Sölvesborg

Sölvesborg är en liten ort i en liten kommun, vilket sannerligen inte hindrar att här finns mycket som gör livet gott och kul. Vår lilla stad ligger fint vid Sölvesborgsviken, med Valjeviken i ryggen i väster. Omgiven av vatten, alltså. Vill du cykla över vattnet till golfbanan går det bra längs 756 meter långa Sölvesborgsbron, en gång- och cykelbro över Sölvesborgsviken. Tätortens knappt tiotusen invånare njuter av en fin, välbevarad äldre stadskärna. Den växte upp för länge, länge sedan kring den forna borgen, eller ”slottet” som vi kallar den. Kommunikationerna är mycket goda: utöver cykelbron över viken, kan du välja E22, tåget mot Karlskrona eller Malmö och Köpenhamn. Närmsta större orter är Kristianstad och Karlshamn.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Köpmansgatan 6c i Sölvesborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Sölvesborg

Boka fri värdering

Agneta Roos

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Köpmansgatan 6 c, Sölvesborg

0456-64 66 40

solvesborg@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 21 träffar

Fritidshus - Sölvesborg

Amaryllisstigen 5476

Pris: 1 575 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 3

Boarea: 54 m2

Tomtarea: 1 614 m2

Villa - Sölvesborg

Gärdesvägen 18

Pris: 1 300 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 4

Boarea: 107 m2

Tomtarea: 966 m2

Villa - Sölvesborg

Bondevägen 1

Pris: 2 800 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 138 m2

Tomtarea: 822 m2

Visning: Sön 26 Nov 12:30 - 13:30