Mäklare Mora - Orsa

Mora - Orsa

Älvdalen och Norra Dalarna

Vi arbetar med en trakt som är så stor och innehållsrik att ordet trakt inte räcker. Det är ju halva Dalarna vi pratar om, och Dalarna är ett majestätiskt landskap med sina vatten, skogar och fjäll. Mora, plats för målgången i Vasaloppet varje år, präglas av sitt läge mellan sjöarna Siljan och Orsasjön. Orsa bjuder på högklassig skidåkning i Grönklitt, kultur- och musikupplevelser samt panoramautsikt utöver Siljansbygden från Fryksås höjder. Älvdalen och Norra Dalarna får mycket av sin charm från sitt läge vid Österdalälven och dalafjällen med jakt och fiske, skoter, skidåkning och friluftsliv. Här bor sammanlagt ungefär 40 000 personer i de tre kommunerna Mora, Orsa och Älvdalen, varav de flesta i tätorterna. Kommunikationerna fungerar bra, liksom service och utbud i stort.

Mäklare Mora

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Moragatan 4 i Mora, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Mora!

Boka fri värdering

Emma Tysk

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Moragatan 4B, 792 21, Mora

0250-571100

mora@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Mora - Orsa

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 32 träffar
Jöllandsvägen 3 - Villa

Villa - Älvdalen

Jöllandsvägen 3

Pris: 650 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 170 m2

Tomtarea: 6 040 m2

Visning: Tor 21 Jun 17:00 - 18:00

Bosvägen 20 - Tomt

Tomt - Sollerön

Bosvägen 20

Pris: 250 000 kr

Tomtarea: 2 858 m2

Exmoravägen 4 - Fritidshus

Fritidshus - Idre

Exmoravägen 4

Pris: 3 675 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 101 m2

Tomtarea: 1 275 m2

Visning: Sön 24 Jun

Våra tjänster