Mora - Orsa

Vi arbetar med en trakt som är så stor och innehållsrik att ordet trakt inte räcker. Det är ju halva Dalarna vi pratar om, och Dalarna är ett majestätiskt landskap med sina vatten, skogar och fjäll. Mora, plats för målgången i Vasaloppet varje år, präglas av sitt läge mellan sjöarna Siljan och Orsasjön, liksom Orsasjön betyder mycket för livet i Orsa. Älvdalen får också mycket av sin charm från sitt läge vid Österdalälven med jakt och fiske, skoter och friluftsliv. Här bor sammanlagt ungefär 40 000 personer i de tre kommunerna Mora, Orsa och Älvdalen, varav de flesta i tätorterna. Kommunikationerna fungerar bra, liksom service och utbud i stort.

Din lokala mäklare i Mora

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Moragatan 4 i Mora, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Mora!

Boka fri värdering

Emma Tysk

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Moragatan 4B, Mora

0250-571100

mora@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 14 träffar

Tomt - Mora

Älvgatan 52

Pris: 450 000 kr

Tomtarea: 1 342 m2

Bostadsrätt - Mora

Trädgårdsgatan 3

Pris: 1 050 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 81,5 m2

Tomt - Mora

Legranäsvägen 58

Pris: 500 000 kr

Tomtarea: 1 134 m2

Våra tjänster