Götavägen 34, Falköping

Friliggande villa, 6 rok, 121m2 + 72m2 Pris: 2 100 000 kr

Fräsch och välrenoverad villa på Fredriksbergsområdet!

Välkommen till en fräsch och välrenoverad villa som ligger nära sportanläggningar, skolor och mataffär. Villan har nytt tak och ny panel har satts på både huset och garaget. En tillbyggnad har gjorts för att få en större hall med plats för förvaring. Huset har fyra sovrum, rymligt vardagsrum i vinkel med fiskbensmönstrad parkett samt allrum i källaren. Kvänums-kök. Badrummet är ombyggt och har kakel, klinkers och golvvärme. Gedigna material har använts vid alla renoveringar. Fjärrvärme. Garage med förrådsutrymme under. Fiber. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entré till ljus nybyggd hall med klinkers på golvet och goda förvaringsmöjligheter Möblerbar hall med garderober. Marmorgolv från Ekeby (original från 1957) Gästtoalett. Även här är golvet i marmor från Ekeby Ljust och rymligt vardagsrum i vinkel med burspråk och golv med fiskbensmönstrad ekparkett. Kvänumskök från 2000 i honungsborstad björk med bänkskivor i kalksten och körsbär. Väggbeklädnad över bänkskivor i italiensk marmor. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn och mikro i rostfritt av märket Miele. Kyl och frys av märket Gram och Miele diskmaskin samtliga med björkfront. Vinfack i körsbär. Trägolv i körsbär. Sovrum med trägolv i körsbär. På ovanplanet finns tre sovrum med trägolv i björk. Ett av sovrummen har garderober med skjutdörrar i spegelglas samt utgång till balkong med kvällssol. I hallen finns rikligt med garderober. Sisalmatta i hall och trappa. Nyinrett bad/dusch med kakel, klinkers och golvvärme. Utrustad med badkar, toalett, tvättställ med kommod och förvaringsmöbel. Fönsterbänkar i samtliga rum i slipad kalksten (original från 1957). Trappa till källaren i lackad furu. Hall med klinkers. Allrum med öppen spis (ej använd). Golv i Kährs björktilja. Pentry/arbetskök med diskbänk, varmt och kallt vatten samt köksskåp. Hobbyrum med klinkergolv och utgång till trädgård. Toalett med klinkers på golv. Tvättstuga med klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare av märket Cylinda. Rostfri tvättbänk med tvättho och skåp. Arbetsbänk i laminat. Pannrum med målat betonggolv. Matkällare och förråd med målade betonggolv och trähyllor.

Tomt

Tomtarea 798 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt. Förberett för lampor i trädgården som kan styras inifrån huset.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1957

Under 2012 och 2013 har följande renoveringar gjorts: Entrén har byggts till med ca 6 kvm. Ny utvändig panel, nytt tak inklusive papp och läkt, nya plåtar och hängrännor (ej takkupa), målning av fönster. Nytt galvat balkongräcke. Badrummet har byggts om med kakel, klinkers och golvvärme Installation av fjärrvärme. Trädgården har gjorts om för att luta från huset. Nya dagvattenledningar. Stuprör från garaget kopplat till dagvattnet. Ny plattsatt uteplats med insynsskydd 2014 sattes ny panel på garaget, nytt staket mot garagets källardel samt vid källarnedgången till huset. Ny marksten vid garaget. Ommålning av gillestuga.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Fiber

Uteplats/Balkong

Ny plattsatt uteplats med insynsskydd. Uteplatsen ligger i söderläge.

Bilplats

Garage med plats för en bil. Garageport med automatik. Förrådsutrymme under garage. Parkeringsplats på tomten.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tis 23 Jan 17:00 - 18:20

  Anmäl till visning

  Fastighetsbeteckning

  Palmen 10

  Adress

  Götavägen 34 - Falköping

  Kommun

  Falköping

  Typ

  1 ½ plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1957

  Boarea

  121m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  72m2

  Tomtarea

  798m2

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Fredriksberg

  Ansvarig mäklare

  Mimmi Johansson

  Reg.Fastighetsmäklare

  0706-47 72 17

  mimmi.johansson@lfr.se Läs mer om Mimmi

  Visning

  Kom på visning!

  Kontakta oss för anmälan

  2018-01-23 17:00:00 2018-01-23 18:20:00 40 Bostadsvisning Götavägen 34, Falköping 58,1666351257658, 58,1666351257658 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Götavägen 34, Falköping

  Friliggande villa, 6 rok, 121m2 + 72m2 Pris: 2 100 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Källarplan

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  35 987 kr/år

  Försäkring:

  6 180 kr

  Hushållsel:

  4 009 kr

  Uppvärmning:

  19 100 kr

  Vatten/avlopp:

  4 998 kr

  Renhållning:

  1 700 kr

  Fjärrvärme: 21.983 Kwh. Hushållsström: 4.176 Kwh. Vatten/avlopp: 74 kbm. 2 personer bor i hushållet.

  Pantbrev:

  7 st om totalt 1 906 500 kr

  Taxeringsvärde:

  985 000 kr varav mark 224 000 kr

  Värdeår:

  1957

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  34.61

  Byggnad

  Tomtarea:

  798m2

  Stomme:

  Lättbetong

  Bjälklag:

  Betong

  Fasad:

  Läktad panel

  Takbeklädnad:

  Takpannor

  Plåtarbete:

  Målad galvad plåt, koppar vid burspråk

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Övrigt:

  Tidigare ägare som sålde fastigheten 2012 har lämnat följande uppgifter om fastigheten: Nytt avlopp från hus till gata Säkerhetslås Vind samt snedväggar i garderoberna är tilläggsisolerade Markiser

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  135 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola