Viesbacke 300, Hålanda

Friliggande villa, 3 rok, 75m2 Pris: 1 185 000 kr

Välkommen till detta trevliga enplanshus, beläget i Viesbacke, inte långt från Hålanda. Här bor du lantligt med naturen som närmaste granne men ändå med grannar i direkt närhet så du behöver aldrig känna dig ensam. Bra, högt läge med fin trälatan i väster med utsikt över åkrar och ängar. Välplanerat med rymlig hall, stort vardagsrum med utgång till träaltanen, arbetskök, två sovrum samt ett badrum.

Rumsbeskrivning

Välkommen in!

Rymlig entré med grått klinkersgolv med golvvärme och vitmålade väggar med tegelliknande utseende. Stort vardagsrum med plats för både matsalsdel och mys/Tv-hörna, strukturtapeter i gul ton och vackert eklaminatgolv och med utgång till den fina träaltanen i väster med vacker utsikt över åkrar och ängar. Praktiskt arbetskök med vitt och kaklat med ljust kakel ovan diskbänk. Sovrum med ljus plastmatta och tapetserat med vävtapeter i två olika, grå nyanser. Sovrum med ljus plastmatta, ljusa tapeter och en skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaringsmöjligheter. Badrum med klinkersgolv och kaklat med kakel i gul ton på väggarna. Kök med vackert eklaminatgolv och tapeter i blå ton. Vita köksluckor och vita köksskåp och kaklat med ljust kakel ovan diskbänk. Utrustning: spis med häll (Bosch), kolfilterfläkt (Electrolux), kombinerad kyl/frys (Electro Helios). Badrum med klinkersgolv och kaklat med kakel i gul ton på väggarna. Utrustning: toalett, dusch, handfat, vitt spegelskåp med belysning och ett vitt förvaringsskåp Fristående garage med betonggolv samt med tillhörande pannrum/tvättstuga: Utrustning: Bergvärmepump (Thermia Diplomat, 2015), Tvättmaskin (Miele W 751), Torkskåp (Cylinda TS 65) samt en diskho.

Tomt

Tomtarea 863 m² (friköpt).

Övriga byggnader

Fristående garage med pannrum/tvättstuga samt ett mindre förråd vid sidan om.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1985

2015: Bergvärme installeras 2014: Nytt garagetak 2013: Nytt yttertak på bostadshuset

Uppvärmning

Bergvärme(Thermia Diplomat) och luftvärmepump

TV & Internet

Internet via ADSL och Tv via egen parabol och digitalbox

Uteplats/Balkong

Härlig träaltan om cirka 18 kvm med västligt läge

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Ale Hålanda-Stommen GA:1, Ale Höga GA:1

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 14:30 - 15:30

Anmäl till visning

Fastighetsbeteckning

Långetorp 1:15

Adress

Viesbacke 300 - Hålanda

Kommun

Ale

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1985

Boarea

75m2

Areauppgifter enligt säljaren

Tomtarea

863m2

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Hålanda

Utgångspris

1 185 000 kr

15 800 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

2017-11-19 14:30:00 2017-11-19 15:30:00 40 Bostadsvisning Viesbacke 300, Hålanda 58,0427932816733, 58,0427932816733 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Viesbacke 300, Hålanda

Friliggande villa, 3 rok, 75m2 Pris: 1 185 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

17 351 kr/år

Hushållsel:

2 755 kr

Uppvärmning:

6 000 kr

Vatten/avlopp:

500 kr

Renhållning:

3 200 kr

Vägavg/snö:

1620 kr

Övrigt:

3 276 kr

Personer i hushållet: 1

Total elförbrukning är 9.728 kWh/år och är beräknad till en kostnad av 0,90 kr/kWh = 8.755 kronor och är fördelat på uppvärmning 6.000 kr/år och hushållsström 2.755 kr/år. Övrigt avser nätavgifter.

Pantbrev:

4 st om totalt 850 000 kr

Taxeringsvärde:

704 000 kr varav mark 231 000 kr

Värdeår:

1985

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.7

Byggnad

Tomtarea:

863m2

Grund:

Krypgrund

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Stående träpanel

Takbeklädnad:

Plåt

Fönster:

3-glasfönster(Isoler) ej treglas i v-rum & badrum

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Bergvärme(Thermia Diplomat) och luftvärmepump

Vatten/avlopp:

Djupborrad brunn, trekammarbrunn gemensamt med granne.

Energideklaration

Status:

Ej utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola