Ekvägen 3b, Floda

Radhus, 4 rok, 120m2 Pris: 2 950 000 kr

Trivsamt radhus i Kyrkmossen - Floda

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Tvåplansradhus i populära och barnvänliga Kyrkmossen. Barnvänligt och bilfritt område med flera fina lekplatser. Ett enkelt och bekymmerslöst boende, där samfälligheten har ansvar för underhåll av tak och grunder. Garage i länga. Närhet till pendeltåget, Floda centrum och bad i både Sävelången och Lensjön.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen in i den rymliga hallen med gott om utrymme för klädförvaring, här finns även tre bra garderober. Praktisk klinker som övergår i ekparkett som fortsätter vidare i hela planet. I hallen har vi även en gäst wc med handfat och toalett. Ljust och luftigt kök med matplats vid fönstret som ger trevligt ljus. Vita köksluckor, ljus mosaik över fina arbetsbänkar. Här finns även städskåp och skafferi. Spis från -16, diskmaskin samt kyl, frys och fläkt. Tvättstuga med tvättmaskin från -15 med bra arbetsbänk och klassisk tvättho. Stort, ljust och luftigt vardagsrum med plats för både matsalsmöbel och soffgrupp. Fönsterpartier i sydväst ger ett ljust härligt rum. Här ifrån når man även de stora träaltanerna med flertalet sittplatser. Här finns både möjlighet att sitta under tak och i det fria. Möjlighet till ett dopp i den mysiga poolen. En trappa upp, i den övre hallen, finns en garderobslänga med fyra garderober och en klädkammare. Ekparkett och vita väggar. Kaklat badrum med badkar, handfat och toalett. Övre plan rymmer tre bra sovrum. Föräldrasovrummet kan delas till två rum så man enkelt kan få fyra sovrum på övre plan om så önskas. Från de två mindre sovrummen har man utgång till balkongen i sydväst med härligt fria gräsytor som utsikt.

Tomt

Tomtarea 178 m² (friköpt).

Övriga byggnader

Vid entrén finns ett isolerat förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1968

2009 Köket 2013 Nya fönster hela huset 2014 Pool 2008 Kyl och frys 2016 Spis 2015 Tvättmaskin 2017 Nya bänkskivor i köket

Uppvärmning

Fjärrvärme, ingår i samfällighetsavgiften

TV & Internet

Fiber är installerat

Uteplats/Balkong

Vid entrén i nordost finner vi trevligt välkomnade trädäck som leder dig till entrédörren. På sydvästsidan finner vi den trivsamma trädgården med fina planteringar som omsluter dig. Flertalet sittmöjligheter både i det fria och under tak. Här finns en mysig pool. Här vill man sitta och bara njuta.

Bilplats

Till huset finns en garageplats i länga och en p-plats.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Lerum Floda GA:15, Lerum Floda GA:26, Lerum Floda S:4 Avtalsservitut Ledning Mm Planbestämmelser: Byggnadsplan (1967-05-26)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 21 Jan 16:00 - 16:30

  Anmäl till visning

  Fastighetsbeteckning

  Floda 20:23

  Adress

  Ekvägen 3b - Floda

  Kommun

  Lerum

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Radhus

  Byggår

  1968

  Boarea

  120m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  178m2

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Floda - Kyrkmossen

  Utgångspris

  2 950 000 kr

  24 583 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Madeleine Sandström

  Fastighetsmäklare

  0706-50 55 81

  madeleine.sandstrom@lansforsakringar.se Läs mer om Madeleine

  Visning

  Kom på visning!

  Välkommen att boka dig på visning!

  2018-01-21 16:00:00 2018-01-21 16:30:00 40 Bostadsvisning Ekvägen 3b, Floda 57,8030688806118, 57,8030688806118 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Ekvägen 3b, Floda

  Radhus, 4 rok, 120m2 Pris: 2 950 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  49 203 kr/år

  Försäkring:

  4 519 kr

  Hushållsel:

  2 152 kr

  Vatten/avlopp:

  2 932 kr

  Samfällighet:

  39 600 kr

  Personer i hushållet: 4

  I samfälligheten ingår Fjärrvärme, tak, grund, garage, sophämtning och snö.

  Pantbrev:

  12 st om totalt 1 802 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 396 000 kr varav mark 531 000 kr

  Värdeår:

  1968

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  33.33

  Byggnad

  Tomtarea:

  178m2

  Grund:

  Kryprumsgrund

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Liggande träpanel

  Takbeklädnad:

  Papp, omlagt av samf. 2013

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme, ingår i samfällighetsavgiften

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energikonsumtion:

  124 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola