Skörstorp Strömslund, Falköping

Friliggande villa, 4 rok, 72m2 Pris: 725 000 kr - Budgivning pågår

Välkommen till en trevlig fastighet i Skörstorp

Fastigheten har ett fritt och lugnt läge med fina utsiktsvyer och ligger endast en dryg mil från Falköping. Huset som är i 1 1/2 plan är trivsamt och har en del nya ytskikt samt ett stort trädäck på två sidor i sydväst. Markiser. I garagebyggnaden som har en vidbyggt carport finns också en inredd del med rum, dusch, bastu och tvättstuga. På tomten som har en stor grusad gårdsplan finns också äppelträd och plommonträd samt syrénbuskar som blommar rikligt på våren. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entré till nyinredd hall med pärlspont på halva väggen. Hallen har flera garderober och plats för kapphängare. Mysigt matrum som har målats om och tapetserats. Köket har målade vita skåpsluckor och är utrustat med kyl/frys från 2016 samt spis. Vardagsrummet har laminatgolv. Toaletten med dusch har svetsad matta på golv och vägg. En trappa upp ligger ett rymligt allrum med en härlig utsikt mot Mösseberg. Sovrummet är nymålat och har flera garderober. I den inredda delen av garagebyggnaden är tvättmaskinen som är från 2017 placerad. Här finns också ett rum samt dusch och bastu.

Tomt

Tomtarea 1 665 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt med syrénbuskar, äppelträd, plommonträd, rabarber och vinbär. Kabel till robotgräsklippare finns nerlagd.

Övriga byggnader

Garagebyggnad med plats för en bil samt en isolerad del med gästrum, dusch, bastu och tvättstuga. Vidbyggd carport med plats för tre bilar.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1929

Taket på garaget har höjts och förlängts på en sida för att få en carport med plats för tre bilar. Nytt plåttak på hela byggnaden. Hela gårdsplanen har gjorts större och grusats. Nytt trädäck med trappa Hallen renoverades för två år sedan.

Uppvärmning

Luft/luftvärmepump, direktverkande el.

TV & Internet

Fiber finns indraget

Uteplats/Balkong

Stort trädäck i sydvästläge utmed två sidor av huset.

Bilplats

Stor grusad gårdsplan med gott om parkeringsplatser.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Skörstorp 22:1

Adress

Skörstorp Strömslund - Falköping

Kommun

Falköping

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1929

Boarea

72m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

1 665m2

Rum

4 rok varav 1 sovrum

Område

Skörstorp

Aktuellt bud

Budgivning pågår

650 000 kr

9 028 kr/m2

B1 20/11 kl: 10:18 - 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Skörstorp Strömslund, Falköping

Friliggande villa, 4 rok, 72m2 Pris: 725 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

27 680 kr/år

Försäkring:

3 200 kr

Uppvärmning:

22 000 kr

Renhållning:

1 600 kr

Övrigt:

880 kr

Total elförbrukning ca 14.200 Kwh. I angiven kostnaden ingår fasta avgifter. Tömning av septitank 1 gång per år 880 kr. Den inredda delen av garaget är uppvärmd till drygt 10 gr. Två personer bor i hushållet.

Pantbrev:

4 st om totalt 493 000 kr

Taxeringsvärde:

257 000 kr varav mark 133 000 kr

Värdeår:

1929

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

34.62

Byggnad

Tomtarea:

1 665m2

Grund:

Torpargrund

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Läktad panel

Takbeklädnad:

Takpannor

Plåtarbete:

Målad galvad plåt

Fönster:

2-glas

Uppvärmningssystem:

Luft/luftvärmepump, direktverkande el.

Vatten/avlopp:

Grävd brunn, trekmmarbrunn med infiltration från 2015..

Energideklaration

Energiklass:

G

Energikonsumtion:

157 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola