Hindergatan 3, Kil

Friliggande villa, 6 rok, 178m2 + 55m2 Pris: 2 095 000 kr - Budgivning pågår

När husdrömmar blir verklighet!

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Varmt välkomna till denna stora enplansvilla med lyxig relaxavdelning, generöst tilltaget garage och drömmigt dressingroom. Många sociala ytor för stora och små sällskap, både i villan och på uteplatserna i den lättskötta trädgården. Njut av värmen från den muntert sprakande täljstenskaminen i villans hjärta. Nya fönster, renoverat tak och dränering från -07/-08 är stora plus. På Hindergatan 3 bor ni i ett gemytligt villaområde nära vackra naturområden, lekpark, barnomsorg, skola, centrala Kil med matbutiker, apotek, vårdcentral och restauranger. Hjärtligt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande och generöst tilltagen entré med mörkt klinker och ljuvlig golvvärme (vatten). Vitmålad träpanel och spotlights i tak för behaglig belysning. Garderobsvägg med skjutdörrar av spegelglas erbjuder gott om förvaring.

Kök

Ett platsbyggt kök med vitrinskåp och beslag i metall. Generösa arbetsytor för den matlagningsglade och goda förvaringsmöjligheter. Ovanför bänkskivan i mörkt laminat sitter vitt kakel och på golvet ligger en gråmelerad och lättskött plastmatta. De maskinella bekvämligheterna består av: spishäll (2007), spisfläkt (2017), diskmaskin (2007), ugn (2007), inbyggd micro (2007), kyl (2012), frys (2012, ismaskin och vattendispenser ej inkopplad).

Matplats

Slå er ner vid dukat bord i anslutning till köket. Här finns utrymme för en större matsalsgrupp. Matplatsen har ekparkett och tapetserade väggar som målats i grått samt vitmålad panel. Det värmer och sprakar muntert från täljstenskaminen som ramas in av vackert parti av natursten.

Vardagsrum

Vardagsrummet ger många möbleringsalternativ och fönsterpartiet erbjuder en rofylld utsikt över altan och trädgård. Ekparkett på golvet tillsammans med vita väggar som bryts av mot det mörkare träpanelens värme. Altandörren leder till uteplatserna i soligt söderläge.

Sovrum 1

Villans största sovrum har den enhetliga ekparketten och ljusa tapeter i skiftande nyanser. Trendiga nattduksbord i en mörkgrå ton matchar snyggt mot tapeten. Goda förvaringsmöjligheter i sex garderober.

Sovrum 2

Sovrummet har målade, vita tapeter och ekparkett på golvet. Här finns två förvaringsskåp som tapetserats invändigt.

Sovrum 3

Detta sovrum har också den smakfulla ekparketten och vita väggar. Här har en fondvägg i guldtapet skänkt extravagans till rummet.

Dressingroom

Drömmen för fashonistan med dubbla rader förvaringsmöbler att fylla från golv till tak. Ljuvlig heltäckningsmatta i grått gör klädprovningen till ett nöje! Väggarna är tapetserade med motiv av drivved. Rummet kan enkelt göras om till ett fjärde sovrum om så önskas.

Allrum

Allrummet har väggar målade i grått och laminatgolv. Fönster från golv till tak ger generöst dagsljus. Från rummet nås den inglasade altanen och även pannrummet med värmepump och vedförråd.

Relaxavdelning

Lyxig relaxavdelning med bubbelbad som värmer skönt och inbjuder till avkopplande stunder. Badet har både belysning och radio för att få rätta stämningen. Avskilt med egen dörr finns också dusch med vikbara duschväggar av glas samt wc, handfat och spegelskåp. Hela avdelningen har grått klinker med golvvärme (el) och vitt kakel med inslag av mörkare mosaik. Spotlights i taket för smakfull belysning. Möjlighet att utforma bastun enligt egna önskemål eftersom den ännu inte inretts.

Tvättutrymme

Helkaklat utrymme med svart klinker och vitt kakel med mosaik i skiftande nyans. Golvvärme (el) gör tofflor överflödiga! Tvättmaskinen och torktumlaren är från 2011/2012. Utrustningen består därutöver för wc, handfat med kommod, handukstork och spegel med belysning. Här finns dessutom möjlighet att installera dusch eftersom utrymmet förberetts med fuktspärr vid golvbrunnen närmast yttervägg.

Tomt

Tomtarea 944 m² (friköpt). Lättskött tomt med ytor för lek och avkoppling. Gräsmattan är omgärdad av staket och häckar.

Övriga byggnader

Lekstuga, vedförråd och större förråd med plats för släp-/båtkärra.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1973

2012 - plåttak och fuktspärr 2011 - fönster 2011-2012 - relaxavdelning (bastu ej inredd) 2010-2012 - servisledning, alla vattenrör (ej elementrör) samt avlopp 2010 - tvättutrymme 2009 - isolerat garage (48 kvm) med gjuten platta och förråd 2007-2008 - dränering runt huset, ytvattendränering i gräsmatta, installerat täljstenskamin, renoverat kök, soldäck, utedel luft-/vattenvärmepump

Uppvärmning

Luft-/vattenvärmepump + täljstenskamin

TV & Internet

TV: Digitalbox via Telia. Internet: ADSL via Telia 30 Mbit/s. Möjlighet att ansluta till fiber mot kostnad.

Uteplats/Balkong

Ombonade uteplatser för alla väder och sällskap! Altan i söderläge med transparent tak för att öka dagsljuset till vardagsrummet. Den har ramats in av vit spaljé. Intill altanen finns också ett soldäck med utekök och ett inglasat parti. Den uppblåsbara poolen ingår också i köpet!

Bilplats

Bilplats 1: Garage på platta med förrådsdel och isolerade väggar. Bilplats 2: Stenlagd garageuppfart med plats för flera bilar.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Avtalsservitut Avloppsledning Mm(4 st) Planbestämmelser: Stadsplan (1970-12-14)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Lersätter 1:325

  Adress

  Hindergatan 3 - Kil

  Kommun

  Kil

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1973

  Boarea

  178m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  55m2

  Tomtarea

  944m2

  Rum

  6 rok varav 3 sovrum

  Område

  Västra Lersätter

  Eller högstbjudande

  2 095 000 kr

  11 770 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  2 095 000 kr

  11 770 kr/m2

  B2 22/01 kl: 11:07 - 2 095 000 kr

  B1 22/01 kl: 11:06 - 1 890 000 kr

  Visa alla bud

  Ansvarig mäklare

  Kristin Bryntesson

  Reg.Fastighetsmäklare

  072-402 04 45

  kristin.bryntesson@lansfast.se Läs mer om Kristin

  Visning

  Är du intresserad?

  Hindergatan 3, Kil

  Friliggande villa, 6 rok, 178m2 + 55m2 Pris: 2 095 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  40 803 kr/år

  Försäkring:

  6 000 kr

  Uppvärmning:

  22 632 kr

  Vatten/avlopp:

  3 839 kr

  Renhållning:

  2 848 kr

  Sotning:

  600 kr

  Övrigt:

  4 884 kr

  Personer i hushållet: 2

  I posten för uppvärmning ingår även kostnad för hushållsel och ved.

  Pantbrev:

  13 st om totalt 1 890 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 305 000 kr varav mark 197 000 kr

  Värdeår:

  1988

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  34.91

  Byggnad

  Tomtarea:

  944m2

  Grund:

  Betongplatta

  Stomme:

  Trä

  Fasad:

  Mexitegel + träpanel

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Luft-/vattenvärmepump + täljstenskamin

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  64 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola