Bergendals Väg 90, Lerum

Radhus, 0 rok, 100m2 Pris: 2 950 000 kr

Lerum - Trevligt radhus i Hulan

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Ljust och trevligt radhus med bra planlösning i populärt och mycket barnvänligt område. Två härliga uteplatser, en atriumgård med morgonsol och en altan i väster med kvällssol. Förråd vid huset och garage i länga. Närhet till förskola, skola, ICA samt kommunikationer.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen in i den helt insynsskyddade atriumgården med varmförråd och ett mindre kallförråd vid ytterentrén. Entréplan: Välkomnande hall med en praktisk garderobslösning i ljus färgsättning. Luftig öppning mot köket. Trevlig arbetskök med bra förvaringsmöjligheter, trivsam matplats vid fönstret med morgonsol. Vitvaror såsom spis, fläkt och diskmaskin, hel kyl och frys och i förlängningen av köket finns tvättstuga/grovkök med tvättmöjligheter. Här finns tvättmaskin, samt varmvattenberedare. Vidare in i hallen finns en gästtoalett. Rymligt vardagsrummet som flödar av ljus med fint fönsterparti samt utgång till altan i västerläge med kvällssol. Markis. Vackert parkettgolv. Övre plan: Ta trappan som leder upp till en ljus och luftig hall. Rymligt föräldrasovrum med fint ljus och gott om plats för en garderobslösning om man så önskar. Vidare finns här 2 fräscha nyrenoverade sovrum i där fönster är nya. Helkaklade badrum med fint badkar med tassar. Stor klädkammere finns på detta våningsplan.

Tomt

Tomtarea 125 m² (friköpt). Tomten: atriumgård vid entrén med solig österläge. Altan med kvällssol i västerläge.

Övriga byggnader

Varmförråd vid entrén och innanför finns ett kallförråd

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1969

2004 Hela fasaden baksidabytt och tilläggsisolerad 2007 Byte tak och ny takkupa 2013 Huset målat och viss panel utbytta 2014 Köket 2014 Element i v-rum byte till oljefyllt 2014 Byte av fasad framsida och tilläggsisolerat 2017 Wc målat och ny matta 2017 Trappan nya steg och målat 2017 Ny dörr i v-rum

Bilplats

Garage med fjärrkonstroll

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Lerum Hulan GA:3 Officialnyttjanderätt Tele Planbestämmelser:Stadsplan (1968-12-27)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Hulan 1:172

Adress

Bergendals Väg 90 - Lerum

Kommun

Lerum

Boendeform

Radhus

Byggår

1969

Boarea

100m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

125m2

Utgångspris

2 950 000 kr

29 500 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Bergendals Väg 90, Lerum

Radhus, 0 rok, 100m2 Pris: 2 950 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Pantbrev:

12 st om totalt 765 000 kr

Taxeringsvärde:

1 291 000 kr varav mark 573 000 kr

Värdeår:

1969

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

33.38

Byggnad

Tomtarea:

125m2

Grund:

Kryprumsgrund

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Stående träpanel

Takbeklädnad:

Papp

Plåtarbete:

Plåt

Fönster:

2 och 3-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

E

Energikonsumtion:

78 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola