Hargsvägen 7, Hargshamn

Friliggande villa, 5 rok, 149m2 + 26m2 Pris: 1 375 000 kr

Villa på stor tomt i Hargshamn!

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Välkommen till Hargsvägen 7 och denna villa om 5 rum och kök samt källare. Huset har genomgående renoverats sedan 2015 med bland annat nytt kök, badrum och ny fasad. Bostaden är belägen på en stor trädgårdstomt, här finns vinbär, ett stort kastanjeträd och en bäck. På tomten finns även en uthuslänga med flera förrådsutrymmen och en vind. Från bostaden är det ca 200 meter till havet, där finns en fin badplats och en båthamn.

Rumsbeskrivning

Hall

Hall på entréplan. Hall med plastmatta på golv, målade väggar och en garderob med skjutdörrar.

Kök

Kök på entréplan. Köket renoverades -16/17 med laminatgolv, skåpinredning i ek från Puustelli kök och marmorbänkskiva. I köket finns även ett stort skafferi. Utrustning: Spis Ugn Diskmaskin Kylskåp(i skafferiet) Vedspis

Matsal

Matsal på entréplan. Matplats med laminatgolv, tapetserade väggar, härligt ljusinsläpp och öppen planlösning in mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Vardagsrum på entréplan. Ljust vardagsrum med laminatgolv, tapeteserade väggar och en luftvärmepump.

Sovrum 1

Sovrum 1 på entréplan. Sovrum med laminatgolv och ljusa tapeter på väggarna.

Hall

Hall på entréplan. Hall med plastmatta på golv och tapetserade väggar vid den andra entrén. Från den här hallen finns trappen upp till ovanvåningen samt en ingång till källaren.

Badrum

Badrum på entréplan. Badrum som renoverades -16/17 med klinker på golv, kakel på väggar, handfat, spegelskåp, toalett, duschörna, handukstork och en toppmatad tvättmaskin.

Hall

Hall på ovanvåning. Möblerbar hall med laminatgolv, tapetserade väggar, en garderobslänga och utång till balkongen. Från hallen når du båda snedskrubbarna som ger gott om förvaringsmöjligheter eller kan användas som ett mindre sovrum för den som önskar.

Sovrum 2

Sovrum 2 på ovanvåning. Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Från sovrummet finns en ingång till toaletten.

Sovrum 3

Sovrum 3 på ovanvåning. Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Från sovrumsfönstret kan du se ner till havet. Även från det här sovrummet finns en ingång till toaletten.

WC

WC på ovanvåning. Wc med våtrumsmatta på golv, handfat med kakel ovanför samt ett spegelskåp. Från toaletten når du både sovrum 2 och 3 samt en snedskrubb som ger gott om förvaringsmöjligheter.

Källare

Källare med förrådsutrymmen. Oljetanken samt pannan finns kvar. Källaren kan nås både från husets utsida och insida.

Tomt

Tomtarea 5 122 m² (friköpt). Tomten: Stor insynskyddad trädgårdstomt med ett vackert kastanjeträd, vinbärsbuskar och en bäck.

Övriga byggnader

Uthuslänga med flera förrådsutrymmen, ny träpanel och nytt plåttak. Skjul som används som vedförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1905

Kök -16/17 Badrum -16/17 Ny fasad på bostadshuset -17 Ny takläkt -16 Installation av luftvärmepump Ny fasad och plåttak på uthuslänga -17

Uppvärmning

Direktverkande el, luftvärmepump och vedspis.

Uteplats/Balkong

2 stycken verandor under tak.

Bilplats

Bilen finns det gott om plats för på uppfarten till huset.

Övrigt

Granne med bostaden ligger det gamla skeppsvarvet Harbovik som anlades på 1500-talet av kung Johan den lll. Flera fartyg byggdes fram till 1585 då verksamheten upphörde. Men under 1600-talet var det under Gustav den ll Adolf regi som återupptok verksamheten och flera fartyg tillverkas innan varvet slogs igen 1623. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Braxenbol 1:91

Adress

Hargsvägen 7 - Hargshamn

Kommun

Östhammar

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1905

Boarea

149m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

26m2

Tomtarea

5 122m2

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Hargshamn

Eller bud

1 375 000 kr

9 228 kr/m2

Ansvarig mäklare

Elin Ahlund

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Elin Maila mig

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Hargsvägen 7, Hargshamn

Friliggande villa, 5 rok, 149m2 + 26m2 Pris: 1 375 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

29 060 kr/år

Försäkring:

2 960 kr

Uppvärmning:

18 000 kr

Vatten/avlopp:

6 100 kr

Renhållning:

2 000 kr

I kostnaden för uppvärming ingår hushållsström.

Pantbrev:

2 st om totalt 240 000 kr

Taxeringsvärde:

581 000 kr varav mark 252 000 kr

Värdeår:

1929

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.87

Byggnad

Tomtarea:

5 122m2

Grund:

Krypgrund/Källare

Fasad:

Träpanel

Takbeklädnad:

Tegel

Fönster:

2-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Direktverkande el, luftvärmepump och vedspis.

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Status:

Beställd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola