Muraregatan 6, Mölndal

Friliggande villa, 3 rok, 122m2 + 60m2

Totalrenoverat hus med mångårig historia!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

På högt läge i Stensjön finns nu denna totalrenoverade och utbyggda (2011) villa äntligen till förvärv. Öppen planlösning ger generös sällskapsyta och luftig känsla då takhöjden i tillbyggnaden löper hela vägen till nock. Tydlig och lättskött tomt med fullstort garage. En fastighet för den som gillar trädgård men vill ha tid över för annat. Här bor man på lugn återvändsgata med bekvämt avstånd till allt - skolor, matbutiker, lekparker, badplats och grönområden. Området har bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till centrum. En bostad i fantastiskt gott skick där du slipper tänka på nästa projekt. På Muraregatan 6 kan du slappa av!

Övriga byggnader

Fullisolerat och uppvärmt garage.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1909

Fastigheten totalrenoverades och byggdes ut 2011 enligt nedanstående lista: -Tak -Fönster -Fasad -Tilläggsisolering -Dränering -Värmesystem -Elstammar -Rörstammar -Kök -Bad & Våtrum -Invändiga ytskikt. Utbytt 2001: Värmepanna Vattenberedare

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme samt Luft/Luft

TV & Internet

4G (Fiber finns i området)

Bilplats

Fullisolerat garage.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Erikshöjd 10

Adress

Muraregatan 6 - Mölndal

Kommun

Mölndal

Typ

1 ½ plan med källare

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1909

Boarea

122m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Biarea

60m2

Tomtarea

822m2

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Stensjön

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Muraregatan 6, Mölndal

Friliggande villa, 3 rok, 122m2 + 60m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

33 000 kr/år

Försäkring:

4 700 kr

Hushållsel:

5 000 kr

Uppvärmning:

17 500 kr

Vatten/avlopp:

3 600 kr

Renhållning:

2 200 kr

Personer i hushållet: 2

Pantbrev:

9 st om totalt 3 612 000 kr

Taxeringsvärde:

3 333 000 kr varav mark 1 713 000 kr

Typ:

220, Småhusenhet, bebyggd

Skattesats:

0

Byggnad

Tomtarea:

822m2

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Takbeklädnad:

Betongpannor

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Vattenburen golvvärme samt Luft/Luft

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola