Hammarhagen 140, Sala

Friliggande villa, 5 rok, 170m2 Pris: 5 195 000 kr

Nybyggd exklusiv villa på Hammarhagen

Nybyggd (-16) exklusiv villa på Hammarhagen. Stilrent kök. Två helkaklade badrum. Kamin. Soldäck. Garage. Mycket smakfulla materialval. Fint läge.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med stora klinkerplattor. I hallen finns sittbänk som också fungerar som förvaring. Från hallen fabriksmålad vit trapp med sjöbodssvart panelvägg som sträcker sig upp till övervåningen. Hallen öppnar upp till kök och vardagsrum i öppen planlösning. Golvet består av vitlaserat enstavigt ekparkettgolv som är genomgående i hela huset. Köket har vita stilrena skåpluckor med matt yta, integrerade handtag och softclosestängning. Stenbänkskiva samt barbänk. Infälld belysning i tak. Samtliga vitvaror från Siemens utom diskmaskin som är från Asko. Köket har matplats med vitrinskåp och helglasad altandörr med lamellgardin. I köket finns också skafferi/städ/förråd under trappen. Vardagsrum i modern stil med vitlaserat ekparkettgolv, panelvägg och braskamin. Helglasad altandörr med lamellgardin. Helkaklat badrum med klinkergolv. I badrummet finns dusch, tvättställskommod, spegel med inbyggd belysning och wc från Hafa. Rymlig tvättstuga/groventré med klinkergolv och samma stilrena luckor som i kök. I tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare, båda från Cylinda. Gott om förvaring. Golvvärme i alla rum.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning på ovanvåning. Stort ljust allrum med arbetsvrå. Allrummet har vitlaserat ekparkettgolv, panelvägg och infälld belysning i tak. Helglasad balkongdörr med lamellgardin. Stort flott helkaklat badrum med klinkergolv. I badrummet finns dusch med regnskogssmunstycke, dubbel tvättställskommod, spegel med inbyggd belysning, infälld belysning i tak, wc från Hafa, handdukstork och bubbelbad med två sittplatser. Stort sovrum med panelvägg, hel garderobsvägg med skjutdörrar och lådor med glasfront. Sovrum med en dubbelgarderob och inbyggd bokhylla. Sovrum med en dubbelgarderob. Golvvärme i alla rum.

Tomt

Tomtarea 1 668 m² (friköpt). Plan och lättskött trädgårdstomt.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump med värmeåtervinning.

TV & Internet

FiberoptikFiberoptik

Uteplats/Balkong

125 kvm soldäck med trallgolv. 16 kvm är förstärkt för att klara vikten av ett SPA-bad. Balkong om 10 x 2 m med glasräcke.

Bilplats

Garage om 37 kvm med plats för en bil. Garage har gjutet golv, el, fjärrport och betongpannor på tak samt fasadbelysning.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Sala Silvergruvan GA:22 Ledningsrätt Starkström Planbestämmelser:Detaljplan (2010-06-23) , Ändring av detaljplan (2017-02-09)

Övrigt

Välkomna att se denna exklusiva villa som är något alldeles extra. Genomgående stilrent och genomtänkt samt smakfulla materialval. Bekvämt och billigt med vattenburen golvvärme och kamin. Stort soldäck för lata dagar i solen och garage att ställa in bilen i. Fem minuter till Torget i Sala. Måste ses!! Nära till Stall Hammarhagen..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Silvergruvan 1:938

Adress

Hammarhagen 140 - Sala

Kommun

Sala

Typ

2 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2016

Boarea

170m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

1 668m2

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Hammarhagen

Eller högstbjudande

5 195 000 kr

30 559 kr/m2

Ansvarig mäklare

Susanne Eklund

Fastighetsmäklare

Läs mer om Susanne Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Hammarhagen 140, Sala

Friliggande villa, 5 rok, 170m2 Pris: 5 195 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

20 927 kr/år

Försäkring:

5 946 kr

Hushållsel:

3 380 kr

Uppvärmning:

6 761 kr

Vatten/avlopp:

1 800 kr

Renhållning:

2 470 kr

Samfällighet:

200 kr

Sotning:

370 kr

Personer i hushållet: 2

I dagsläget debiteras inte vägavgift men kommer troligen framöver.

Pantbrev:

3 st om totalt 3 570 000 kr

Taxeringsvärde:

2 533 000 kr varav mark 362 000 kr

Värdeår:

2016

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.41

Byggnad

Tomtarea:

1 668m2

Grund:

Gjuten platta.

Stomme:

Trä.

Bjälklag:

Trä.

Fasad:

Stående panel med midja och fasadbelysning.

Takbeklädnad:

Betongpannor.

Plåtarbete:

Plåt.

Fönster:

3-glas energiglas med spröjs upptill. Öppningsbara

Ventilation:

Självdrag med freshventiler.

Uppvärmningssystem:

Vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump med värmeåtervinning.

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp..

Övrigt:

Liggande borstad sjöbodssvart interiörpanel från Moelven som är en vacker återkommande detalj i hela huset. Klinkergolv i hall är 60x60cm. Klinkergolv i tvättstuga och badrum är 30x60cm och 15x15cm i duschar. Spis och fläkt är 80cm breda och spisen har en combizoon plus två vanliga zooner.Ugnen är pyrolusugn med barnsäker lucka. Kyl och frys har vatten- och ismaskin. Köksblandare med löstagbart munstycke. Ekparketten i samtliga rum är från Arena och är vitlaserad med fasade kanter. Stilrena luckor med integrerade handtag från Ikea återfinns i både tvättstuga och kök. Infälld belysning i fönstersmyg i kök och vardagsrum. Vattenburen golvvärme med styrreglage i varje rum. Finns både ute- och innegivare. 12 st "up and down lights" fasadbelysning med automatiskt skymningsrelä.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola