Jobba hos oss

Vi är den snabbast växande mäklargruppen i landet och i vår fortsatta expansion söker vi kontinuerligt nya medarbetare som vill utvecklas i ett aktivt och kundorienterat företag tillsammans med de lokala länsförsäkringsbolagen.

Vill du kontakta oss direkt? Arbetar du som fastighetsmäklare och funderar på vad Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kan erbjuda dig? Du kanske tycker att det är känsligt att finnas i våra register. Ta då kontakt med Josefin Johansson, rekryteringsansvarig, på josefin.johansson@lansfast.se eller 073-4410406.

 

Jobba som mäklare eller mäklarassistent

Att vara mäklare hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är inte ett jobb som hos andra fastighetsmäklare.
Vi är en del av Länsförsäkringar som hjälper människor att försäkra både deras hem och familjer, som ger dem råd för privatekonomin och förverkligar deras pensionsdrömmar. Därför kommer vi så mycket närmare våra kunders verklighet än den som bara säljer "objekt". Och därför känner våra kunder att vi drivs av värderingar som skapar förtroende och trygghet.

Sådana kundrelationer och det nära samarbetet med det lokala länsförsäkringsbolaget gör jobbet som mäklare hos oss så mycket mer givande. Givande är det också för köpare och säljare. När Svenskt Kvalitetsindex senast mätte hur nöjda kunderna är med sin fastighetsmäklare placerade vi oss i topp.