Arnebo, Kareby

Parhus, 6 rok, 152m2 Pris: 4 495 000 kr

Rymliga parhus i populära Kareby

Vi kan nu erbjuda 4 st parhus med inflytt redan mars 2018! Husen förmedlas genom paketpris och du slipper byggnadskreditiv - försäljning genom först till kvarn! Rymliga tvåplanshus på 152 kvm. Huset erbjuder fyra sovrum, två vardagsrum, två badrum, påkostat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet på nedre plan. Bra planlösning som gör att man enkelt kan ändra antalet sovrum. Husen präglas av hög standard, Marbodalkök, helkaklade badrum, klinker i hall och tvättstuga, stora fönster, vattenburen golvvärme på både övre och nedre plan. Låga energikostnader genom ett mycket bra och energisnålt värmesystem via luftvärmepump. För dig som önskar bo i ett nytt trevligt område med vacker natur med närhet till Kareby och Kungälv centrum, barnomsorg, hav, badsjöar och golfbana! Området är populärt bland barnfamiljer, omtyckt mysig skola och aktiv idrottsförening. Kareby centrum ligger endast ca fem kilometer från Kungälvs centrum en stadsdel som växer med bland annat ett köpcentrum som snart skall stå klart. Ingetorpssjön är en populär fin badsjö som ligger på kort avstånd samt Svartedalens naturreservat. Kareby har ett utbud av matbutik, bageri, pizzeria, skola upp till årskurs sex. Bussen tar ca 15 minuter från Kareby in till centrala Kungälv och det finns även cykelväg in till Kungälvs centrum. Att köpa nyproduktion ger många fördelar. Förutom ett nytt boende som du kan vara med att påverka i materialval får du fördelar som låga driftkostnader, fri fastighetsskatt dom första 15 åren, dom nya amorteringskraven berör inte heller nyproduktion.

Tomt

Tomtarea 900 m² (friköpt). Tomtstorlek är uppskattad, tills avstyckningen är klar.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017/2018

Uppvärmning

Värmepump Luft/vatten

TV & Internet

Förberett för installation av fiber fram till huset. Mer information ring Kungälvs energi.

Uteplats/Balkong

Uteplats, läge syd-/västläge.

Vägbeskrivning

Husen har ännu inte fått någon adress. Närmast granne finns på Arnebo 120, går inte och missa då bygget redan startat. Från Tempo i Karebeby: Om man kommer från Kungälv, fortsätt rakt fram förbi Tempo, forsätt 1 km till du kommer till en skylt där det Arnebo 4, sväng höger. Forsätt rakt fram ca 3,6 km. Från Rondellen Munkegärde/Olseröd: Kör höger i rondellen kör förbi Klöverbackens skola, forsätt rakt fram 3,6 tills ni kommer till en T-korsning, sväng vänster forsätt ca. 100 m tills det kommer en skylt Arnebo, där svänger ni höger. ca 4,2 km sedan är ni framme.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Servitut för gemensamhetsanläggningar kommer upprättas

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Arnebo Hus A

Adress

Arnebo - Kareby

Kommun

Kungälv

Typ

2 plan

Boendeform

Parhus

Byggår

2017/2018

Boarea

152m2

Areauppgifter enligt säljaren

Tomtarea

900m2

Rum

6 rok varav 5 sovrum

Område

Kareby

Tillträde

09-03-2018

Ansvarig mäklare

Karin Rolland

Franschisetagare/mäklare

Läs mer om Karin Maila mig

Extra kontaktperson

Yvonne Karlsson

Franschisetagare/mäklare

Läs mer om Yvonne Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Arnebo, Kareby

Parhus, 6 rok, 152m2 Pris: 4 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

22 100 kr/år

Försäkring:

3 100 kr

Uppvärmning:

12 000 kr

Vatten/avlopp:

3 500 kr

Övrigt:

3 500 kr

Schablonberäknade värden. I posten uppvärmning ingår även hushållsel.

Skattesats:

34.12

Byggnad

Tomtarea:

900m2

Grund:

Betong

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Stående träpanel

Takbeklädnad:

Betongpannor

Plåtarbete:

Plåt

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmningssystem:

Värmepump Luft/vatten

Vatten/avlopp:

Gemensamhetsanläggning, gemensamhetsanläggning.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola