Spinnerivägen 9, Tollered

Friliggande villa, 5 rok, 140m2 Pris: 4 900 000 kr

Tollered - Strandnära villa med utsikt över Sävelången

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Välkommen in i denna fina villa om ca 140 kvm för delat på fint klassiskt vitt kök med trivsam matplats, stort vardagsrum, tre sovrum och två helkaklade badrum. Både altan, balkong och trivsam trädgård med härlig sol hela dagen. Bra förråd vid huset som är isolerat och garage i länga. Till huset finns en båtplats, egen strand för de minsta och trevlig grillplats. Bastu vid Sävelången som ägs i förening.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen in i hallen med praktisk klinker på golvet och gott om plats för avhängning i inbyggda garderober med spegeldörrar. Till höger om entrén finner du den trevliga matplatsen vid fönstret som ger fint ljus. Det praktiska arbetsköket med vitaluckor och vitt kakel över svarta arbetsbänkar. Köket är utrustat med häll, diskmaskin, inbyggd ugn, micro, hel kyl och frys. Den öppna planlösnigen mot vardagsrummet med härliga fönster som ger fint ljus. Här finns plats för soffor och matplats för det stora sällskapet. Utgång till altanen och den fint inramade trädgården med sol hela dagen. Från hallen till vänster finner vi tvättstugan med praktiska bänkar att vika tvätt vid. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Vägg i vägg ligger det fina helkaklade badrummet med duschörna med vikväggar, kommod och wc. Övre plan Ta trappan upp och du hamnar i en trivsam hall som övergår i ett allrum med plats för soffa och utgång till balkongen med utsikt till Sävelången. Tre bra sovrum och en bra klädkammare med gott om förvaring. Det stora helkaklade badrummet med elgolvslingor för komfort. Mysigt badkar med bubbel och massage funktion, wc och kommod.

Tomt

Tomtarea 287 m² (friköpt). Fint inramad tomt i västerläge med odlingslådor.

Övriga byggnader

Förråd vid entrén som är isolerat och har ett element för stöd värme.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2007

2017 Målat utsidan 2017 Fiber

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump till vattenburet system

TV & Internet

Fiber finns installeratFiber finns installerat

Uteplats/Balkong

Altan i väster läge Balkong med utsikt över Sävelången i västerläge.

Bilplats

Garage finns i angränsande byggnad. Egen garageförening Ytterligare bilplatser finns att tillgå.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Lerum Tollered GA:13, Lerum Tollered GA:14 Officialservitut Byggnad Officialservitut Byggnad Planbestämmelser:Detaljplan (1992-12-09)

Övrigt

Det finns en badplats för barn med egen brygga. Till huset finns en bastu som samägs i förening - Strandnääs. Bara att boka hur ofta man vill. Här finns även Strandlääget med egen grillplats. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Tollered 5:17

Adress

Spinnerivägen 9 - Tollered

Kommun

Lerum

Typ

2 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2007

Boarea

140m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

287m2

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Tollered

Utgångspris

4 900 000 kr

35 000 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Spinnerivägen 9, Tollered

Friliggande villa, 5 rok, 140m2 Pris: 4 900 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

36 578 kr/år

Försäkring:

6 831 kr

Uppvärmning:

19 657 kr

Vatten/avlopp:

2 370 kr

Renhållning:

1 920 kr

Samfällighet:

5 800 kr

Samfällighet uppdelat på följande kostnader: Strandnääs samfällighet (strora GA) 4500 kr/år Spinnerivägens samfällighet (garagen) 1000 kr/år Bryggförening samfällighet 300 kr/år

Pantbrev:

1 st om totalt 3 000 000 kr

Taxeringsvärde:

2 287 000 kr varav mark 867 000 kr

Värdeår:

2007

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

33.35

Byggnad

Tomtarea:

287m2

Grund:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Stående träpanel

Takbeklädnad:

Betongpannor

Plåtarbete:

Lackerad plåt

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmningssystem:

Frånluftsvärmepump till vattenburet system

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiklass:

E

Energikonsumtion:

80 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola