Vasshusvägen 22, Strömstad

Friliggande villa, 5 rok, 136m2 + 4m2 Pris: 5 295 000 kr

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Varmt välkomna till denna trivsamma villa på attraktiva och populära Tången- Vasshusvägen 22! Huset har tilltalande, öppen och social planlösning som bjuder in till gemenskap. Huset inrymmer kök, två vardagsrum, tre sovrum, två helkaklade badrum samt tvättstuga. Läget är bra med en härlig integritet i området. På husets baksida njuter man av altanen och gräsmattan, på husets framsida finns stenläggningar samt balkong. Invid huset finns carport för en bil , samt parkeringsmöjlighet för ytterligare två bilar på tomten. Från huset är det gång- och cykelavstånd till allt vad staden har att erbjuda - affärer, skola, dagis, gymnasium, idrottsplats och centrum med restauranger, butiker samt ett sjudande båtliv sommartid. Dessutom är belägenheten ytterst praktisk för den som pendlar till Norge eller - exempelvis - Göteborg: till E6:an tar du dig på bara några minuter!

Rumsbeskrivning

Allmän beskrivning

Välkommen hem! Husets trevliga entré tar oss till en välkomnande hall. På er vänstra hand nås husets större badrum, tvättstuga och sovrum. På er högra hand nås ni köket och rakt fram nås det härliga vardagsrummet med utgång till altan och trädgård. Mitt i vardagsrummet finns en lika snygg som praktisk inredningsdetalj - en spiraltrappa som går upp till andra våning. Här finner ni två sovrum, allrum, klädkammare, badrum samt utgång till balkong med härlig eftermiddagssol. På husets baksida finns en längsgående altan i soligt söderläge. Här njuter ni av grönskan under vår och sommar. Om kvällen lyser trevlig belysning i altan samt trappa ned till gräsmattan. Tomten är lättskött med stenläggningar, bergshällar och med gräsyta- perfekt för barnen och trevliga sommaraktiviteter. Huset värms upp via fjärrvärme och i hela entréplan ligger golvvärme. Detta är ett hem att trivas i- perfekt för familjen som söker ett fräscht hus att bara flytta rätt in i!

Entrehall

Välkomnade hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Ytskikt bestående av ljusa väggar samt snyggt klinkerbelagt golv i grå ton.

Kök/ vardagsrum

Väldisponerat kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita luckor och smarta lådsystem. Rejäl arbetsbänk ovan lådsystem samt stilren rostfri diskbänk. Fönster i flera väderstreck ger härligt ljusinsläpp och bra arbetsljus. Maskinell utrustning såsom: Spishäll, ugn, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin. Planlösningen bjuder in till umgänge och här får kocken sällskap av middagsgästerna via den trevliga bänklösningen. Rummet ger gott om plats för matsalsmöbel och soffgrupp. Utgång till altan och trädgård.

Badrum entréplan

På vänster hand från hallen nås husets större badrum. Fräscht , helkaklat i vitt och blått. Utrustat med duschhörna, wc, tvättställ, förvaringsskåp samt spotlights i tak. Fönstret med frostat glas ger härligt ljusinsläpp.

Tvättstuga/ groventré

Tvättstugan har klinker på golv samt väggar målade i gult. Utrustning såsom, tvättmaskin, torktumlare, diskho samt panna. Här finns även en groventré bekvämt belägen till carporten.

Sovrum 1

Detta rum passar utmärkt som kontor, gästrum, eller barnrum. Allt efter behov! Två garderober för klädförvaring. Fönster mot trädgården.

Övre plan:

Allrum

Trappan leder er upp till ytterligare ett allrum som även har utgång till balkong. Härifrån nås även en klädkammare/ förrådsutrymme för bra förvaring.

Badrum övre plan

Vinter 2016 renoverades detta badrum, stilrent, helkaklat med vitt kakel på vägg och grått klinker på golv. Badrummet är utrustat med hörnbadkar som ger en lyxig känsla, wc samt tvättställ med en snygg kommod.

Sovrum2

Husets "master-bedroom" ger gott om plats för en dubbelsäng. Här har man även gjort smart klädförvaring bakom skjutdörrar.

Sovrum 3

Invid badrummet finner ni detta sovrum, perfekt för barnen!

Tomt

Tomtarea 397 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt med fruktträd.

Övriga byggnader

Varmförråd invid carport samr växthus i trädgård.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2006

Uppvärmning

Fjärrvärme- Vattenburen golvvärme i entréplan till radiatorer på övre plan.

TV & Internet

Fiber

Fiber

Bilplats

Bilplats 1: Biluppställningsplats - "carport" för en bil. Bilplats 2: Parkeringsmöjlighet för ytterligare två bilar på den stensatta tomten.

Vägbeskrivning

Från E6:an: sväng av mot Strömstad, norra infarten. Följ skyltar mot Strömstad N på väg 176. I rondell (vid EuroCash) tag tredje avfarten till vänster och efter det, tag vänster in på Tångenvägen. Kör några hundra meter, sväng in vänster på Vasshusvägen. Våra skyltar visar vägen.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Samfällighet: Strömstad Kabblekan S:1 avser kvartersmark. Planbestämmelser: Detaljplan (2002-10-17)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Ons 21 Mar

  Anmäl till visning

  Fastighetsbeteckning

  Kabblekan 6

  Adress

  Vasshusvägen 22 - Strömstad

  Kommun

  Strömstad

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  2006

  Boarea

  136m2

  Enligt säljaren är användbar yta ca 136 kvm, areauppgifter enligt taxeringsinformationen 152 kvm.

  Biarea

  4m2

  Tomtarea

  397m2

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Tången

  Utgångspris

  5 295 000 kr

  38 934 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Elin Bergman

  Fastighetsmäklare

  0727-33 90 41

  elin.bergman@lansfast.se Läs mer om Elin

  Extra kontaktperson

  Joacim Bergman

  Franchisetagare/Mäklare

  0727-33 90 91

  joacim.bergman@lansfast.se Läs mer om Joacim

  Visning

  Kom på visning!

  Välkommen att boka!

  2018-03-21 00:00:00 2018-03-21 00:00:00 40 Bostadsvisning Vasshusvägen 22, Strömstad 58,9493493915831, 58,9493493915831 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Vasshusvägen 22, Strömstad

  Friliggande villa, 5 rok, 136m2 + 4m2 Pris: 5 295 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  23 946 kr

  Driftkostnad:

  23 946 kr/år

  Försäkring:

  2 476 kr

  Hushållsel:

  8 119 kr

  Uppvärmning:

  6 000 kr

  Vatten/avlopp:

  4 376 kr

  Renhållning:

  2 975 kr

  Personer i hushållet: 4

  Pantbrev:

  4 st om totalt 2 645 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 668 000 kr varav mark 834 000 kr

  Värdeår:

  2006

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  34.85

  Byggnad

  Byggår:

  2006

  Tomtarea:

  397m2

  Grund:

  Betongplatta

  Stomme:

  Rgelrverk

  Fasad:

  Stående träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glas isolerrutor

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme- Vattenburen golvvärme i entréplan till radiatorer på övre plan.

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten och avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  B

  Energikonsumtion:

  67 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola