Daggstigen 13, Skellefteå

Friliggande villa, 6 rok, 124m2 + 155m2

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Gedigen villa i 1-plan med källare som genomgått flertalet stora renoveringar senaste åren. Install. bergvärme, nyrenoverat badrum och kök, nya ytskikt samt ommålad fasad. Praktisk planlösning med stora umgängesytor både för stora och små genom bl.a vardagsrum i vinkel, gillestuga samt aktivitetsrum i källarplan. WC/badrum på båda våningsplanen samt fyra sovrum på entréplan & möjlighet till fler i källarplan. Barnvänligt område med närhet till skola, förskola samt Solbackens handelsområde. Inglasad uteplats i söder samt indraget fiberbredband.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Möblerbar HALL med nyare ljusa ytskikt på golv samt väggar. Praktisk KLÄDKAMMARE vid entré (f.d WC med va-ledningar kvar i golv) KÖK med ljusa ytskikt samt ny köksinredning 2017 (IKEA). Utgång till altan i söder. Rymligt VARDAGSRUM i vinkel med plats för både gedigen soffgrupp samt matbord för större sällskap. 4 SOVRUM på entreplan med nyare ytskikt på golv samt väggar BADRUM totalrenoverat 2017 med ny våtrumsmatta på golv samt väggar. Tak med infällda spotlights. Nytt badrumsporslin med wc, handfat med kommod samt duschplats med glasvägg. Rymlig GILLESTUGA med trägolv samt väggar beklädda med panel samt tapet. Trivsam öppenspis för möjlighet till extra värme. HALL med laminatgolv, vita väggar samt tak med infällda spotlights WC med laminatgolv samt ljusa väggar. WC samt handfat med underskåp. MATKÄLLARE PANNRUM med plastmatta samt ljusa väggar. Installerad bergvärmepump 2014 TVÄTTSTUGA i äldre stil med våtrumsmatta samt tapet. Praktisk storlek med både tvättmaskin. BASTU med duschutrymme samt möjlig relax i anslutning till tvättstugan. Rymligt AKTIVITETSRUM med laminatgolv samt vit vävtapet. Stort praktiskt FÖRRÅD med hyllplan samt utgång till garage.

Tomt

Tomtarea 819 m² (friköpt). Trädgårdstomt med bärbuskar.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1975 (Fågelforshus)

Flertalet av fastighetens 3-glas fönster bytta från -85 och framåt. Våtrumsgolv samt matta i duschutrymme på källarplan -90 Inglasning samt öppen altan i söder -94 Luftvärmepump -07 (används ej f.n) Ingjutna reglar i gillestuga är borttagna. Renoverat med flytande golv, platonmatta, 7 cm frigolitisolering samt ventilerade socklar Jordfelsbrytare Bergvärme installerad 2014 Aktivitetsrum i källarplan har renoverats med nya golv samt väggar. Platonmatta finns under befintligt laminatgolv. Nyrenoverat badrum med våtrumsmatta på golv samt väggar 2017 Ny köksinredning 2017 Ytskikt på golv samt väggar mellan 2013 och 2017 Träfasad målad 2017

Uppvärmning

Bergvärme -14

TV & Internet

TV gm boxerFiberbredband gm Skellefte Kraft

Uteplats/Balkong

Inglasat uterum mot söder med intilliggande trädäck.

Bilplats

Varmgarage på ca 30 kvm. Ingång till vindsutrymme från garagetak.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Molnet 5

Adress

Daggstigen 13 - Skellefteå

Kommun

Skellefteå

Typ

1 plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1975 (Fågelforshus)

Boarea

124m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

155m2

Tomtarea

819m2

Rum

6 rok varav 4 sovrum

Område

Morö Backe

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Katharina Jonsson

Mäklarassistent

Läs mer om Katharina Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Daggstigen 13, Skellefteå

Friliggande villa, 6 rok, 124m2 + 155m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

22 720 kr/år

Försäkring:

3 000 kr

Uppvärmning:

13 000 kr

Vatten/avlopp:

4 255 kr

Renhållning:

2 465 kr

Personer i hushållet: 5

Nuvarande ägares beräknade årsförbrukning ca 13 000 kwm.

Pantbrev:

7 st om totalt 1 842 000 kr

Taxeringsvärde:

1 198 000 kr varav mark 243 000 kr

Värdeår:

1975

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

35.25

Byggnad

Tomtarea:

819m2

Grund:

Grundsulor

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Tegel/Trä

Takbeklädnad:

Taktegel

Fönster:

3-glasfönster isoler/2-glas källarplan

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Bergvärme -14

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Övrigt:

Det finns en eldstad i fastigheten som är i drift. (Öppen spis utan insats) Senaste sotning utförd 2016-05-10. Senaste brandskyddskontroll är utförd 2010-02-16. (Ny planeras 2018)

Energideklaration

Energikonsumtion:

178 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola