• boka ditt möte - få en solcellsladdare

  Du som nu bokar ett möte inför din försäljning får en solcellsladdare vid besöket.

  Detta oavsett om du ska sälja nu eller om du ska sälja senare - det lönar sig att vara väl förberedd och planera din affär i god tid.
  Vi erbjuder ett förutsättningslöst möte där vi berättar om tidsplan, om aktuellt marknadsvärde och hur set ser ut på marknaden, samt ger tips och råd på vad du kan göra för att öka värdet på din bostad.
  Hör av dig till oss för att boka en tid!

 • Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges nöjdaste kunder

  Pressmeddelande: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling toppar Svenskt Kvalitetsindex ranking av kundnöjdhet inom fastighetsmäklarbranschen 2017. Kundnöjdheten mäts på en skala från 0-100 där branschen som helhet får betyget 68,4. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling vinner för andra året i rad med en kundnöjdhet på 73,0.

  – Att ha Sveriges nöjdaste kunder för andra året i rad är förstås extra hedrande. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har växt kraftigt det senaste året och SKI:s mätning är ett bevis på att vi samtidigt lyckats ta väl hand om det viktigaste vi har – våra kunder. Ambitionen att alltid vara en pålitlig och trygg aktör tillsammans med vår starka lokala förankring och fantastiska prestationer av medarbetarna är en stor del av förklaringen, säger Marcus Svanberg, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

  Om undersökningen
  Svenskt Kvalitetsindex av fastighetsmäklarbranschen genomfördes i maj 2017 genom telefonintervjuer med mäklarföretagens kunder, både köpare och säljare. Mätningen lyfter insikter om hur kunder upplever sin leverantör. Kundnöjdheten mäts i image, förväntan, prisvärdhet, lojalitet samt produkt- och servicekvalitet.

 • Vi visar upp ditt hus i Köpenhamn!

  Vill du høre noget godt? Danskar tycker svenska hus är dejlige!
  Vi visar upp din bostad på vår utställning i Köpenhamn i maj. Intresset för boende i södra Sverige är stort och för att locka köparna till oss har vi en egen utställning i Danmark där vi marknadsför både vår vackra region och din bostad.

  Kontakta oss så berättar vi mer.

  Se bilaga

 • Firar du jul hemma i år?

  Hej, vad roligt att du kom hit mitt i julstöket!

  De flesta av oss trivs bäst med att fira jul med nära och kära, gärna samlas riktigt många så att julen blir festlig och full av både återseenden, klappar och god mat. Men julen kräver sina förberedelser, oavsett om du bjuder hem nära och kära eller är bortbjuden. Så du har annat än bostadsaffärer att tänka på just nu, givetvis.
  Om du ändå går och grunnar på ett nytt hem att fira jul i nästa år, med plats för fastrar, kusiner, tomtar och troll, så notera vår helt kostnadsfria tjänst Försprång på önskelistan.

  Försprång innebär att vi förbereder din bostadsaffär bakom kulisserna, så långt som det bara går. Gör i ordning alla dokument, fotograferar och förbereder marknadsföring – så att det enda som återstår för att sätta igång din försäljning är att ge grönt ljus. Och det gör du precis när du vill. Läs gärna mer om Försprång på vår hemsida, eller ännu hellre – titta in till din lokala bobutik! Din lokala mäklare berättar gärna om den unika helhet vi erbjuder. Vi är en del av Länsförsäkringar, så hos oss hittar du alla paket du kan behöva under en och samma gran – fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån. Och nu i juletid är det inte omöjligt att de har något litet extra att bjuda på.

  Varmt välkommen, och god jul från oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

 • Vi är med i TV-produktion

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona och vår duktige mäklare Thomas är med i Hemnets produktion Husdrömmar. Fastigheten på Ekholmen är en riktig pärla!

  Se filmen via länken nedan.

  https://www.youtube.com/watch?v=j15NspBRWJI

 • Våra Reklamfilmer på Tv4 Blekinge

  Här kan de se våra reklamfilmer som rullar på Tv4 Blekinge nu i höst:


  vimeo.com/89088831

 • Nu erbjuder vi juridisk rådgivning

  Nu har vi även juridisk rådgivning i samband med din bostadsaffär. Det kan röra frågor om samboavtal, äktensapsförord, särkullbarn, arv eller testamenten. Tryggt vare sig du säljer eller köper din bostad.


Våra bostäder

Visa alla 23 träffar
Gamla Skeppsbrogatan 11C - Bostadsrätt

Karlskrona

Gamla Skeppsbrogatan 11C
Antal Rum: 4 Boarea: 100,5 m²

Pris 1 300 000 kr

Visning: Ons 31 Okt 12:30 - 13:00

Vallby 112 - Villa

Ramdala

Vallby 112
Antal Rum: 4 Boarea: 103 m² Tomtarea: 2 189 m²

Pris 1 200 000 kr

Visning: Sön 28 Okt 13:00 - 14:00

Holmgatan 5 - Bostadsrätt

Karlskrona

Holmgatan 5
Antal Rum: 1 Boarea: 42,5 m²

Pris 700 000 kr

Visning: Ons 24 Okt 11:15 - 11:45

Östra Prinsgatan 7A - Bostadsrätt

Karlskrona

Östra Prinsgatan 7A
Antal Rum: 2,5 Boarea: 65,5 m²

Pris 1 695 000 kr

Visning: Sön 28 Okt 14:45 - 15:45

Thunells väg 4 - Villa

Rödeby

Thunells väg 4
Antal Rum: 4 Boarea: 92 m² Tomtarea: 983 m²

Pris 1 300 000 kr

Visning: Tor 25 Okt 16:00 - 17:00

Våra tjänster