Sandgärdesgatan 40, Bengtsfors

Friliggande villa, 3 rok, 60m2 Pris: 595 000 kr

Mycket trevlig och fräsch enplansvilla!

Mysig enplansvilla med fint läge på stor och solig tomt. Vackert, välutrustat kök med vita luckor från 2015. Här finns integrerad diskmaskin, induktionshäll samt kombinerad kyl/frys, ugn och micro i rostfritt. Trevligt vardagsrum samt två sovrum. Enhetligt nylagt laminatgolv i alla rum. Fräscha nya tapeter och nya/nymålade tak i alla rum. Fräsch duschrum. Nya treglasfönster 2015! Luftvärmepump och braskamin ger låga driftskostnader. Fristående garage samt en förrådsbyggnad.

Rumsbeskrivning

Kök

Jättefint välutrustat kök från 2015 med vita luckor och bänkskivor av laminat. Integrerad diskmaskin och induktionshäll. Kombinerad kyl/frys i samt inbyggd ugn och micro i rostfritt. På golvet ligger ett laminatgolv, väggarna är vita och taket av vitmålad träpanel. Utrustning: Kominerad kyl/frys, ugn, micro, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin.

Vardagsrum

Ljust och fint vardagsrum med laminatgolv och vita väggar.

Sovrum

Sovrum med fönster mot trädgården. Golvet är av laminat, taket av vitmålad träpanel och väggarna är vita, en vägg har en fin fondtapet. Här finns garderober.

Sovrum

Sovrum med laminatgolv och grå tapeter. En vägg har en fondtapet.

Hall

Hall med laminatgolv, tak av vitmålad träpanel samt vit panelskiva med pärlspont på väggarna. Vid entrén finns plats för ytterkläder vid hatthylla.

Duschrum

Fräscht duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Här finns en tvättställskommod med förvaring samt spegelskåp. Ett fönster ger naturligt ljusinsläpp. Utrustning: Duschhörna, tvättställskommod, spegelskåp, WC, tvättmaskin, varmvattenberedare samt våtrumsfläkt.

Tomt

Tomtarea 934 m² (friköpt) totalt. Tomten: trädgårdstomt. Huset är beläget på fastigheten Rönnen 8 (448 m²) och garage och förråd på Rönnen 9 (486 m²). Sammanlagd tomtatrea blir 934 m².

Övriga byggnader

Uthusbyggnad innehållande förråd och vedbod.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1909

Tillbyggt 1975 Nytt kök 2015 Nya treglasfönster 2015 Ny ytterdörr 2015 Nya laminatgolv 2015 Nya tapeter 2015 Nytt innertak i vardagsrum 2015 Ny WC, tvättställskommod samt spegelskåp 2015 Braskamin 2015 Alla ytskikt uppdaterade 2015 (förutom duschrummet) Nytt plåttak omlagt ca 2005 Luftvärmepump installerad ca 2012 Skorstenen ommurad från vinden och upp ca 2008

Uppvärmning

Luftvärmepump, direktverkande elradiatorer samt kamin

TV & Internet

FiberFiber

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Stenlagd altan i trädgården, läge syd/väst. Uteplats 2: Veranda vid entrén, läge nordost.

Bilplats

Garage.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Rönnen 8 och 9

Adress

Sandgärdesgatan 40 - Bengtsfors

Kommun

Bengtsfors

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1909

Boarea

60m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

934m2

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Sidan Södra

Eller högstbjudande

595 000 kr

9 917 kr/m2

Ansvarig mäklare

Eva Gustafsson

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Eva Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Sandgärdesgatan 40, Bengtsfors

Friliggande villa, 3 rok, 60m2 Pris: 595 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

20 988 kr/år

Försäkring:

3 640 kr

Uppvärmning:

9 900 kr

Vatten/avlopp:

5 192 kr

Renhållning:

1 756 kr

Sotning:

500 kr

I den angivna kostnaden för uppvärmning ingår kostnaden för hushållsel. Nuvarande ägares beräknade årsförbrukning av el är 6 570 kWh. Kostnaden för el är beräknad på 1,20 kr/kWh för el och nät. Nuvarande ägare använder dessutom ca 3 m3 ved/år.

Pantbrev:

6 st om totalt 441 500 kr

Taxeringsvärde:

335 000 kr varav mark 184 000 kr

Värdeår:

1937

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

36.17

Byggnad

Tomtarea:

934m2

Grund:

Torpargrund

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Plåt

Takbeklädnad:

Plåt

Fönster:

3-glasfönster, ett tvåglas i badrummet

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Luftvärmepump, direktverkande elradiatorer samt kamin

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Status:

Ej utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola