Fritzes väg 7, Lindome

Friliggande villa, 7 rok, 206m2 + 17m2 Pris: 4 895 000 kr

Nybyggd villa med exklusiva materialval och genomtänkt planlösning!

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Välkomna till ett modernt familjehus som präglas av smakfull och genomtänkt design när den är som bäst. Trivsam planlösning med spatiösa sällskapsytor samt tre väl tilltagna sovrum och hela tre badrum. Allt renoverat med stor omsorg och hög detaljfinish. Med ett fantastiskt läge finns möjlighet till lugnet på landet, utan att behöva förlora närheten till service. Busshållsplatsen, endast 200m från huset tar dig med lätthet in, hela vägen till Göteborg Stad.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

I entrén välkomnas ni från ljuset av fönsterpartier i samtliga väderstreck. Här ligger robust ekparkett som löper vidare genom av hela huset där möjlighet ges. Golvvärme finns i hela entreplanet samt i alla badrum. ¨ Från entrén tar man sig närmast in till det stilsäkra köket från Ballingslöv. Svart kakel och mörk bänkskiva gör sig fantastiskt fint till de vita skåpluckorna. Maskinparken inkluderar varmluftsugn (Siemens), spishäll (Siemens), micro (Cylinda), kyl & frys i fullhöjd (Siemens) samt diskmaskin (Bosch). Ett praktiskt kök med goda arbetsytor, upplysta av spotlights. I anslutning till köket ligger vardagsrum med tillhörande avkopplingshörna. Här utlovas stort sällskapsutrymme som möjliggör större fester likväl som harmoniska hemmakvällar för familjen. Om så önskas, möjliggör husets mycket ljusa matsal uppdukning till stort långbord. Från matsalen tar man sig med lätthet ut på en av villans altaner, denna i värmande söderläge. Trappan tar dig till det övre plan där ni välkomnas av ett allrum med plats för soffgrupp och tv-bänk. Planet besitter tre sovrum som samtliga stoltserar med klädkammare eller garderob. Fritzes väg 7 erbjuder hela tre badrum med golvvärme som samtliga är utrustade med dusch, kommod och wc. Allt i noggrant utvalda material som vit marmor och lokalproducerad kalksten. ¨ Detta hus måste upplevas på plats!

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016

Nuvarande ägare lät bygga huset 2016. En brand inträffade 2016 och huset fick renoveras av fackman på uppdrag av försäkringsbolag och stod färdigt 2017.

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme samt radiatorer.

TV & Internet

Fiber

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Mölndal Annestorp GA:24 Last: Avtalsservitut: Elledning Mm, 14-IM2-31/138.1

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tis 23 Jan 18:00 - 18:30

  Anmäl till visning

  Fastighetsbeteckning

  Annestorp 5:121

  Adress

  Fritzes väg 7 - Lindome

  Kommun

  Mölndal

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2016

  Boarea

  206m2

  Areauppgifter enligt mätning

  Biarea

  17m2

  Tomtarea

  928m2

  Rum

  7 rok varav 4 sovrum

  Område

  Lindome

  Utgångspris

  4 895 000 kr

  23 762 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Elias A Rabogliatti

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-28 26 55

  elias.a.rabogliatti@lansfast.se Läs mer om Elias

  Extra kontaktperson

  Andreas Wagiström

  Reg. Fastighetsmäklare

  0768-10 10 20

  andreas.wagistrom@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Visning

  Kom på visning!

  2018-01-23 18:00:00 2018-01-23 18:30:00 40 Bostadsvisning Fritzes väg 7, Lindome 57,5932273265599, 57,5932273265599 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Fritzes väg 7, Lindome

  Friliggande villa, 7 rok, 206m2 + 17m2 Pris: 4 895 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  21 000 kr/år

  Hushållsel:

  8 100 kr

  Uppvärmning:

  12 600 kr

  Sotning:

  300 kr

  Personer i hushållet: 3

  Pantbrev:

  4 st om totalt 3 578 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 708 000 kr varav mark 708 000 kr

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  32.66

  Byggnad

  Tomtarea:

  928m2

  Grund:

  Betong

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Stående träpanel

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen golvvärme samt radiatorer.

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp tillsammans med grannfastighet.

  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  49 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola