• Förbered din försäljning - få en solcellsladdare!

  Du som nu bokar ett möte inför din försäljning får en solcellsladdare vid besöket. Solcellsladdaren kan användas för att ladda upp mobiltelefoner och surfplattor och har även en inbygd powerbank.

  Detta erbjudande gäller oavsett om du ska sälja nu eller om du ska sälja senare - det lönar sig att vara väl förberedd och planera din affär i god tid.
  Vi erbjuder ett förutsättningslöst möte där vi berättar om tidsplan, om aktuellt marknadsvärde och hur set ser ut på marknaden, samt ger tips och råd på vad du kan göra för att öka värdet på din bostad.


  Hör av dig till oss för att boka en tid!

 • Mäklare/kontorsansvarig till Olofström

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sedan öppnandet i Blekinge 2008 gått till att vara länets näst största fastighetsmäklarföretag.

  Vi söker nu för vår fortsatta expansion en ny duktig fastighetsmäklare. TiIlsammans med Länsförsäkringar Blekinge öppnas ett kontor i Olofström och vi söker efter dig som vill driva upp detta kontor till nya nivåer. Redan idag har vi omkring 10% av ortens fastighetsmarknad genom aktivitet ifrån kontoren i Karlshamn och Sölvesborg.
  Ett krav för tjänsten är att du har registrering som fastighetsmäklare.

  Vi erbjuder en spännande arbetsplats i god miljö där du får styra över dina egna bokningar där du även arbetar tillsammans med kollegorna i ett nära sammansvetsat team på ett lokalt ägt mäklarföretag i Sveriges snabbast växande mäklarkedja. Vi arbetar aktivt över gränserna ihop med övriga kontor i Blekinge. Vi värdesätter hög kundnöjdhet och kvalitet i utfört arbete.

  Vi har även god samverkan ihop med Länsförsäkringar Blekinges personal som verkar lokalt i vårt område.

  Lönen är en provisionslön med garantilön i botten.

  För frågor om tjänsten, kontakta Tobias Nordling (VD), 0707 22 95 62, tobias.nordling@lansfast.se

  Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och ser gärna att du inkommer med ansökan så snart som möjligt!

  Hör av dig om du har några frågor!
  Kontaktperson:
  Tobias Nordling, VD/Franchisetagare
  tobias.nordling@lansfast.se
  0707 22 95 62

 • Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges nöjdaste kunder

  Pressmeddelande: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling toppar Svenskt Kvalitetsindex ranking av kundnöjdhet inom fastighetsmäklarbranschen 2017. Kundnöjdheten mäts på en skala från 0-100 där branschen som helhet får betyget 68,4. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling vinner för andra året i rad med en kundnöjdhet på 73,0.

  – Att ha Sveriges nöjdaste kunder för andra året i rad är förstås extra hedrande. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har växt kraftigt det senaste året och SKI:s mätning är ett bevis på att vi samtidigt lyckats ta väl hand om det viktigaste vi har – våra kunder. Ambitionen att alltid vara en pålitlig och trygg aktör tillsammans med vår starka lokala förankring och fantastiska prestationer av medarbetarna är en stor del av förklaringen, säger Marcus Svanberg, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

  Om undersökningen
  Svenskt Kvalitetsindex av fastighetsmäklarbranschen genomfördes i maj 2017 genom telefonintervjuer med mäklarföretagens kunder, både köpare och säljare. Mätningen lyfter insikter om hur kunder upplever sin leverantör. Kundnöjdheten mäts i image, förväntan, prisvärdhet, lojalitet samt produkt- och servicekvalitet.

 • Vi visar upp ditt hus i Köpenhamn!

  Vill du høre noget godt? Danskar tycker svenska hus är dejlige!
  Vi visar upp din bostad på vår utställning i Köpenhamn i maj. Intresset för boende i södra Sverige är stort och för att locka köparna till oss har vi en egen utställning i Danmark där vi marknadsför både vår vackra region och din bostad.

  Kontakta oss så berättar vi mer.

  Se bilaga

 • Bostadsbytare - se hit. Säljutbildning och köputbildning!

  Har du funderingar på att köpa eller sälja din bostad?
  Har du i samband med detta haft frågeställningar omkring som du funderat över, det kan gälla amorteringskraven, timing, ekonomi, besiktningar eller vad egentligen ett pantbrev är för något?

  Vi kommer under en kväll gå igenom de vanligaste - och även de mindre vanliga - frågeställningarna vi märker att husköpare och hussäljare har och ge goda tips och råd inför ett bostadsbyte.

  Vi bjuder på enklare förtäring under kvällen så ni inte behöver gå hungriga!

  Tid och plats:
  Länsförsäkringar i Karlshamn, Drottninggatan 56.
  Husköparskola 17/11 kl 18:090-20:30
  Hussäljarskola 24/11 kl 18:00-20:30

  Anmäl dig till oss senast två dagar före träffen.
  Anmälan kan mailas till margaetha.wester@lansforsakringar.se eller ring oss på telefon 0454-30 23 70.
  Välkommen!

 • Vi är med i TV-produktion

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona och vår duktige mäklare Thomas är med i Hemnets produktion Husdrömmar. Fastigheten på Ekholmen är en riktig pärla!

  Se filmen via länken nedan.

  https://www.youtube.com/watch?v=j15NspBRWJI

 • Nu erbjuder vi juridisk rådgivning

  Nu har vi även juridisk rådgivning i samband med din bostadsaffär. Det kan röra frågor om samboavtal, äktenskapsförord, särkullbarn, arv och testamenten. Tryggt vare sig du säljer eller köper din bostad.


Våra bostäder

Visa alla 24 träffar

Våra tjänster