Korngatan 3, Östhammar

Friliggande villa, 5 rok, 175,4m2 Pris: 3 295 000 kr

Nybyggt Hjältevadshus!

Välkommen till Korngatan 3 och denna nybyggda 1½-plansvilla med förhöjt väggliv (Hjältevadshus) om 175 m² boyta, belägen på en hörntomt med kvällssol på husets baksida. I dagsläget är nedervåningen inredd med 2 rum och kök med öppen planlösning som öppnar upp för stora sällskapsytor med ett härligt ljusinsläpp. Stilrent kök från ballingslöv, rymligt vardagsrum med plats för matsalsdel, helkaklat badrum och en praktisk groventré. Samtliga fönster är pivåhängda och aluminiumklädda. Huset är utvändigt målat med kulör vit. Uppvärmning genom frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. Vinden med ett fantastiskt ryggåstak och fullt isolerat upp till taknock, fönstren är monterade och det är förberett för radiatorer, el, multimedia och vvs men i övrigt är vinden oinredd. Det här öppnar upp för möjligheten att själv anpassa och inreda ovanvåningen som du själv önskar. Bygglov för garage finns. Bostaden ligger med bekvämt avstånd från både mataffär och busshållplats. Från bostaden är det ca 400 m till Kristinelundskolan med barn upp till årskurs 6.

Rumsbeskrivning

Hall

Hall på entréplan. Hall som är inredd med högtryckslaminat i nyans matt oljad ek, ljusa tapeter på väggarna och öppen planlösning in mot vardagsrummet. Här finns trappan upp till ovanvåningen.

Kök

Kök på entréplan. Ljust och rymligt kök med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt öppen planlösning in mot vardagsrummet. Här finns även en stor helglasad fönsterdörr mot framtida uteplats. Köket har högtryckslaminat i nyans matt oljad ek på golv, ljusgrå tapeter på väggar med en fondvägg, pärlgrå skåpinredning från Ballingslöv, nydesignade läder/krom beslag, bänkskiva i laminat och rosfri diskbänk med dubbelho. Utrustning: Induktionshäll - Miele Inbyggnadsugn - Miele Fläkt - Thermex Integrerad diskmaskin - Miele Mikro - Miele Kyl - Miele Frys - Miele

Vardagsrum

Vardagsrum på entréplan. Stort med plats för både soffa och en matsalsdel. Rummet har högtrycklaminat i nyans matt oljad ek på golv, ljusgrå tapeter på väggar med en mönstrad fondvägg. Stor helglasad fönsterdörr med utgång till baksidan med kvällssol.

Sovrum

Sovrum på entréplan. Sovrum med högtryckslaminat i nyans av matt oljad ek på golv, ljusgrå tapeter på väggar med en fondvägg samt två stycken Ballingslöv garderober.

Badrum

Badrum på entréplan. Badrum med mellangrått klinker på golv och vitt matt kakel på väggar. Badrumsinredning kommod med spegelskåp från Aspen. Ifö toalett, duschhörna med INR duschväggar och ett frostat fönster.

Groventré/Tvättstuga

Groventré/Tvättstuga på entréplan. Groventré/tvättstuga med våtrumsmatta på golv, ljusa väggar, tre garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter. Här finns också en tvättho, tvättmaskin och torktumlare från Miele samt frånluftsvärmepumpen från Nibe.

Vind

Vind på ovanvåning. Vinden är 77,8 m² i boyta med ett fantastiskt ryggåstak och fullt isolerat upp i nock. Helt förberedd för byggnation med alla fönster monterade, förberett för radiatorer, el och vvs. Det här öppnar upp för stora möjligheter för dig som själv vill anpassa ovanvåningen efter egna behov och önskemål.

Tomt

Tomtarea 992 m² (friköpt). Grovplanerad tomt med kvällssol på husets baksida.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump Nibe F730, vattenburen golvvärme med trådlös rumsstyrning.

Uteplats/Balkong

New England veranda på husets framsida där du kan njuta av morgonsolen.

Bilplats

Bygglov för garage G50 (845x505) finns.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Avtalsservitut Kraftledning Planbestämmelser:Detaljplan (2008-11-11)

Övrigt

Huset säljs med nybyggnadsgaranti från Hjältevadshus. Det går bra att anlita Hjältevadshus för inredning av övre plan. Kostnad: 350 000 kr inkl moms Prisexempel garage från Hjältevadshus: Garage G55 (grundmålat 505x605): 103,500,- Förlängd enhet 120cm: 9,200,- Förlängd enhet 120cm: 9,200,- Isolerad vit förrådsytterdörr: 7,800,- Energifönster 100x60 vit: 4,200,- Energifönster 100x60 vit: 4,200,- Montage: 28,600,- Frakt: 6,900,- Total kostnad: 173,600,- inkl moms (grund samt markberedning tillkommer) .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Gammelbyn 1:119

Adress

Korngatan 3 - Östhammar

Kommun

Östhammar

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

Boarea

175,4m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

992m2

Rum

5 rok

Område

Östhammar

Ansvarig mäklare

Sandra Tibring

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Sandra Maila mig

Extra kontaktperson

Elin Ahlund

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Elin Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Korngatan 3, Östhammar

Friliggande villa, 5 rok, 175,4m2 Pris: 3 295 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

28 690 kr/år

Försäkring:

5 110 kr

Uppvärmning:

11 345 kr

Vatten/avlopp:

9 804 kr

Renhållning:

2 431 kr

Personer i hushållet: 4

I Uppvärmningskostnaden ingår hushållsström. Prel. uppskattning på kostnaden för familj 2 vuxna 2 barn

Taxeringsvärde:

161 000 kr varav mark 161 000 kr

Typ:

210, Småhusenhet, tomtmark

Skattesats:

34.87

Byggnad

Tomtarea:

992m2

Grund:

Isolergrund

Fasad:

Liggande fasadpanel

Takbeklädnad:

Betongtegel

Fönster:

Aluminumklädda 3-glasfönster med spröjs

Uppvärmningssystem:

Frånluftsvärmepump Nibe F730, vattenburen golvvärme med trådlös rumsstyrning.

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

B

Energikonsumtion:

35 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola