Falun

Falun är känt för många saker – korv och rödfärg, till exempel. Men det som placerat Falun på FN:s världsarvslista och helt präglat bygdens historia är koppargruvan. Den var en av Sveriges viktigaste näringsverksamheter i flera århundraden, och har gett upphov till att vi ömsint skämtsamt delar upp stan i den gruvliga sidan, den sida av ån där gruvan ligger, och den ljuvliga sidan. Men sanningen är förstås att båda sidorna är ljuvliga, med bland annat en delvis idyllisk stadskärna med fina trävillor och mycket annat. Idag är Falun den självklara medelpunkten inte bara i kommunen utan i hela Dalarna. Här bor runt 40 000 personer i staden, som inrymmer lasarett, högskola, goda kommunikationer och ett sprudlande näringsliv. Bor du inte redan här? Kom på besök. Var beredd på att bli kvar.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Slaggatan 9 i Falun, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Falun!

Boka fri värdering

Pernilla Karlsson

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Slaggatan 9, Falun

023-66 12 000

lansfast.falun@dalarnas.se

Våra bostäder

Visa alla 5 träffar

Rad-/Kedjehus - Falun

Sandviksvägen 42

Pris: 1 795 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 98 m2

Tomtarea: 625 m2

Visning: Tor 30 Nov 16:00 - 17:00

Villa - Sundborn

Karlborn 36

Pris: 1 150 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 71 m2

Tomtarea: 1 600 m2

Villa - Falun

Domarvägen 35

Pris: 1 995 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 88 m2

Tomtarea: 1 095 m2

Visning: Sön 26 Nov 14:00 - 15:00