Ludvika

Ludvikas läge i pampiga Dalarna är värt att lyfta fram i sig, inkilad som vår lilla stad är mellan ett helt knippe sjöar och tjärnar. Så gott som halva stan vetter mot den största av dem, Väsman, i väster. Ludvika är centralort i kommunen, som har drygt 25 000 invånare. Här lever de lugnt och gott, med tillgång till bra service och goda kommunikationer, utöver allt vad trakten har att erbjuda i form av upplevelser och aktiviteter till sjöss, på land och till skogs, alla fyra årstider. Ludvika är dessutom en bubblande tillväxtkommun med ett ovanligt mångsidigt näringsliv, med såväl klassiska industrier med långa anor som högteknologi, forskning och utveckling – och en framstående besöksnäring, förstås. Det är ju ändå Dalarna!

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 32 i Ludvika, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Ludvika!

Boka fri värdering

Tommy Kjenslie

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Storgatan 32, Ludvika, Ludvika

0240-56 42 12

lansfast.ludvika@dalarnas.se

Våra bostäder

Visa alla 31 träffar

Bostadsrätt - Ludvika

Nyponstigen 3K

Pris: 860 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 106,5 m2

Visning: Ons 29 Nov 16:30 - 17:15

Bostadsrätt - Ludvika

Eriksgatan 14

Pris: 975 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 72,5 m2

Visning: Sön 26 Nov

Kedjehus - Ludvika

Dianavägen 26b

Pris: 1 250 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 105 m2

Tomtarea: 453 m2

Visning: Tis 28 Nov 16:30 - 17:15