Kungshamnsgatan 12, Västra Frölunda

Friliggande villa, 7 rok, 200m2 + 93m2 Pris: 6 950 000 kr

STORT HUS MED PRIVAT LÄGE OCH RUM FÖR STORA FAMILJEN

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Generöst och mycket trevligt planerat hus på totalt 293 kvm. Huset har många rum vilket även passar en större familj. Gott om förvaring. Två eldstäder ger värme och mys. Bra läge längst in på skaftväg ger ett privat läge. Huset ligger mycket nära natur, hav och promenadstigar samt båthamn. Dubbelgarage. Här bor man i ett mycket populärt område nära hav, natur, barnomsorg, buss och service.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan: Öppen välkomnande hall med mycket gott om plats för avhängning och förvaringsmöbler. Närmast dörren ligger det nytt klinkergolv med skön golvvärme. Längre in ligger det nytt parkettgolv och väggarna är vita. Från hallen når man en fin, helkaklad gästtoalett med tvättställ, toalett samt värmeslingor i golvet. Till höger har vi ett stort allrum/vardagsrum som är perfekt för Tv och annan rekreation. Här finns en eldstad med kassett för både värme och mys. Detta rummet liksom sovrummet har fått ny golvkonstruktion (Nivell) samt ny ekparkett. Bredvid ligger ett stort sovrum med ljusa väggar, ny ekparkett och gott om plats för både säng, soffa och skrivbord. Nästa rum används idag som gym- och relaxrum. Här finns det en dusch och bastu (aggregatet något dåligt). På golvet ligger det klinker med skön golvvärme. Innanför finns det en praktisk mat-och vinkällare. Tvättstugan når man också från hallen. Den är rymlig och praktisk. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, varmvattensberedare, två garderober samt skåp. Innanför tvättstugan ligger ett riktigt stort förråd. Här får man plats med det mesta. Från förrådet når man även garaget. Övre plan: På övre plan finns stora sällskapsytor, kök, badrum samt tre sovrum. Vardagsrummet är riktigt stort och har fönster åt flera håll vilket ger fint ljus. Också här finns det en spis med kassett för värme och mys. Här ligger det fint parkettgolv och väggarna är vita. Här är en av utgångarna till det stora altandäcket. I anslutning till vardagsrummet finns det en biblioteksdel. Köket är riktigt stort och har en stor matplats med rum för många gäster. Köksdelen har gott om förvaring samt arbetsytor. Köket har delvis renoverats -08/10. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. På golvet ligger det ljus klinker. Matplatsdelen har parkettgolv och emellan finns det en mindre bardisk. Även från köket når man det soliga altandäcket. Badrummet är snyggt renoverat och helkaklat i ljusgrått och vitt. Här finns badkar, dubbelt tvättställ, toalett och värmeslingor i golvet. Sovrum två är rymligt och lättmöblerat, har parkettgolv, gråa väggar, fondtapet samt två garderober. Ljusrampen ingår. Sovrum tre är stort, har parkettgolv, blå väggar samt fondtapet och två garderober. Sovrum fyra har parkettgolv, ljust gröna väggar samt fyra garderober.

Tomt

Tomtarea 832 m² (friköpt). Lättskött trädgård, delvis naturtomt.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1978

2018 Byte av golv och golvkonstruktion till Nivell på större delen av boytan entréplan 2017 Dränering av östersidan ink. isolering av grundmur (tidigare ägare dränerade garaget) 2015 Renovering av tak på garage 2015 Sovrum två och tre renoverade 2013 Källaren renvoerad 2010 Renovering av gästtoalett 2009 Renovering av badrum 2009 och 2012 Kaminer insatta 1990-talet renovering av dusch entréplan (tidigare ägare)

Uppvärmning

Luftvärmepump, direktverkande el, braskamin

TV & Internet

Ansluten till kabelnät, fiber. Fiber.

Uteplats/Balkong

Stort altandäck i soligt västerläge med härlig utsikt.

Bilplats

Dubbelgarage samt parkeringsplats för flera bilar.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Göteborg Näset GA:7 Last: Avtalsservitut: Byggnad, 14-IM1-78/1688.1 Last: Officialservitut Väg, 1480K-1977F119.2 Förmån: Officialservitut Väg, 1480K-1977F119.3 Planbestämmelser: Ändring Av Dp (1994-05-19) Tomtindelning (1973-12-14) Stadsplan (1972-10-17)

Säljarnas egna ord: Huset har högt läge med utsikt över norra Näset. Stora sällskapsutrymmen med plats för många gäster. Köket är mycket stort och trevligt att vara i. Köket var en av anledningaran till att vi köpte huset. Närheten till naturen och havet är oslagbar i detta området. Här kan man promenera, jogga och cykla över stora områden. Närhet till fotbollsplan och Sportarenan samt Ica är också ett stort plus. Vi trivs mycket bra i huset och kommer att sakna att bo där.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 22 Jan

  Anmäl till visning

  Fastighetsbeteckning

  Näset 81:9

  Adress

  Kungshamnsgatan 12 - Västra Frölunda

  Kommun

  Göteborg

  Typ

  2 plan i souterräng

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1978

  Boarea

  200m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen samt uppmätt

  Biarea

  93m2

  Tomtarea

  832m2

  Rum

  7 rok varav 4 sovrum

  Område

  Näset

  Utgångspris

  6 950 000 kr

  34 750 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Petra Nilbo

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 51

  petra.nilbo@lansfast.se Läs mer om Petra

  Visning

  Kom på visning!

  Välkommen på visning, för bokning ring Petra på 0767-638351 alt. maila!

  2018-01-22 00:00:00 2018-01-22 00:00:00 40 Bostadsvisning Kungshamnsgatan 12, Västra Frölunda 57,6280244395544, 57,6280244395544 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Kungshamnsgatan 12, Västra Frölunda

  Friliggande villa, 7 rok, 200m2 + 93m2 Pris: 6 950 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  37 328 kr/år

  Försäkring:

  3 528 kr

  Uppvärmning:

  27 000 kr

  Vatten/avlopp:

  5 000 kr

  Renhållning:

  1 800 kr

  Försäkringen är en schablon.

  Pantbrev:

  7 st om totalt 3 563 000 kr

  Taxeringsvärde:

  3 619 000 kr varav mark 1 919 000 kr

  Värdeår:

  1978

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  33.69

  Byggnad

  Tomtarea:

  832m2

  Grund:

  Sutteräng

  Stomme:

  Trä, betong

  Fasad:

  Trä, kalksandsten

  Takbeklädnad:

  Betongpannor samt plåt

  Fönster:

  3-glas isolerfönster, 2+1-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Luftvärmepump, direktverkande el, braskamin

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  93 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola