Fritzes väg 7, Lindome

Friliggande villa, 7 rok, 206m2 + 17m2

Nybyggd villa med exklusiva materialval och genomtänkt planlösning!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkomna till ett modernt familjehus som präglas av smakfull och genomtänkt design när den är som bäst. Trivsam planlösning med spatiösa sällskapsytor samt tre väl tilltagna sovrum och hela tre badrum. Allt renoverat med stor omsorg och hög detaljfinish. Med ett fantastiskt läge finns möjlighet till lugnet på landet, utan att behöva förlora närheten till service. Busshållsplatsen, endast 200m från huset tar dig med lätthet in, hela vägen till Göteborg Stad.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

I entrén välkomnas ni från ljuset av fönsterpartier i samtliga väderstreck. Här ligger robust ekparkett som löper vidare genom av hela huset där möjlighet ges. Golvvärme finns i hela entreplanet samt i alla badrum. ¨ Från entrén tar man sig närmast in till det stilsäkra köket från Ballingslöv. Svart kakel och mörk bänkskiva gör sig fantastiskt fint till de vita skåpluckorna. Maskinparken inkluderar varmluftsugn (Siemens), spishäll (Siemens), micro (Cylinda), kyl & frys i fullhöjd (Siemens) samt diskmaskin (Bosch). Ett praktiskt kök med goda arbetsytor, upplysta av spotlights. I anslutning till köket ligger vardagsrum med tillhörande avkopplingshörna. Här utlovas stort sällskapsutrymme som möjliggör större fester likväl som harmoniska hemmakvällar för familjen. Om så önskas, möjliggör husets mycket ljusa matsal uppdukning till stort långbord. Från matsalen tar man sig med lätthet ut på en av villans altaner, denna i värmande söderläge. Trappan tar dig till det övre plan där ni välkomnas av ett allrum med plats för soffgrupp och tv-bänk. Planet besitter tre sovrum som samtliga stoltserar med klädkammare eller garderob. Fritzes väg 7 erbjuder hela tre badrum med golvvärme som samtliga är utrustade med dusch, kommod och wc. Allt i noggrant utvalda material som vit marmor och lokalproducerad kalksten. ¨ Detta hus måste upplevas på plats!

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016

Nuvarande ägare lät bygga huset 2016. En brand inträffade 2016 och huset fick renoveras av fackman på uppdrag av försäkringsbolag och stod färdigt 2017.

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme samt radiatorer.

TV & Internet

Fiber

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Gemensamhetsanläggning: Mölndal Annestorp GA:24 Last: Avtalsservitut: Elledning Mm, 14-IM2-31/138.1

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Annestorp 5:121

Adress

Fritzes väg 7 - Lindome

Kommun

Mölndal

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2016

Boarea

206m2

Areauppgifter enligt mätning

Biarea

17m2

Tomtarea

928m2

Rum

7 rok varav 4 sovrum

Område

Lindome

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Fritzes väg 7, Lindome

Friliggande villa, 7 rok, 206m2 + 17m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

21 000 kr/år

Hushållsel:

8 100 kr

Uppvärmning:

12 600 kr

Sotning:

300 kr

Personer i hushållet: 3

Pantbrev:

4 st om totalt 3 578 000 kr

Taxeringsvärde:

1 708 000 kr varav mark 708 000 kr

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

32.66

Byggnad

Tomtarea:

928m2

Grund:

Betong

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Fasad:

Stående träpanel

Fönster:

3-glasfönster isoler

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Vattenburen golvvärme samt radiatorer.

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten och avlopp tillsammans med grannfastighet.

Energideklaration

Energiklass:

C

Energikonsumtion:

49 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola