Järnvägsgatan 3, Trädet

Friliggande villa, 6 rok, 90m2 + 80m2 Pris: 425 000 kr

Anrik fastighet med många möjligheter.

Nu finns det möjlighet att förvärva gamla banken i Trädet. Här har det varit bank, radioaffär, charkuteri samt bostad. Kontakta mäklaren för att boka visningstid.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN Hall Hall med träpanel på väggar och plastmatta på golvet. Plats för avhängning av ytterkläder och skoställ. Allrum Innanför hallen finns ett stort allrum, tidigare banken. Plastmatta på golvet och ljusa tapetserade väggar med bröstpanel. Rummet ger gott om plats för både soffgrupp, tv-bänk och ett större matbord. Pentry Nedervåningen har ett litet pentry i äldre skick med diskbänk och diskho. Sovrum Det före detta matsalsrummet kan lämpligtvis nyttjas som sovrum eller varför inte som ett bibliotek med en mysig läshörna. Gröna tapetserade väggar och brun plastmatta. Sovrum Sovrum med ljusa väggar och plastmatta i brunt och beige. Plats för säng och skrivbord. ÖVRE PLAN Hall/allrum Från trappan i hallen nås övervåningens hall/allrum som har randiga röd/vita tapeter och en ljus plastmatta på golvet. Här finns också utgången till balkongen. Kök Köket har tapetserade väggar i ett blommigt mönster och plastmatta på golvet. Vita och gröna köksluckor, laminatbänksskiva och brunt kakel ovanför diskbänken. Köket är utrustat med spis, fläkt och kombinerad kyl och frys. Sovrum Innanför köket ligger ett sovrum med plastmatta på golvet och målade väggar i turkost. Rummet erbjuder bra klädförvaring genom tre garderober med överskåp. Plats för säng, sängbord och ett mindre skrivbord invid fönstret. Allrum Stort allrum där den ena delen idag nyttjas som sovrum. Plastmatta på golvet och vita samt svarta tapetserade väggar. Toalett Toalett med vita väggar och plastmatta på golvet. Här finns wc och handfat.

Tomt

Tomtarea 1 207 m² (friköpt).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1936

2015 - Nytt tak i sovrum på entréplan. Nytt tvättfat, toalettstol och element i badrum andra våning.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Kölaby 4:30

  Adress

  Järnvägsgatan 3 - Trädet

  Kommun

  Ulricehamn

  Typ

  1 ½ plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1936

  Boarea

  90m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  80m2

  Tomtarea

  1 207m2

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Trädet

  Eller högstbjudande

  425 000 kr

  4 722 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Marcus Knutsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-9479461

  marcus.knutsson@lansfast.se Läs mer om Marcus

  Extra kontaktperson

  Malin Karlsson

  Mäklarassistent

  076-817 23 84

  malin.karlsson@lansfast.se Läs mer om Malin

  Visning

  Är du intresserad?

  Järnvägsgatan 3, Trädet

  Friliggande villa, 6 rok, 90m2 + 80m2 Pris: 425 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  58 905 kr/år

  Försäkring:

  3 526 kr

  Uppvärmning:

  41 956 kr

  Vatten/avlopp:

  11 213 kr

  Renhållning:

  1 722 kr

  Sotning:

  488 kr

  Personer i hushållet: 4

  Pantbrev:

  7 st om totalt 300 000 kr

  Taxeringsvärde:

  181 000 kr varav mark 60 000 kr

  Värdeår:

  1936

  Typ:

  223, Småhusenhet, bostadsbyggnad med lokaler

  Skattesats:

  34.26

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 207m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola