målad plåt

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Uppvärmningssystem:

Vattenburen golvvärme, Frånluftsvärmepump -04

Vatten/avlopp:

Borrad brunn -04, trekammarbrunn - 04.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola