Gökskullavägen 22, Öjersjö

Parhus, 5 rok, 119m2 Pris: 5 450 000 kr

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkommen till detta trivsamma och attraktiva parhus med ett barnvänligt och naturnära läge. Spännande arkitektur med öppen planlösning, öppet till nock samt stora och många fönsterpartier som skapar en härlig rymd i huset. Modern planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med direkt närhet till en stor och solig altan på baksidan av huset. Stort kök med gott om plats för matlagning och umgänge. Två helt nya och påkostade badrum på varsin våning, varav ett med härligt bubbelbad för två personer. Det är 3 st bra sovrum med möjlighet att dela av vardagsrummet till ytterligare sovrum. Ljusa färger och fina tapeter samt utsökta materialval präglar bostaden. Lättskött och uppvuxen trädgård med fina planteringar och bärbuskar. Isolerat förråd på drygt 8 kvm samt p-plats för 2 bilar. Väl tilltagen altan på baksidan av huset samt stenlagd uteplats på framsidan. Framför huset finns en gemensam lekplats. I samfälligheten finns lekplats, soprum samt gemensamt cykelförråd. I närheten finns även flera olika valmöjligheter för skola och barnomsorg. Det är ca 500 m till båda skolorna Öjersjö Brunn och Storegårds skolan som nås med gång- och cykelväg utan att behöva korsa någon trafikerad väg. Området är barnvänligt med en lugn och trivsam miljö med närhet till skog och motionsslingor för både promenader och cykling. Gångavstånd till Kåsjön med bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Närhet till Partilles golfbana och vintertid finns här populära skidspår för längdåkning. Huset ligger mycket bra och med direkt närhet till kommunikationer, endast 200 m till busshållplatsen. Till Göteborg går bussarna numera med 15 minuters mellanrum, resa tar 19 minuter med buss och bara 10 minuter med bil till Korsvägen. Närheten till Göteborg, Partille centrum samt Mölnlycke centrum ger Öjersjö fler fördelar som är svåra att motstå.

Tomt

Tomtarea 334 m² (friköpt). Lättskött och barnvänlig trädgårdstomt om 334 m² (friköpt) I trädgården finns planterade prydnadsväxter, häckar och buskar även ett äppelträd, amerikanska blåbär, jordgubbar, hallon och svarta vinbär. I tomtgräns finns en fläderbuske som delas med grannen som ger god flädersaft.

Övriga byggnader

Förråd är ca 8,4 kvm invändigt. Isolerat och värms upp med elelement. Förvaringsmöjlighet finns även i krypvinden i ena sovrummet på övre plan.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1996

2010 Ommålning av huset. 2012 Ny spis, ugn, fläkt och kakel vid fläkten 2013 Förrådet målades om Nytt parkettgolv i hall, kök, vardagsrum och matsal 2014 Kamin installerades. 2015 Ny luftvärmepump 2016 Båda badrummen renoverades och golvvärme lades in. Ny varmvattenberedare. Våtrumsintyg finns. Nytt klinkergolv och golvvärme i hall Gästrummet målades om 2017 Stora sovrummet uppe målades om Ny takfläkt Ny diskmaskin Ny kyl och frys

Uppvärmning

Luftvärmepump, braskamin och direktverkande el

Uteplats/Balkong

Altan på baksidan av huset i soligt sydvästläge. Markis finns ovanför köksfönstren.

Bilplats

Det finns plats för 2 bilar på den asfalterade infarten.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Partille Öjersjö GA:1, Partille Öjersjö GA:25 Officialservitut Tillträde, Avlopp(2 st) Officialservitut Tillträde, Avlopp(2 st) Planbestämmelser: Detaljplan (1992-11-19)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Öjersjö 6:446

  Adress

  Gökskullavägen 22 - Öjersjö

  Kommun

  Partille

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Parhus

  Byggår

  1996

  Boarea

  119m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  334m2

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Öjersjö

  Utgångspris

  5 450 000 kr

  45 798 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Lena Gustafsson

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0727-44 15 02

  lena.gustafsson@lansfast.se Läs mer om Lena

  Extra kontaktperson

  Filemon Andersson

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0727-44 15 01

  filemon.andersson@lansfast.se Läs mer om Filemon

  Visning

  Är du intresserad?

  Gökskullavägen 22, Öjersjö

  Parhus, 5 rok, 119m2 Pris: 5 450 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  20 343 kr/år

  Uppvärmning:

  12 843 kr

  Samfällighet:

  7 200 kr

  Sotning:

  300 kr

  I samfälligheten ingår vatten, sophämtning, snöröjning samt skötsel av lekplats och almänna ytor. Lekplatsen renoverades hösten 2015. I soprummet finns även cykelförråd för medlemmarna. Taket på byggnaden målades om 2017 och väggarna planeras målas om 2018/2019.

  Pantbrev:

  9 st om totalt 3 300 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 228 000 kr varav mark 1 181 000 kr

  Värdeår:

  1996

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  32.71

  Byggnad

  Tomtarea:

  334m2

  Grund:

  Betongplatta

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Luftvärmepump, braskamin och direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Status:

  Beställd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola