Kommande objekt Frufällan, Frufällan

Friliggande villa, 0 rok, 121m2

Kommande försäljning i Frufällan

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Enplansvilla i Frufällan med utsikt över Öresjö. Nuvarande ägare söker lägenhet i centrala Borås. Detta är en kommande försäljning. Det innebär att bostaden snart kommer ut till försäljning och då presenteras i sin helhet. Välkommen att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare om du vill veta mer om bostaden och anmäla ditt intresse.

Tomt

Tomtarea 1 281 m² (friköpt).

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kommande objekt Frufällan - Frufällan

  Kommun

  Borås

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  Boarea

  121m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  1 281m2

  Område

  Frufällan

  Ansvarig mäklare

  Marie Ageman

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-768 23 81

  marie.ageman@lansfast.se Läs mer om Marie

  Visning

  Är du intresserad?

  Kommande objekt Frufällan, Frufällan

  Friliggande villa, 0 rok, 121m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Värdeår:

  1986

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  34.24

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 281m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola