Ulmekärrsgården 5, Grebbestad

Parhus, 4 rok, 104m2 Pris: 2 845 000 kr

Sista enheten på Ulmekärrsgården!

Välplanerat boende om 104 m² uppfört i två plan med kort avstånd till centrala Grebbestad och salta bad. Här finns ett riktigt topp-boende för er som önskar en bekymmersfri vardag där allt redan är färdig-renoverat och väl genomtänkt. Vi möts av ett ljust intryck, tidlösa materialval och plats för familjen och vänner. På baksidan finns altan och gräsmatta i österläge, västerut finns balkong där kvällssolen belyser kvällen. Detta är ett s.k parhus, man äger alltså fastigheten/marken som halva byggnaden är uppförd på. Här är det alltså ingen månadsavgift, detta är ett perfekt mellanting mellan lägenhet och villa.

Rumsbeskrivning

Interiörbeskrivning

Interiörbeskrivning: ENTRÈPLAN Hall: Entré med kapprum med plats för förvaring och barnvagn.På golvet ligger klinker i grå ton vid entrén och ekparkett vidare in i hallen. Tapet på vägg och vitmålat tak. Badrum: Fräscht och ljust badrum innehållande; duschplats, WC, kommod med tvättställ samt spegelskåp med belysning. Här finns också tvättmaskin men det är också förberett med eluttag för torktumlare. Golv med klinker i gråton, vitt kakel på väggar och vitmålat gipstak. Kök: Med öppen lösning mot vardagsrummet som rymmer både matplats och soffgrupp samt och utgång till altan, ligger detta snygga öppna kök. Utrustat med; spis, spisfläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Köksinredning med vitmålade luckor och bänkskivor i laminat. Kakel över köksbänk, tapet på vägg och vitt tak. Vardagsrum: Generöst tilltaget med öppen lösning mot kök och hall vilket ger en härlig rymd. Plats för såväl matplats som vardagsrum för socialt umgänge. Här finns möjlighet att sätta upp en extra vägg för sovrum även på nedre plan. Förråd: Under trappan med plats för förvaring, här står också frånluftsvärmepumpen. Plastmatta på golv, målade väggar och vitmålat tak. ÖVRE PLAN Vardagsrum: Här finns plats för soffgrupp eller läshörna, utgång till balkong i västerläge. Vill man ha ytterligare ett sovrum finns möjlighet att här utöka antalet. Sovrum: Gavelsovrum med egen walk-in closet. Parkettgolv, tapet på vägg samt vitt tak. Sovrum: Ekparkett, tapet och vitt tak. Badrum: Även övre badrummet utrustad med duschplats. Här finns också kommod med tvättställ samt WC.

Etapp 3

Etapp 3: Nu saluförs ytterliggare 4 enheter på populära Ulmekärrsgården. I denna nya etapp får man enastående hörnlägen i område, ett annat exteriört utförande, större balkong med glasräcke och tomtstorlek på upp till hela 625 m²! Planlösningen erbjuds i ett flertalet olika lösningar. Här kan man välja på ytterliggare 1-2 sovrum vilket ger möjlighet om hela fyra stycken! Planlösningen/bilderna på Ulmekärrsgården nr 5 är i utförandet "Tambur" Pris från 2 950 000:- Kontakta Ludvig så berättar han mer!

Tomt

Tomtarea 235 m² (friköpt).

Övriga byggnader

I friliggande byggnad finns kallförråd med plats för diverse.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

TV & Internet

Fiber via Sannäsfiber (http://www.xn--sannsfiber-t5a.se/) Anslutningsavgift tillkommer för köparen, ca 25 000 kr.

Bilplats

Plats för en bil framför förrådet.

Vägbeskrivning

Tag mot Havstenssund vid Grebbestads kyrka, passera Grebbestads Sommarmöbler och tag vänster. Fastighetsbyråns skyltar visar området. Fortsätt rakt fram och huset ligger på vänster sida. Fastighetsbyråns skyltar visar!

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Tanum Ulmekärr GA:10, Tanum Ulmekärr GA:8 Officialservitut Utrymme Planbestämmelser: Detaljplan (2010-07-23)

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Ulmekärr 1:178

  Adress

  Ulmekärrsgården 5 - Grebbestad

  Kommun

  Tanum

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Parhus

  Byggår

  2016

  Boarea

  104m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  235m2

  Rum

  4 rok varav 2 sovrum

  Område

  Grebbestad

  Eller högstbjudande

  2 845 000 kr

  27 356 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Ludvig Jacobsson

  Fastighetsmäklare/Skogsmästare

  0727-33 90 37

  ludvig.jacobsson@lansfast.se Läs mer om Ludvig

  Extra kontaktperson

  Joacim Bergman

  Franchisetagare/Mäklare

  0727-33 90 91

  joacim.bergman@lansfast.se Läs mer om Joacim

  Visning

  Är du intresserad?

  Ulmekärrsgården 5, Grebbestad

  Parhus, 4 rok, 104m2 Pris: 2 845 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  500 kr

  Driftkostnad:

  500 kr/år

  Samfällighet:

  500 kr

  I och med att bostaden är nybyggd saknas uppgifter om driftskostnad.

  Pantbrev:

  1 st om totalt 5 000 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 381 000 kr varav mark 919 000 kr

  Värdeår:

  2016

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Skattesats:

  0

  Byggnad

  Byggår:

  2016

  Tomtarea:

  235m2

  Grund:

  Platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  3-glas fönster

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt V/A

  Övrigt:

  Vattenburen golvvärme på nedre plan, radiatorer på övre plan. Observera att nyproducerade bostäder med nuvarade skatteregler är fri från fastighetsavgift de första 15 åren.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola